Lucrin depottan sonra adet görürsen eğer görmeme ihtimalin de olduğunu unutma adet görmezsen nasıl bir yol izleyeceğinizi sor. Sonuç olarak bu iğne hormonları baskılıyarak geçici bir menopoz dönemi oluşturuyor. Yani yumurta üretmeni engelliyor

Gerçekten hayırlı olsun diyorsanız teşekkür ediyorum. İnanıp inanmamakta serbestsiniz. İsteyene murat beyin veya hitin telefonunuds verebilirim. Ben sizlere umut olayım diye yazmıştım ama yanılmışım. Burda çoğu insan olumsuzluktan besleniyor. O merkez ile Kötü dönemler yaşamışlara haklısınız dedim. Dr a ekibine sövüldü yine hakkısınız dedim ama artık söyleyecek söz bulamıyorum. Demekki mucize ekiptenhamile kalmak mucizeymiş ve bu mucize bana oldu. Ben bana denileni söyledim donmuş donmamış ilk transfer de bilmiyorum. Neden 5 değil 4 inanamıyorum sizlere...Hepinizin yolu açık olsun tanımadığınız insana karşı biraz insaf.

Hayır kıbrısa gideceğim aklımdaki tüm soruları onun cevaplamasını istiyorum açıkçası... bakalım hayırlısı olsun.. peki sen hangi aşamadasın
Ben İstanbul'da doktorla görüştüm zaten zaman zaman burda oluyor İstanbul da ilk muaynemi oldum sonra kibrisa gittim benim ilki negatif ikinciyi denicem Şubat'ta

Ben İstanbul'da doktorla görüştüm zaten zaman zaman burda oluyor İstanbul da ilk muaynemi oldum sonra kibrisa gittim benim ilki negatif ikinciyi denicem Şubat'ta
Üzüldüm ama hayırlısı bu ise inşallah ikincide sağlıkla yüzünüz güler... İkincisi İçin de aynı ücreti mi ödeyeceksin peki yoksa sadece transfer ücreti mi ödeniyor...

Canim bizim dr. Un genel tedavi yontemi su. Transfer oncesindeki adetinde dogum kontrol yada adet duzenleyici veriyor. Folik asit baslatiyor. Adet 21. Gunu lukrin. Adet olunca da 2. Gun tedaviye basliyor. Her hastada ayni islem. Sanirim adet duzenleyici de gununde olmamizi saglayacak ben her ay kullanirim zaten

Evet cani gonulden tebrik ederim ve hayirli olsun. Ben artik kibristaki merkezlerle ilgilenmiyorum. Ama 5. Gun embriyosu 4 tane cok fazla ben 3 tane istedim yok dediler. Size nasil 4 tane yaparlar. Ve ayrica birde su takildi kafama. 500 euro kalan paraniz vardi transfer ucreti aldilar ve yeniden donorle calistilar. Demekki size baya biiiiiii torpil yapmislar. Tekrardan hayirli olsun zaten reklamsa sayin Kazen bunu inceleyip gerekeni yapacaktir....

Üzüldüm ama hayırlısı bu ise inşallah ikincide sağlıkla yüzünüz güler... İkincisi İçin de aynı ücreti mi ödeyeceksin peki yoksa sadece transfer ücreti mi ödeniyor...
Sadece transfer ücreti odicez inşallah ikincide yüzumuze güler rabbim size tavsiyem kafanızı rahatlatın ve transferden bir gün önce bir gün sonra kalın mümkünse biz kalmadık ve çok yorulduk yiprandik

Vallahi allahın sevgili kuluymuşum. Dr beni ve eşimi çok sevmiş demekki. reklamsa incelensin bu gün tekrar betahcg için kan verdim. İnşallah akşam alıcam sonucu. Burdaki dr umada çarşamba gidicem kese kontrolüne. Gelişmelerimi paylaşıcam .

Ben bu saatten sonra inşallah bebeşimin kucağıma alırım neden reklam yapıyım. Kim hayırlınyoldan nasıl para kazanıcaksa kazansın. Benim cebimemi giricek. Kıbrıstamı yaşıyorum? Ben sadece benim bebek sahip olamama vasıta olduğu için minnettar olur duamı ederim . Olumlu veya olumsuz yaşadıklarımı yazarım gerisi kimne düşünüyorsa düşünsün. Allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar merhaba bir süredir yokum ama okudum şimdi geriye dönüp...güzel haberim var benşm..sperm fish sonucu iyi çıktı bspermogramda morfoloji 1 ama diğer değerler idare eder dna hasarı yüzde 3..iyi yani özetle..biz yeniden yeni donörle tedaviye başlıyoruz..tahmini ocak sonu transfer...allah hepimişzin yardımcısı olsun..

Amin canim insallah hayirli sonuclar aliriz benim ki de ocak sonu gibi ama biz bir de mikro akiskan cip istedik.

Sana soyle soyleyim. Burda mesela benim olumsuzluk yasadigim merkez kendini duzeltti ve cok pozitif aldilar. O yuzden buradaki hic bir insani biz yonlendiremeyiz. Bizim tuttu diye herkeste ayni sonuc alinmayacak yada negatif diye herkeste ayni olmayacak. O yuzden fazla dr. Adini ve merkez adini gecirme abla. Doktorum de gec sorun olursa soyle ama zaten senin kese coktan gorunmeye basladi. 1500 lu degerde kese gorunuyor

Canım benim gözünüz aydın çok mu çok sevindim inşallah seninle güzel haberlere başlar diğer arkadaşlarla devam ederiz hergün dualarımdasınız

Canım üçüz bekleyen benim yazdıkların için teşekkür ederim bir terslik olmadığı sürece redüksiyon ben de düşünmüyorum Allahım hepsine sağlık versin bana da güç versin sağ salim kucağıma alayım

Canım benim gözünüz aydın çok mu çok sevindim inşallah seninle güzel haberlere başlar diğer arkadaşlarla devam ederiz hergün dualarımdasınız
sağol kuzum sen de çok dikkat et kendine..bu sefer güzel olacak inaşşlah benim için de herşey..:)ben de senin ve diğer arkadaşlarım için dua ediyorum...allah bir an önce kucağımza versin bebeklerimizi:)

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle bir kaç tavsiyem var arkadaş gebeliğin yalan veya doğru ama sen asıl sen burada kul hakkına giriyosun gebe insanların kalbini kırıyosun üxüyosun yapma Rabbim senin yüzüne bakmış iyi insanlarla karşılaşmışsın sen iyilik yapmak istemişsin yazmışsın ama insanlarında aklı fikri var bir kere söyle çekil kenara lütfen bu devirde senin yaptığın korumayı övgüyü kardeş kardeşe yapmıyo yeri geliyor yerden yere vuruyor benim söyliyceklerim bu kadar hamiş kardeşlerim sizlerden kendinize dikkat edin hepinizi kocaman öpüyorum

5 tane iyiymiş. Kaliteleri nasıldı?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kalitelerini transfer günü embriyolog geldi odada anlattı ama ben o kadar stresliydim ki hatırlamıyorum. Ama hepsi aynı kalitede değildi farklı harfler sayılar vardı sanki. Süper embriyo demedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…