- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
Aminn insallahhBence bu boyu aşan cümleden ötesi başka bişey ve hiç şık değil.Değişik bir üslup.Bu işin kurdu oldum böyle cümleler kuramadım:))) çok şükür ikimizin de az kaldı.Rabbim sağlıcakla nasip etsin
Burda daha öğrenecek çok şey varmış canım:)) İnsallah bu topikteki tüm gerçek üyeler de pozitif sonuç alır Rabbim emeklerinin karşılığını verir.Aminn insallahh
Hele senin tecrübe masallahh cokk.
bi zaza bi sen zaten tüp bebek konusunda hatim indirmişsiniz.
Sizlerin her cümleniz.tecrübeleriniz kıymetli bu topik için.
Bizler hamile olsakda burada bulunma sebebimiz, bikac arkadaşa bile bilgi birikim olarak destek olabilirsek bunu kar sayıyoruz kendimize.
ben de onu anlamadığım için yazmıştım zaten... Benim vardı evet zira benim donörüm akrabam. zaten önceden tüm tetkikleri yaptırıyoruz yirmiye yakın yumurta toplandığı söyleniyor. Eee eşimde de sorun yok... her adımı gün gün arayıp sordum.. Benim başladığım merkezin internet sitesinde bile en az 14 kaliteli yumurta ile donasyon garantisi veriyoruz ibaresi var.. Tüm bunlar da bana bu adamlara bu kadar pozitif durum varken döllenen sadece iki embriyom mu oldu diye sorgulama hakkı verir diye düşünüyorum.. buna karşılık onlar bizim elimizden gelen bişey yok derlerse diyecek bişey yok tabii... Benim tetkikten kastım bu o kadar bunun fazlası zaten benim de elimden gelmez..Nasıl tetkik edeceğiz ya da öyle bir gücümüz var mı!!!!Sizin var galiba. 12 normal 3donasyon tedavisi gören biri olarak çok merak ediyorum.
Ben 6 aylık oldum hala iğneyi vuruluyorum artık oturamıyorum bile. Başka yöntemler var hapı var jeli var ama onlarda herkesde farklı etki yapıyor mesela jel bende kanama yaptı vajinal olduğu için doktor kesti. Hapa geçtik aşırı derecede kabızlık yaptı o yüzden yine kanamam oldu doktor onuda kesti iğneye devam ediyorum mecburenCok kotuyum ben bugun 1 tane daha yaptim igne sonra beni bir titretme tuttu usudugum icin kalorifere dayandim o zamanda atesim yukseldi. Var mi baska formul arkadaslar. Benim gibi olan var mi titreyen yani
Allah razı olsun canım benimCanım benim inşallah bu sefer hayırlısıyla tutunacaktır.
pozitif olmaya devam edelim
Sabırsızlıkla sürecini takip ediyorum.
ben de onu anlamadığım için yazmıştım zaten... Benim vardı evet zira benim donörüm akrabam. zaten önceden tüm tetkikleri yaptırıyoruz yirmiye yakın yumurta toplandığı söyleniyor. Eee eşimde de sorun yok... her adımı gün gün arayıp sordum.. Benim başladığım merkezin internet sitesinde bile en az 14 kaliteli yumurta ile donasyon garantisi veriyoruz ibaresi var.. Tüm bunlar da bana bu adamlara bu kadar pozitif durum varken döllenen sadece iki embriyom mu oldu diye sorgulama hakkı verir diye düşünüyorum.. buna karşılık onlar bizim elimizden gelen bişey yok derlerse diyecek bişey yok tabii... Benim tetkikten kastım bu o kadar bunun fazlası zaten benim de elimden gelmez..
Açıkçası senin mesajına da hem kendi adıma hem senin adına o yüzden şaşırdım. üç donasyon maddi manevi dayanılacak gibi değil.. ben dayanamazdım diye gözüm de korktu.. helal olsun..umarım bu tedavinde çok başarılı olursun.. ve umarım sorgulama şansın olur..
Sevgili arkadaşım mesaj yazmadan önce eski mesajlara göz atarım ben genelde..durumu nedir tedavide mi daha önceki deneyimleri ne diye böylece tahminen on beş gün sonra transferi olacak birine merkez değiştirme tavsiyesinde bulunmam..Burda size cevap yazan iki arkadaşıma da saygım sevgim sonsuz kendilerine teşekkür ediyorum duygularımı ifade etmişler..İnan bana şanslı azınlıktan olmayı herkes ister tüm kalbimle diliyorum senin için de..ama bu işler öyle olmuyor..ben de tek şansım var diye başladın nerdeyse emindim ilk seferde olacağından sen de acı tecrübelerle burnun sürtülerek öğrenmezsin umarım Benim vw birçok arkadaşım gibi..yeni bir süreçteyim sakinlikle duayla sevdiklerimle hUzurla geçirmek istiyorum bu dönemi..tavsiye vermek ayrı herşeyi biliyorum sanıp yönlendirmek ayrı..hiçbirimiz bişey bilmiyoruz aslında..merkezime güveniyorum terslikler aksaklıklar olabilir ama her merkezde oluyor..aklına gelebilecek herşeyi okuyorum makaleleri tercüme ettiriyorum bilimsel yazıları takip ediyorum ama bilmek ya da bilmeye çalışmak yetmiyor..bi güç var herşeyim üstünde kendimi ona emanet ettim..bu sefer olsun diye dua ediyorum artık sadece...Bence merkezini değiştirmelisin bir merkezin üç donasyon yapıp ta bahanelere sığınması çok yanlış... hsg istememek nedir.. benimki tavsiye daha başlamadıysan göz önünde bulundur bence
Yesilim canim arkadaşım, hic birseyi kafana takma, senin doru yoldan gittigini, her konuda tecrübeli oldugunu zaten ben ve burada bir kac arkadasimz da biliyor, bu süreci cok iyi gecirmeye bak sacma sapan gereksiz cevaplari kesinlikle kafana takma Hersey cok guzel olcak ve bu sefer ikimizde insallah muradimiza erecegiz :)Sevgili arkadaşım mesaj yazmadan önce eski mesajlara göz atarım ben genelde..durumu nedir tedavide mi daha önceki deneyimleri ne diye böylece tahminen on beş gün sonra transferi olacak birine merkez değiştirme tavsiyesinde bulunmam..Burda size cevap yazan iki arkadaşıma da saygım sevgim sonsuz kendilerine teşekkür ediyorum duygularımı ifade etmişler..İnan bana şanslı azınlıktan olmayı herkes ister tüm kalbimle diliyorum senin için de..ama bu işler öyle olmuyor..ben de tek şansım var diye başladın nerdeyse emindim ilk seferde olacağından sen de acı tecrübelerle burnun sürtülerek öğrenmezsin umarım Benim vw birçok arkadaşım gibi..yeni bir süreçteyim sakinlikle duayla sevdiklerimle hUzurla geçirmek istiyorum bu dönemi..tavsiye vermek ayrı herşeyi biliyorum sanıp yönlendirmek ayrı..hiçbirimiz bişey bilmiyoruz aslında..merkezime güveniyorum terslikler aksaklıklar olabilir ama her merkezde oluyor..aklına gelebilecek herşeyi okuyorum makaleleri tercüme ettiriyorum bilimsel yazıları takip ediyorum ama bilmek ya da bilmeye çalışmak yetmiyor..bi güç var herşeyim üstünde kendimi ona emanet ettim..bu sefer olsun diye dua ediyorum artık sadece...
Sevgili arkadaşım mesaj yazmadan önce eski mesajlara göz atarım ben genelde..durumu nedir tedavide mi daha önceki deneyimleri ne diye böylece tahminen on beş gün sonra transferi olacak birine merkez değiştirme tavsiyesinde bulunmam..Burda size cevap yazan iki arkadaşıma da saygım sevgim sonsuz kendilerine teşekkür ediyorum duygularımı ifade etmişler..İnan bana şanslı azınlıktan olmayı herkes ister tüm kalbimle diliyorum senin için de..ama bu işler öyle olmuyor..ben de tek şansım var diye başladın nerdeyse emindim ilk seferde olacağından sen de acı tecrübelerle burnun sürtülerek öğrenmezsin umarım Benim vw birçok arkadaşım gibi..yeni bir süreçteyim sakinlikle duayla sevdiklerimle hUzurla geçirmek istiyorum bu dönemi..tavsiye vermek ayrı herşeyi biliyorum sanıp yönlendirmek ayrı..hiçbirimiz bişey bilmiyoruz aslında..merkezime güveniyorum terslikler aksaklıklar olabilir ama her merkezde oluyor..aklına gelebilecek herşeyi okuyorum makaleleri tercüme ettiriyorum bilimsel yazıları takip ediyorum ama bilmek ya da bilmeye çalışmak yetm
Ben dün yazdım mor da yazdı ama anlatamadık malesef insanlar bilip bilmeden atıyor ve büyük konuşuyor kimse büyük konuşmasın Ne kadar herşey yolunda gitsede Allah bilir herşeyi o takdir eder.lütfen siz Allaha bırakın sakın olun Allah en güzel şekilde mükafatını verecektir .ins en kısa sürede pozitif alırsınız buda coj güzel bir cevap olur o kişiye gerçi hesabı artık aktif değil ..ama Allah yukarda görüyorSevgili arkadaşım mesaj yazmadan önce eski mesajlara göz atarım ben genelde..durumu nedir tedavide mi daha önceki deneyimleri ne diye böylece tahminen on beş gün sonra transferi olacak birine merkez değiştirme tavsiyesinde bulunmam..Burda size cevap yazan iki arkadaşıma da saygım sevgim sonsuz kendilerine teşekkür ediyorum duygularımı ifade etmişler..İnan bana şanslı azınlıktan olmayı herkes ister tüm kalbimle diliyorum senin için de..ama bu işler öyle olmuyor..ben de tek şansım var diye başladın nerdeyse emindim ilk seferde olacağından sen de acı tecrübelerle burnun sürtülerek öğrenmezsin umarım Benim vw birçok arkadaşım gibi..yeni bir süreçteyim sakinlikle duayla sevdiklerimle hUzurla geçirmek istiyorum bu dönemi..tavsiye vermek ayrı herşeyi biliyorum sanıp yönlendirmek ayrı..hiçbirimiz bişey bilmiyoruz aslında..merkezime güveniyorum terslikler aksaklıklar olabilir ama her merkezde oluyor..aklına gelebilecek herşeyi okuyorum makaleleri tercüme ettiriyorum bilimsel yazıları takip ediyorum ama bilmek ya da bilmeye çalışmak yetmiyor..bi güç var herşeyim üstünde kendimi ona emanet ettim..bu sefer olsun diye dua ediyorum artık sadece...
Sebida canım sen naptın rahim histeroskopi ve rahime çizik atma durumunu ?halledebildinmi. Yol ve yönteminin almancasını yazarmısın canım. Olurya gelecekte lazım olursa bilgi olarak elimizin altında bulunsun.Yesilim canim arkadaşım, hic birseyi kafana takma, senin doru yoldan gittigini, her konuda tecrübeli oldugunu zaten ben ve burada bir kac arkadasimz da biliyor, bu süreci cok iyi gecirmeye bak sacma sapan gereksiz cevaplari kesinlikle kafana takma Hersey cok guzel olcak ve bu sefer ikimizde insallah muradimiza erecegiz :)
Güzel arkadaşım . tedavin hayırlı, bol bebişli olsun . güzel haberlerini bekliyoruz. kafandan geçmişteki olumsuz sonuçları sil, unut. kucağında bebek olduğunu hayal et. bu sefer kesin anne-baba olacaz diye düşün. bizde burdangüzel arkadaşlarım allah hepinizden razı olsun:)hepinizin fıstık gibi şahane mis gibi kokan bebeleriniz olsun:)seviyorum sizleri..teşekkür ediyorum..keyfimizi huzurumuzu bozmuyoruz allah hepinizin işini rast getirsn:)
İyi kalpli arkadaşım. kim ne derse desin, seni tanıyan bilir nasıl temiz kalpli, cana yakın, yardımsever insan olduğunu, boş ver onları. ağızı olan konuşuyor işte. inanki yazdıkların okumadım bile, DEYMEZ çünkü.Arkadaşım tecrübe edindikçe insan olgunlaşıyo ve boyu aşan cümleler kurmamyi öğreniyo.
Sen maşallahh 30. haftaya geldin.
Yine aynı seyi söyliyecegim her kurumda pozitif negatif oluyor.
örneğin sende hit in hastasısın başta dondurmaya emb. yoktu sonuc negatif di ama sonra şükür sonuc pozitif oldu.
Sebida canım sen naptın rahim histeroskopi ve rahime çizik atma durumunu ?halledebildinmi. Yol ve yönteminin almancasını yazarmısın canım. Olurya gelecekte lazım olursa bilgi olarak elimizin altında bulunsun.
İnşallah bu sefer sende ,yesiladada hayırlısıyla yavrunuzu kavusursunuz canım . Çok emek verdiniz Rabbim sizi yavrularinizla güldürsün inşallah .
Canimsin zaten crinone jel kullaniyorum. Bugun atesim cikmadi sanirim bunyem alisti artik ama sadece elim usuyor onuda isitiyorum bir sekilde. Nasilsin iyimisin annesi bebekler tekmeliyor mu seniSabır arkadaşım.
Ben progestanı 3 ay kullandım.
Ama dayanamıyorsan dr una söyle progestan jel yazsın.
O sekilde kullananda çok arkadaşım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?