size ne ?Bende onu diyorum buraya yazmamız gereksiz şekerim bu konu hakkında 3 defakonu açmış insan sizsiniz
size ne ?
Herkes hamilelik süresince mi kullanıyor iğneyi yoksa farklı bi durum mu varKuzum bende devam ediyorum napiyim bebeklerim bana tutunsunda onemli degil. Masaj yapiyorum ben bir de igneyi isitiyorum yapmadan once siringayi degil yani yag eriyor acimiyor pek
Benim düşük tehlikem devam ettiği için kullanıyorum yoksa Murat bey takip eden doktora sorun 12. Haftada kesin iğneyi demiştiHerkes hamilelik süresince mi kullanıyor iğneyi yoksa farklı bi durum mu var
Teşekkür ederim cevap içinBenim düşük tehlikem devam ettiği için kullanıyorum yoksa Murat bey takip eden doktora sorun 12. Haftada kesin iğneyi demişti
Keşke anne ola bilseydim
Keşke bana anne diye seslenen yavrum olsaydı
Allahım kadın olarak yaratın anneliğide lütf et
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim
Amiiinn amin canım inşallah aminKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Amin ablacigim insllahKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Herkeste farkli benim 2 kaybim varHerkes hamilelik süresince mi kullanıyor iğneyi yoksa farklı bi durum mu var
Arkadaşım çok dogru biz bilgi edinmek için okuyoruz kavgalar bitmiyor birde soru sorunca eskileri okuyun diyorlar o kadar boş muhabbetler varki bilgiler arada gidiyor kavga yerine özellikle eskiler dikkat edilecek önemli konuları tekrar tekrar yazsalar burda olmalarının anlamı olur benceBu topikte anlamsiz kavgalar etmeyin lutfen kimin bilgisi az kimin cok bunu kimse bilmez. Zaten stresli bir donemdeyiz. Bizler sizlerin kavgalirini okumak zorundamiyiz. Isinize gelmiyorsa cevap vermeyin. Birsey yazmaya korkar olduk. Birakin su kavgayi artik yeterr. Her merkez farkli. Her merkezin yontemi farkli guveniyordur merkezine defalarca dener sizene bizene. Tam herseyi bitmis transfer olacak insana bunlar yapilir mi. Benim olumsuz oldu diye herkesin o merkezde olumsuz olacaginin kaniti var mi. Veya baska merkezlerde birakin dr. Ilgisini veya ilgisizligi islerini dogru yapsinlar umrumuzda degil. Lutfen suraya kavga icerikli yazilar yazarken elinizi vicdaniniza koyun. Sizlerin yuzunden arada onemli yazilar gozden kaciyor. Ben burada pozitifli bebekli anneli yeni transferi olan ilaclarina baslayan insanlarin yazisini gormek istiyorum. Sizin kavgalarinizi degil. Zaten kavgalarinizi da okumuyorum. Hizlica geciyorum. Ama onemli birsey varsa da diye okuma gereksiniminde bulunuyorum. Allah rizasi icin kavga edilmesin artik burada. Bu yazim uzerine alinan herkes icin gecerli....
Canım arkadaşım bak eski sayfaları okumakta çok fayda var.hepimiz eski sayfaları okuyarak kendimize not edindikArkadaşlar size bir sorum olacak benim ilk transferim olumsuz ikinciyi olucam ama ilki için hiç bir şey demediler ben tuplerimde sivimi var rahimde yapışıklık mi diye kendi kendime yiyorum doktor onermeden histeroskopi yaptirsammi acaba bilemedim yada ikinci denemeden sonra olmazsa mi yaptirayim ?
Tüm kalbimle aminnnnnnnKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Amin amin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Hamilelerin duası kabul oluyor diyorlar. Tüm kalbimle Amin Amin Amin.Keşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Keşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim[/QUOT.
Canı gönülden aminnnnnnn canım.Sağlıklı hayırlı bir evladın olsun insallahhhh
ohh canım geraniy inşallah kabul olsunHamilelerin duası kabul oluyor diyorlar. Tüm kalbimle Amin Amin Amin.
Selmacım öyle yazıları okurken inan içim cızzz ediyor övkemi yenemiyorumDoğurduğu çocuğa ısınamamak ne anlamadım.Benim 2.hamileliğim ve anneliği tekmelerinin yoğunluğundan ve zor geçen hamileliğimden dolayı daha çok hissediyorum.Anlamıyorum.Benim köpeğim ölünce içimden bir parça öldü.O benim çocuğumdu.Annelik kendi yumurtanla doğurmayı bırakın doğurmaktan da ibaret değil.annelik bir duygu bırakın böyle seyleri.İçinizde bu duygu sevgi yoksa donasyonu denemeyin bile
Zazamm canım Rabbim sesimizi duysun inan bebeklerimin mezarına gidiyorum sanki mis gibi kokuları burnuma geliyor onlarla hem konuşuyorum hem de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bilmiyorum rabbime isyanmı ediyorum ama şunu hiç aklımdan çıkarmıyorum Rabbim ne eylerse güzel eylerSelmacım öyle yazıları okurken inan içim cızzz ediyor övkemi yenemiyorum
donasyon sayısını bile kab ettim
belkide sağlığım gitti
belkide bu ilaçlarla kendimi ölüme sürüklüyorum
ama yinede annelik isteyini içimde yenemiyorum
ahh allahım yardım et diyorum başka bir şey demiyorum
ahh allalım adaletini göster diyorum başka BİR ŞEY DEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?