Haklısınız diyorum yine diyorum canı yanan sizsiniz. Bu paralar kolay kazanılmıyor. Hele umut... stress . Karnım mosmor iğne vurmaktan halada devam ediyorum iğneye 12 haftaya kadar devam. Aldığımız ilaçlardan sinir sistemi düzelmiyor doğru. Ama benim suçum değilki! Ben inanıyorum ki benim gibi sessiz sedasız onlarca kişi okuyor yazmıyor aylarca. Yine diycem burda bana kızdınız dr telefona çıkmaz kimseyle konuşmaz diye bende ona şaşırdım benimle bu kadar ilgilenilirken neden başkalarına böyle davrandı ne ben onun akrabası tanıdığıyım nede siz . Kötü davranması için sebep bulamadım. Bu olay 2. Evlilklere benzedi boşanan birinci eş bela okurken yeni evlenen eş mutlu mesut. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sahip olamıycapımız şeylerin hayalini kurdurmasın. Maddi manevi dayanma gücü versin. Ne olur bunca yaşanılan arasında birde burdaki olaylardan tatsızlık çıkmasın. Belki birgün benide seversiniz? Benim mutluluğumuda paylaşırsınız neden olmasınki.

45 yas sonrası en az 2 ay kıbrıs saglık bakanlıgından izin gelmesi bekleniyormus. Sizin merkezleriniz ne kadsr surede ıznı aldılar? Bu surec epey uzun gıbı geldı bana...
Süre konusunda hiçbir fikrim yok, sadece benden dahiliye ve Kardiyolojiden tüp bebek için engeli yok uygundur tarzında rapor istemişlerdi. Hatta o dönem tr.izindeydim 45 yıl olarak girmiştim ama ay olarak daha bir ayım daha vardı ve yurtdışında bu belgeleri almak zor olur diye tr.den alıp merkeze teslim etmiştim. Süre konusunda hiçbirşey demediler zaten bende pürüzleri halletmekle meşguldüm.

Benim kafamı kurcalayan soru ise umarım bu raporların zaman aşımı gibi bir sorunu yoktur. Bir kere vermek yeterli kalıyormuki.
Düşünsenize her seferinde hangi merkeze gidersen git rapor istenirse offf vay halimize

İnşallah şanslı ol anne ol ve ihtiyaç duyma bu raporlara

Transfer yaptırıcak arkadaşlar doktorlarınıza Lazer ile tomurcuklanma konusunda bildi alın. İleri yaş hastalarda çok faydası var.

Transfer yaptırıcak arkadaşlar doktorlarınıza Lazer ile tomurcuklanma konusunda bildi alın. İleri yaş hastalarda çok faydası var.
İsteğinize göre yapacaklarmış aslında çok etkili olmadğını söylüyorlar hatcing (kesme) ve yapıştırma yöntemlerinin ama bana göre de tutunmasına yardımcı olabilir

Bu arada sanırım Halil ibrahim tekin İçin karar kıldım bu konuda kötü tecrübeleri olan var mı başarısızlık deneyimleri olan

İnşallah şanslı ol anne ol ve ihtiyaç duyma bu raporlara
Sağol canım inşallah, başta sen olmak üzere tüm emek veren evlat hasreti çeken annelerimiz için inşallah.

Şans konusuna gelince bu yolda pekde şanslı değilim, bizde pürüz bitmiyor.
Şimdi bide nur topu gibi hebatit b miz oldu .
Meğer eşim aile boyu hebatit b imiş ve adam bunu 45 yaşında ögreniyor.Allah dan benim doğal bağışıklığım varmış .Sinirlerim bozuldu Allahım koptum sana yürüyorum, Umarım yolumuza taş koymaz.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu aramızda?

Bu arada sanırım Halil ibrahim tekin İçin karar kıldım bu konuda kötü tecrübeleri olan var mı başarısızlık deneyimleri olan
Halil beğin merkezinde mayıs ayından embriyolog Zerrin hm çalışıyor vallah çevremde tanıdığım ve tanımadığım her kes gebe kaldı darısı sana

Üzme kendini kuzum eşin kendine baksın karaciğerini korusun
Teyzem hepatit c ile biliyorsun en ağırı 78 yaş ömür yaşadı

Halil beğin merkezinde mayıs ayından embriyolog Zerrin hm çalışıyor vallah çevremde tanıdığım ve tanımadığım her kes gebe kaldı darısı sana
Yılbaşından sonra bir iğne kullanarak e2 yi düşüreceğiz on gün sonra da tedaviye başlayacaklarını söylediler. Doktorla görüşme şansım olmuyor yine hemşirelerle muhatabım ama ne kadar güvenilir ilerleyen günlerde belli olur

E2 düşünce rahim geç kalınlaşıyor haberiniz olsun kullanacağınız ilaçtan dolayı. Yani bende öyle olmuştu. Hatta burdaki doktorum önce şaşırdı neden bu kadar yavaş kalınlaşıyor diye sonra ilacı söyledim o zaman normal dedi ilaçtan geç kalınlaşıyor dedi

Sana tavsiyem yaşadığın yerde iyi bir doktor bul ve rahmini hsg mi histeroskopimi yaparak tam emin ol sonra başla
Çünkü seçtiyim merkezler önemli olan iyi embriyo koysun yani işlerini o bakişta iyi yapsın

Evet lukrin ve o tars estradiolu baskılayan ilaçlar biraz rahmi susuz burakıyor ama sonra tedaviye başlarken estrofem olayı toparlıyor

İsteğinize göre yapacaklarmış aslında çok etkili olmadğını söylüyorlar hatcing (kesme) ve yapıştırma yöntemlerinin ama bana göre de tutunmasına yardımcı olabilir

Denemeye değer. Benim ilki tutumamadı 2. Yaptırdım bilmiyorum ondanmı ama tuttu

Denemeye değer. Benim ilki tutumamadı 2. Yaptırdım bilmiyorum ondanmı ama tuttu
Ben de düşünüyorum tabi doktorun bir itirazı olmazsa... rahim filmi çekildi ancak onların transferden beş gün önce rahim fizyoterapisi yapmayı tavsiye ettiler fizyoterapinin ardından transfer yaparsak bu çok yardımcı olur dediler bu konuda hiç tecrübeniz var mı

Hiçbir bilgim yok

Bende Halil Bey de yaptırdım 2 ay önce bana böyle bir öneride bulunmamıştı.senin kaç çıktı rahim kalınlığın yada muayene oldun mu Halil Bey de.telefonda Halil Bey le hiç görüşmedim ama Selda hanım her zaman en geç 10 dk içinde döndü .hastanede yaşadığım bir kaç tecrübeye göre ama her şey Halil beyin onayın dan geçiyor

Yirminci gün 7 mm idi rahim kalınlığım. Ama bir yıl önce yaşadığım bir kürtaj operasyonu olduğundan bu operasyon sonrası oluşmuş olabilecek hasarları absorbe etmek için bu yöntemin çok faydalı olacağını söylediler. Ben henüz onaylamadım karar da veremedim bununla ilgili hiç bir Bilgi makale ya da tecrübe ile karşılaşmadım o yüzden merak ettim bunu yaptıran olabilir mi diye. Ama sonuç olarak bu yola Halil beyle başlamaya karar verdik bakalım sonuç ne olacak...

Halil beyin telefonumu yok yoksa başka sebeptenmi görüşmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…