Kuzum bende devam ediyorum napiyim bebeklerim bana tutunsunda onemli degil. Masaj yapiyorum ben bir de igneyi isitiyorum yapmadan once siringayi degil yani yag eriyor acimiyor pekBen 6 aylık oldum hala iğneyi vuruluyorum artık oturamıyorum bile. Başka yöntemler var hapı var jeli var ama onlarda herkesde farklı etki yapıyor mesela jel bende kanama yaptı vajinal olduğu için doktor kesti. Hapa geçtik aşırı derecede kabızlık yaptı o yüzden yine kanamam oldu doktor onuda kesti iğneye devam ediyorum mecburen
selamlar ne güzel benim oglumda 21 aylik oldu.Sevgili dostlarım uzun bir süreden sonra herkese merhaba,
Oğlum 5 aylık oldu. Hepinizin ellerinden gözlerinden öper ablaları.
Eğer içinde ufacık bir şüphe olan varsa diye yaZmak istedim. Hiç donör yumurtası olarak görmedim, sizler de görmeyeceksiniz. Biz büyük bir aşk ile birbirimizle bakışıyoruz. İlk anne dedi :) belki refleks ama anne diyor sonuçta :) hepinizi güzel yüreğinizden öperim.
Siz ikinci çocuğumu dusunuyorsunuzselamlar ne güzel benim oglumda 21 aylik oldu.
Allah anali babali büyütsün
Bu topikte donasyonla bile anne olamayanlar varslm arkadaslar Donasyonla cocuk sahibi olan arkadaslar varmi. Varsa Duygularinizi paylasirmisiniz
Yürektennn Amin canım benimmmKeşke anne ola bilseydim
Keşke bana anne diye seslenen yavrum olsaydı
Allahım kadın olarak yaratın anneliğide lütf et
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim
Amin ZazamKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Amin inşallah canım benim hepinize ediyorum bazen buraya giriyorum sırf senin müjdeli haberini almak içinKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
neden sordunuz öyle birsey demedimkiSiz ikinci çocuğumu dusunuyorsunuz
Amin kuzumKeşke anne ola bilseydim
Dua edin kızlar
Şimdi sizin geçmiş yazışmalarınızı okudum donasyonla çocuğunuz olmuş ve sanırım ona ısınamamışsınız eşiniz yüzünden galiba ama o yavrunun sucu günahı ne size daha önceden tavsiye etmişler bence uzmandan destek alınneden sordunuz öyle birsey demedimki
Canım kardeşim artık eskisi kadar umutlu konuşamıyorumAmin inşallah canım benim hepinize ediyorum bazen buraya giriyorum sırf senin müjdeli haberini almak için
Canım benim ümidini hiç ama hiç kaybetme ne olur bazen biz bitti deriz ama hiç anlamadan istediğimiz birşey hemen gerçekleşir gerçekten kalpten dua ediyorum herkese özellikle sana canımCanım kardeşim artık eskisi kadar umutlu konuşamıyorum
Yıllar gittikce umutlarda azalıyor
İnşallah filmlerde gibi benimde sonum mutlu biter
Şimdi sizin geçmiş yazışmalarınızı okudum donasyonla çocuğunuz olmuş ve sanırım ona ısınamamışsınız eşiniz yüzünden galiba ama o yavrunun sucu günahı ne size daha önceden tavsiye etmişler bence uzmandan destek alın
Zaten bunun için konu açmışsınız neden burada tedavi olan insanlara yazıyorsunuz anlamadım bence sorununuz devam ediyor kesinlikle bir uzmandan destek alın buradaki insanlar zaten uğraşıyorlar garipsinizhayir esimle hic bir alakasi yok.
ilk zamalar biraz tuhaflik yasadim, amma gecti 1 senedirde girmedim sayfaya zaten.
Sadece merak etdim baska Aneler nasil hissetdi diye.
mutlaka bu yazidada yazmiş sonra evlat sahibi olmuş birileri vardir mutlaka.
insallahCanım kardeşim artık eskisi kadar umutlu konuşamıyorum
Yıllar gittikce umutlarda azalıyor
İnşallah filmlerde gibi benimde sonum mutlu biter
kardesim siz hekimisinizki beni uzmana yönlendiriyorsunuz ?Zaten bunun için konu açmışsınız neden burada tedavi olan insanlara yazıyorsunuz anlamadım bence sorununuz devam ediyor kesinlikle bir uzmandan destek alın buradaki insanlar zaten uğraşıyorlar garipsiniz
Bende onu diyorum buraya yazmamız gereksiz şekerim bu konu hakkında 3 defakardesim siz hekimisinizki beni uzmana yönlendiriyorsunuz ?
yoruma cevap vermek zorunda degilsiniz.
sizden izinmi alacagim nerde ne yazacagima ?
Kendinizi ne saniyorsunuz haddinizi bilin. cevapda yazmaniza gerek yok o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?