kurtajım iptal oldu..doktor biraz daha bekleyelim dedi...ultrosonda bişey gördü kanmı, kesemi anlayamadı...sen aynen ilaçlarına devam et salı gel bakalım dedi..
4 emriyo olduğu için belki diğerleri düştü bi tansei kalır belki dedi..kızlar dua edin bana ne olurr.
kurtajım iptal oldu..doktor biraz daha bekleyelim dedi...ultrosonda bişey gördü kanmı, kesemi anlayamadı...sen aynen ilaçlarına devam et salı gel bakalım dedi..
4 emriyo olduğu için belki diğerleri düştü bi tansei kalır belki dedi..kızlar dua edin bana ne olurr.
Rowina ben 2 haftadır girmedim...
Geriye dönüp okuyamadımda...
Naptın senin bebek ikizmi ,tekmi???
bi sorun çıkmazsa Allahtan ikizlerim olacak bekliyorum kontrolden kontrole görüyorum en son kalp atışlarını duyduk fasulye gibilerdi enson eşim ve ben fasulyelerimiz diye seviyoruz:)
çok üzüldüm inşallah mucizen devam eder hep birlikte seviniriz
arkadaşlar günaydın ,
forumda yeniyim sayfa sayfa okudum . bende 32 yaşındayım 3 senedir erken menepoz ve sonucunda 3 tüp bebek denemesi , gelişmeyen yumurtalar ve 3 iptalle sonuçlanan tedaviler, sayısız doktor kontrolleri ve senin çocugun olmaz sözleriyle gözyaşlarıyla çıkılan doktorlar . Bizde yumurta donasyonuna karar verdik , benim için bu kararı vermek her ne kadar zor olsa da anne olma isteği herşeyin üstünde . Bizim gittiğimiz doktorların çoğu donasyon için İspanyayı tavsiye etti . En son Kök hücre çalışmalarını yürüten Kutluk Oktay ile internet üzerinden görüşme yaptım , kendiside bana İspanyayı ve orada bir klinik tavsiye etti hatta hemen oradaki doktora maille benim iletişim adresimi verdi , benden ve eşimden bir dünya test ve resim istediler onları yaptırıp dün itibariyle gönderdik . Şimdi bana en yakın donör arayışındalar , en geç temmuz veya ağustos başı gibi çağırırız dediler , bekliyoruz bakalım . Allah herşeyin hayırlısını versin , hem sabırsızlanıyorum , hem heyecanlanıyorum , hem de korkuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?