Kuzum bende devam ediyorum napiyim bebeklerim bana tutunsunda onemli degil. Masaj yapiyorum ben bir de igneyi isitiyorum yapmadan once siringayi degil yani yag eriyor acimiyor pek

selamlar ne güzel benim oglumda 21 aylik oldu.
Allah anali babali büyütsün

Keşke anne ola bilseydim
Keşke bana anne diye seslenen yavrum olsaydı
Allahım kadın olarak yaratın anneliğide lütf et
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim
Amin inşallah canım benim hepinize ediyorum bazen buraya giriyorum sırf senin müjdeli haberini almak için

Canım kardeşim artık eskisi kadar umutlu konuşamıyorum
Yıllar gittikce umutlarda azalıyor
İnşallah filmlerde gibi benimde sonum mutlu biter
Canım benim ümidini hiç ama hiç kaybetme ne olur bazen biz bitti deriz ama hiç anlamadan istediğimiz birşey hemen gerçekleşir gerçekten kalpten dua ediyorum herkese özellikle sana canım

hayir esimle hic bir alakasi yok.
ilk zamalar biraz tuhaflik yasadim, amma gecti 1 senedirde girmedim sayfaya zaten.
Sadece merak etdim baska Aneler nasil hissetdi diye.
mutlaka bu yazidada yazmiş sonra evlat sahibi olmuş birileri vardir mutlaka.

Zaten bunun için konu açmışsınız neden burada tedavi olan insanlara yazıyorsunuz anlamadım bence sorununuz devam ediyor kesinlikle bir uzmandan destek alın buradaki insanlar zaten uğraşıyorlar garipsiniz

Zaten bunun için konu açmışsınız neden burada tedavi olan insanlara yazıyorsunuz anlamadım bence sorununuz devam ediyor kesinlikle bir uzmandan destek alın buradaki insanlar zaten uğraşıyorlar garipsiniz
kardesim siz hekimisinizki beni uzmana yönlendiriyorsunuz ?
yoruma cevap vermek zorunda degilsiniz.
sizden izinmi alacagim nerde ne yazacagima ?
Kendinizi ne saniyorsunuz haddinizi bilin. cevapda yazmaniza gerek yok o zaman.

kardesim siz hekimisinizki beni uzmana yönlendiriyorsunuz ?
yoruma cevap vermek zorunda degilsiniz.
sizden izinmi alacagim nerde ne yazacagima ?
Kendinizi ne saniyorsunuz haddinizi bilin. cevapda yazmaniza gerek yok o zaman.
Bende onu diyorum buraya yazmamız gereksiz şekerim bu konu hakkında 3 defa konu açmış insan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…