Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Saol ablacim Allah razi olsun. Senin durumun ne suanda
Benim durum aklıma gelen ne tahlil varsa yaptırdım herşey iyi çıktı maddi duruma göre düşükten sonraki reglim bitti yenisini bekleyip inş martta donmuşlarla tekrar denemek istiyorum .lütfen içini ferah tut bol su iç ihmal etme kendine çok iyi bak güzel haberler ver bize rabbim hep yanında olsun korusun seni

• çok sevindim canım .
    hayırlı uğurlu olsun
    insallah saglıklı bi hamilelik yaşarsın.

Yeşilim canım iyotlu tuz kullan ve kış sebzelerinden turp, ķırmızı lahana, beyaz lahana bunlardan uzak dur canım. Bildiğim kadarıyla referans aralığı 0.4 .........4.0 dür. Lakin bu dönem bebek bekleyen tüp bebek yaptıran tsh değeri maximum 2.5 ve altı olması gerektiğini duymuştum. Yinede araştır canım, ben sadece duyduğumu yazdım .

Mavi'cim hayırlı olsun canım, Rabbim kucağına almayı nasip etsin gülüm.

Meyracm hayırlı olsun canım, Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bekleyen herkese inşallah .

Canım konuştum merkezle üç gün var transfere euthyrox diye bi ilaç verdiler önlem olarak ..riske girmemek için..umarım düşer üç günde..

Anladim canisi. O zaman sana tavsiye veereyim. Nar suyu ic hergun yarim adet avakado ye bana ozelden yazarsan nasil yiyecegini anlatirim. Kabak cekirde ye transferden sonra. Ve ananas transferden once baslayip. 3 gun en onemli yapman gereken ise İNANMAK canim :))

Hayırlı olsun .hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin rabbim

Hesabini Kazen e pasiflestirdi. Canim bir sure girmek istemiyor bebegini aldi gidiyor :)))
Hayırlı olsun hamileliği.
Embriyo donasyonla hamileligi yakalaması büyük ihtimaldi zaten.
Onca zaman özelden mesajlaştıkdan sonra, hamilelik haberini ilk ögrendiginde yazmasını beklerdim.
Ama bi çok kişi sorunları için özelden yaziyor oysaki mutlugunuda paylaşabilmeli.

Kesinlikle katılıyorum morcum..sadece mutluluk paylaşmak da değil keşke yeni arkadaşlar bilgilensin diye iki satır yazsaydı..en son mesajı Merkezi öven Bi mesajdı sonra da gitti..biz sizlerin yani hamile arkadaşların mesajlarını okudukça motive olup güç topluyoruz..hepimiz işi gücü yoğunluğu olan insanlarız ama birbirimize destek oldukça artıyor gücümüz..hamile kalınca da burda olucam Allah’ın iZniyle..desteğe bilgiye ihtiyacı olan çok kadın var..kendi adıma sana teşekkür ediyorum karnında yavrularınla bize yön ve destek veriyorsun sağol iki cihanda sıkıntı görmeyesin..

Canım yeşil'cim
Sen çok düşünceli, empati yeteneği yüksek çok tatlı bi insansın.
Ben senin gibi sevdiğim arkadaşlarla burada paylaşımda bulunmakdan , sizlere pozitif enerji yollamakdan mutluyum.
insallahhh pazartesi günü çok güzell geçicek senin için ♡
çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin yeşil'cim.

Son düzenleme:
Canımsın duanı eksik etme Pazartesi saat 11 de..ayrıca embriyolog Aradı az önce 12 embriyo üçüncü güne gelmiş tabi kaliteleri farklı hepsi birinci kalite değil ama çok iyi gidiyorlar şimdilik dedi:) Şükür çok şükür :)

Yesilim, düsüncelerini cok güzel dile getirmisin, ve sana kesinlikle katiliyorum... Ne olursa olsun bende herzaman burda olcam

Yesilim, düsüncelerini cok güzel dile getirmisin, ve sana kesinlikle katiliyorum... Ne olursa olsun bende herzaman burda olcam
Sen de olursun ve olacaksın hiç şüphem yok güzel arkaşdaşım benim...burayı okuyan binlerce kadın var sessiz sessiz takip eden onlar için devam edicez ama mümkünse artık karnımızda Bebişle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…