Evet senin farklı bir durum varmış.Daha önce burda okuduğum kadarıyla terapiden memnun olanda vardı olmayanda.Her ne karar verirsen hayırlısı olsun...kürtaj demişsin ya bebek doğal yolla mı olmuştuYirminci gün 7 mm idi rahim kalınlığım. Ama bir yıl önce yaşadığım bir kürtaj operasyonu olduğundan bu operasyon sonrası oluşmuş olabilecek hasarları absorbe etmek için bu yöntemin çok faydalı olacağını söylediler. Ben henüz onaylamadım karar da veremedim bununla ilgili hiç bir Bilgi makale ya da tecrübe ile karşılaşmadım o yüzden merak ettim bunu yaptıran olabilir mi diye. Ama sonuç olarak bu yola Halil beyle başlamaya karar verdik bakalım sonuç ne olacak...
İlk günden itibaren hemşireler ile yada hasta temsilcisi mi desem bilemedim ama onlarla görüştüm sonuçlarımı gönderdim doktorla muayenede görüşebilecekmişiz.. birşey sorduğumda da doktorbeye sorup size geri dönüş yaparız dediler...Halil beyin telefonumu yok yoksa başka sebeptenmi görüşmüyorsun
Evet doğal yolla oldu ancak sekizinci hafta da kalp atışları durdu maalesefEvet senin farklı bir durum varmış.Daha önce burda okuduğum kadarıyla terapiden memnun olanda vardı olmayanda.Her ne karar verirsen hayırlısı olsun...kürtaj demişsin ya bebek doğal yolla mı olmuştu
Evet ya zazacığım çok korkulu anlar yaşadım sizlerle paylaştım . Destklerinizi asla unutamam Herdaim dualarımdasınız Hatta eşim bile hayırlı haber varmı diye ben okudukca sorup seviniyor uzuluyor. Yaşayan bilir bizim çektiklerimizi İnşallah Seninde hayırlı haberini alacağızz canım buna canı gönülden inanıyorumÇok şükür her şey yolunda gidiyor inşallah sağ salim doğur ve kucağına al
Beta değerin ikiye katlanmıyor diye heyecan çektik ama bak 25 haftaya geçtin çok şükür
Dua et bizede kuzum
Canimsin ya. Maalesef bebislerden bir tanesinin kalbi durdu erken haftalarda. Normalde her seyimi seninle paylasirim bilirsin bunu özellikle paylaşmadim hem benim için uzme kendini diye hemde ikizlerin için endişe etme diye cancagizim. Ayrıntılı ultrasona gitmedim daha bu cuma gitcem. Bebisin gelisimi simdilik iyi gidiyor. 585 gr olmus sipa :): ) teşekkür ederim.
Bende seni seviyorum içten insansın.
Nasıl geçiyo hamilelik.
22. hafta perinatolog rand . gittin mi.Bebeklerin kg ı kaç ?
Hiç üzülme aylin bir olsun sağlıklı olsunCanimsin ya. Maalesef bebislerden bir tanesinin kalbi durdu erken haftalarda. Normalde her seyimi seninle paylasirim bilirsin bunu özellikle paylaşmadim hem benim için uzme kendini diye hemde ikizlerin için endişe etme diye cancagizim. Ayrıntılı ultrasona gitmedim daha bu cuma gitcem. Bebisin gelisimi simdilik iyi gidiyor. 585 gr olmus sipa :)
İlk günden itibaren hemşireler ile yada hasta temsilcisi mi desem bilemedim ama onlarla görüştüm sonuçlarımı gönderdim doktorla muayenede görüşebilecekmişiz.. birşey sorduğumda da doktorbeye sorup size geri dönüş yaparız dediler...
Hayır kıbrısa gideceğim aklımdaki tüm soruları onun cevaplamasını istiyorum açıkçası... bakalım hayırlısı olsun.. peki sen hangi aşamadasınCanim bende orda yaptırıyorum bence doktorun konuşması değil işini iyi yapması önemli İstanbul'daki yerine gittinmi biz ilk oraya gittik hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz pozitifleri goruruz
Eee yeter artik ya cok sıktin demekki sana ozel muamele yapmis reklamlrini yap diye indirimde yapmis tabi hasta sayıları düştü agzinla kus tutsan sen burda kimseyi firdevsin iyi oldunaBen kendimi üzmüyor çünkü kötü fikirli ve niyetli insanlarla işim yok. Madem ben yalancıyım hamile değilim neden bukadar süz üzülüp sinirleniyorsunuz? Yalanım eninde sonunda çıkıcak size kalırsa. Anlamadığım Mucize ekiple yaşadıklarınızamı? Yoksa benim burda tedavi görüp olumlu sonuç almamamı? Burda diğer merkezlerde 2. Denemede olumlu olanlar var onlarda hala oraya gidiyoruz diyen var onlar reklam yapmıyor? Dün siz bana bir gün önceki yazılarımı okuyup saldırana kadar Firdevs demedim. Okuyup okuyup hırsınızı benden alıyorsunuz? Demekki ben şanslıymışım allah ol demiş benimki tutmuş. Evet benimle ilk konıştuğumdan beri çok ilgilendi. Bizzat dokturumdan istediği tetkikleri hep kendi istedi,Donör bilgilerini de bana o gönderdi ben seçtim? İndirimde yaptı? Transfere gidene kadar yapılan tetkik ve ilaç ayarlamalarıyla günlük bilgilendirdik birbirimizi, histeroskopi ve rahim çiZilmesinide o istedi, Transfer günüde beni merkezde tekrar kalp dokturuna muayene ettirdi tekrar, transfer sonrasında serumda taktı, 12. Güne kadar hep mesajlaştık 11. Gecesi moral verdi yarın iyi olucak inan diye benimle merakla bekledi. Bunlarımı inkar ediyim. Demekki beni çok sevdi. Belkide beni hasta gibi değil abla gibi gördü? Benim ağlamalarıma dayanamadı benim için dua etti. Semra hemşirenin dua ettiği gibi. Transfer sırasında tarkan beyle ikisi bismillahir rahmanirrahimle başladılar. Ailecek okuduğumuz meryem sureleri binlerce dua sayesinde hamile kaldım. Artık bunun altında başka şeyler aramaktan vazgeçin
Kaç blastokist oluşmuştu sizin?İlk denemem de tuttu çok şükür. Ben hem Murat beyden hemde oradaki tüm çalışanlardan çok memnun kaldım. Hala da iletişim halindeyiz ne zaman bi sorum olsa murat beye danışıyorum. Ama dediğim gibi bana bi tane söylediler size uygun adeti sizinle denk gelen bu diye. Sonradan biz dondurttuk embriyoları e2 çok yüksek olunca iptal etmedik donörü. Belki önceden donduracağımız belli olsa daha fazla seçenek olurdu onu bilemem.
5 taneydi 3 tanesi dondurulduKaç blastokist oluşmuştu sizin?
Eee yeter artik ya cok sıktin demekki sana ozel muamele yapmis reklamlrini yap diye indirimde yapmis tabi hasta sayıları düştü agzinla kus tutsan sen burda kimseyi firdevsin iyi olduna
Inandiramazsin hadi canim o nun sitesinde ov firdevsi ni lakin burda onda cani yanan insanlar var ben orda 2 keeere transefer oldum agizlarindan mesmele diymadim hatta besmele cekin dua edin dedim hep ediyoruz zaten fusun ama agzindan duymadim anca cok guzel oldu cok guzel ee embriyo kotu guzel olsa neolur transfer onlar varya rahim 4 le beni oraya getirtti bana hep yalan soylediler guya 8.4 le transfer yaptilar elime ne ultrason goruntu vardi ne bisey busefer 7 zor oldu rahim irwme sordu gecen sfer kacti bilmiyomus hani ellerinde rapor var di butun tedavinin raporu nasil bilmiyon sen kacla transfer yaptinisiz biliyosuniz diyo irem bana israr ettimde cvp bile veremiyo hani nerde rapor tutuyomus sprm tahlili bile istemediler bizden neymisde kacamin ozel durumindan bizi yormak istememis birak Allah askina okadar eksik islerivarki tabi bizde deneyimsiziz bilmiyoz ya sirf para icin insanlari bu sekilde somirmeleri yazik ya ben cok pismanim yeni gidicek arkadaslar neolir burayi okusunlar herseyi eksiksiz yapsinlar onlara inanmasinlar benim rhime bile irem o sizin rahminizin anotomik yapisi degismez dedi histreskobi yaptirmayin o sayfalari okuyup herkesi n lafina gitmetin onda o sorun vardiye sizde olacak degil okumayin fusun hanim dedi benim rahim derin septum varmis drum bana dedi senin bu rahiminle transefer olman hataydi diye once amaliyat etsin sonra transferini yapsin dedi ama irem israrla gerek duymadi vicdan yapti guya olmayincada firdevs ben tanrimiyim fusun demekki allah vermiyo size dedi birak birak aklima geldikce deli oluyorum ben
Benim hassas yürekli arkadaşımCanimsin ya. Maalesef bebislerden bir tanesinin kalbi durdu erken haftalarda. Normalde her seyimi seninle paylasirim bilirsin bunu özellikle paylaşmadim hem benim için uzme kendini diye hemde ikizlerin için endişe etme diye cancagizim. Ayrıntılı ultrasona gitmedim daha bu cuma gitcem. Bebisin gelisimi simdilik iyi gidiyor. 585 gr olmus sipa :)
Cunki dondurulmus yumurta kullaniliyorKıbrıs'ta ilk denememizi yaptık maalesef negatif biraz telaşlı aceleci bir yapım var doktorlar tüp bebek olmaz deyince donasyonu hiç beklemeden denedim hemen internetten yerler baktım Firdevs Hit Bahçeci ile görüştüm İst yeri olduğu için Hit i tercih ettim yoksa sorduklarım aldığım cevaplar hemen hemen aynıydı ilk görüşmeye gittik uygun olduğumu felan söylediler adetimle birlikte tedaviye başladık donor hemen bulundu ama onla tedavi nasıl denk geldi bilmiyorum çokta didiklemedim Halil bey biraz soğuk ama Selda hanım zaten gerekli herşeyi acikliyor sürekli tahlil verdim belli günlerde gitmeden de rahim kontrolü yaptırdım ilk eşimle günü birlik gittik geldik hastane tertemiz çalışanlar çok ilgili içimiz görünce de rahat etti sperm verildi dönüldü sonra merkezden aradılar 8 embriyo oluşmuş altısı iyi diye anlamadığım için onuda didiklemedim a mi b mi transfer günü kalmadık bence bizim hatamiz buydu sabah erkenden gittik yemek yemeği bile unutmuşum transfer sonrası bayıldım böyle bir şey yaşayan varmı bilmiyorum dönüşte de uçak rötar yedi mafolduk olumsuz olduysa bunların etkileri var sanırım ikinciyi yine hitte denicem Selda hanıma guveniyorum destek oldu hep ikinci transfer içinde para peşinde olmadılar hakkımızda hayırlısı benim negatifle ilgili görüşlerinizi bekliyorum arayış içinde olanlarada tavsiyem sakin olun gerisi Allah ol derse
Lukrin depot mu acaba kullanacaginiz igneYılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olur
Lukrin depot mu acaba kullanacaginiz igneYılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olur
Oncelikle hayirli olsun ama bana pek inandirici gelmediniz neden miSiz çok kötü şeyler yaşamışsınız gerçekten. Çok çok geçmiş olsun. Ama inanın ben bunlekilde yaşadım. Sizin bulunduğunuz şekirde sizinle ilgilenen başka dr nuz yokmuydu? Keşke sizi uyarsaydı rahim kalınlığı? Sizden istemesi gereken raporlar vs için. Nasıl bu kadar eksik olarak oraya gittiniz. Rahim bile bu sayıyla? Olucak iş değil! Her bilgiyi kendi dr la paylaştım ona göre kıbrısa bilgi verdim. Sizin yaşadıklarınızı bende yaşamak istemezdim. Kendimi çok kötü hissederdim. Tekrar geçmiş olsun
Evet lucrin depot dediler..Lukrin depot mu acaba kullanacaginiz igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?