- 20 Aralık 2018
- 46
- 26
- 3
- 51
Atarlanma arkadaş iki buçuk senedir bu sayfadayım ve sana olan ilgi kadar mucize ekibin ilgisini görmedim ve ona bağlı fikirlerimi söyledim
Eğer sürekli takip etiysen bu sayfayı 1-2 ay önce burda bakü merkezinden süper embriyoyla ikizlere gebe kalıpta burda reklam yapıb sonunda o merkeze çalışan iki niki olanıda okudun
Benim ciğerim çok yandı
Allah hiç kimseyi bizim çektiyimizi çektirmesin
Bizim gibi çare arayanlarla reklam amaçlı para kazananlarında cezasını versin
Süre konusunda hiçbir fikrim yok, sadece benden dahiliye ve Kardiyolojiden tüp bebek için engeli yok uygundur tarzında rapor istemişlerdi. Hatta o dönem tr.izindeydim 45 yıl olarak girmiştim ama ay olarak daha bir ayım daha vardı ve yurtdışında bu belgeleri almak zor olur diye tr.den alıp merkeze teslim etmiştim. Süre konusunda hiçbirşey demediler zaten bende pürüzleri halletmekle meşguldüm.45 yas sonrası en az 2 ay kıbrıs saglık bakanlıgından izin gelmesi bekleniyormus. Sizin merkezleriniz ne kadsr surede ıznı aldılar? Bu surec epey uzun gıbı geldı bana...
İnşallah şanslı ol anne ol ve ihtiyaç duyma bu raporlaraSüre konusunda hiçbir fikrim yok, sadece benden dahiliye ve Kardiyolojiden tüp bebek için engeli yok uygundur tarzında rapor istemişlerdi. Hatta o dönem tr.izindeydim 45 yıl olarak girmiştim ama ay olarak daha bir ayım daha vardı ve yurtdışında bu belgeleri almak zor olur diye tr.den alıp merkeze teslim etmiştim. Süre konusunda hiçbirşey demediler zaten bende pürüzleri halletmekle meşguldüm.
Benim kafamı kurcalayan soru ise umarım bu raporların zaman aşımı gibi bir sorunu yoktur. Bir kere vermek yeterli kalıyormuki.
Düşünsenize her seferinde hangi merkeze gidersen git rapor istenirse offf vay halimize
İsteğinize göre yapacaklarmış aslında çok etkili olmadğını söylüyorlar hatcing (kesme) ve yapıştırma yöntemlerinin ama bana göre de tutunmasına yardımcı olabilirTransfer yaptırıcak arkadaşlar doktorlarınıza Lazer ile tomurcuklanma konusunda bildi alın. İleri yaş hastalarda çok faydası var.
Sağol canım inşallah, başta sen olmak üzere tüm emek veren evlat hasreti çeken annelerimiz için inşallah.İnşallah şanslı ol anne ol ve ihtiyaç duyma bu raporlara
Halil beğin merkezinde mayıs ayından embriyolog Zerrin hm çalışıyor vallah çevremde tanıdığım ve tanımadığım her kes gebe kaldı darısı sanaBu arada sanırım Halil ibrahim tekin İçin karar kıldım bu konuda kötü tecrübeleri olan var mı başarısızlık deneyimleri olan
Üzme kendini kuzum eşin kendine baksın karaciğerini korusunSağol canım inşallah, başta sen olmak üzere tüm emek veren evlat hasreti çeken annelerimiz için inşallah.
Şans konusuna gelince bu yolda pekde şanslı değilim, bizde pürüz bitmiyor.
Şimdi bide nur topu gibi hebatit b miz oldu .
Meğer eşim aile boyu hebatit b imiş ve adam bunu 45 yaşında ögreniyor.Allah dan benim doğal bağışıklığım varmış .Sinirlerim bozuldu Allahım koptum sana yürüyorum, Umarım yolumuza taş koymaz.
Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu aramızda?
Yılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olurHalil beğin merkezinde mayıs ayından embriyolog Zerrin hm çalışıyor vallah çevremde tanıdığım ve tanımadığım her kes gebe kaldı darısı sana
E2 düşünce rahim geç kalınlaşıyor haberiniz olsun kullanacağınız ilaçtan dolayı. Yani bende öyle olmuştu. Hatta burdaki doktorum önce şaşırdı neden bu kadar yavaş kalınlaşıyor diye sonra ilacı söyledim o zaman normal dedi ilaçtan geç kalınlaşıyor dediYılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olur
Sana tavsiyem yaşadığın yerde iyi bir doktor bul ve rahmini hsg mi histeroskopimi yaparak tam emin ol sonra başlaYılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olur
Evet lukrin ve o tars estradiolu baskılayan ilaçlar biraz rahmi susuz burakıyor ama sonra tedaviye başlarken estrofem olayı toparlıyorE2 düşünce rahim geç kalınlaşıyor haberiniz olsun kullanacağınız ilaçtan dolayı. Yani bende öyle olmuştu. Hatta burdaki doktorum önce şaşırdı neden bu kadar yavaş kalınlaşıyor diye sonra ilacı söyledim o zaman normal dedi ilaçtan geç kalınlaşıyor dedi
İsteğinize göre yapacaklarmış aslında çok etkili olmadğını söylüyorlar hatcing (kesme) ve yapıştırma yöntemlerinin ama bana göre de tutunmasına yardımcı olabilir
Evet estrofem toparlıyoda dozunu baya bi arttırmıştı doktor.Evet lukrin ve o tars estradiolu baskılayan ilaçlar biraz rahmi susuz burakıyor ama sonra tedaviye başlarken estrofem olayı toparlıyor
Ben de düşünüyorum tabi doktorun bir itirazı olmazsa... rahim filmi çekildi ancak onların transferden beş gün önce rahim fizyoterapisi yapmayı tavsiye ettiler fizyoterapinin ardından transfer yaparsak bu çok yardımcı olur dediler bu konuda hiç tecrübeniz var mıDenemeye değer. Benim ilki tutumamadı 2. Yaptırdım bilmiyorum ondanmı ama tuttu
Ben de düşünüyorum tabi doktorun bir itirazı olmazsa... rahim filmi çekildi ancak onların transferden beş gün önce rahim fizyoterapisi yapmayı tavsiye ettiler fizyoterapinin ardından transfer yaparsak bu çok yardımcı olur dediler bu konuda hiç tecrübeniz var mı
Bende Halil Bey de yaptırdım 2 ay önce bana böyle bir öneride bulunmamıştı.senin kaç çıktı rahim kalınlığın yada muayene oldun mu Halil Bey de.telefonda Halil Bey le hiç görüşmedim ama Selda hanım her zaman en geç 10 dk içinde döndü .hastanede yaşadığım bir kaç tecrübeye göre ama her şey Halil beyin onayın dan geçiyorBen de düşünüyorum tabi doktorun bir itirazı olmazsa... rahim filmi çekildi ancak onların transferden beş gün önce rahim fizyoterapisi yapmayı tavsiye ettiler fizyoterapinin ardından transfer yaparsak bu çok yardımcı olur dediler bu konuda hiç tecrübeniz var mı
Yirminci gün 7 mm idi rahim kalınlığım. Ama bir yıl önce yaşadığım bir kürtaj operasyonu olduğundan bu operasyon sonrası oluşmuş olabilecek hasarları absorbe etmek için bu yöntemin çok faydalı olacağını söylediler. Ben henüz onaylamadım karar da veremedim bununla ilgili hiç bir Bilgi makale ya da tecrübe ile karşılaşmadım o yüzden merak ettim bunu yaptıran olabilir mi diye. Ama sonuç olarak bu yola Halil beyle başlamaya karar verdik bakalım sonuç ne olacak...Bende Halil Bey de yaptırdım 2 ay önce bana böyle bir öneride bulunmamıştı.senin kaç çıktı rahim kalınlığın yada muayene oldun mu Halil Bey de.telefonda Halil Bey le hiç görüşmedim ama Selda hanım her zaman en geç 10 dk içinde döndü .hastanede yaşadığım bir kaç tecrübeye göre ama her şey Halil beyin onayın dan geçiyor
Yılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?