Canım süper, zaten sana bunların en iyi 2-3 tanesi lazım. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek belli mi?

sağol kuzum sen de iyisindir umarım..aklım kaldı sende..ben iki embriyo istiyorum çok çok zor yaşadığın rabbim meleklerini korusun...
Çok sağol canım İyi olmaya çalışıyorum ama hep içimde korku var hastaneden dün çıktık yatıyorum kalkmaya korkuyorum, korkusuzca tedirgin olmadan hamileliğin tadını çıkaracağım günler nezaman gelecek diye merak ediyorum.

Canım süper, zaten sana bunların en iyi 2-3 tanesi lazım. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek belli mi?
umarım iyi kalite en az döer tane olur ve dondurulacak da kalır..son denememiz bizim..o yüzden en fazla bir kez daha donmuş kalırsa denicez yoksa kapanıcak bu sayfa maddi manevi..umarım gerekmeden olur hemn:)

az kaldı...bi kaç hafta sonra tadını çıkarıyor olacaksın :)

inşallah güzel son olur

e2 1000in üstünde çıkmış soru yok dedi hemşire ama korktum biraz..progesteron 0,1 tsh 3,33..?

İnşallah bu son olur canım. İnşallah bu defa umut tohumların meyvelerini verir.inşallah buradan vereceğin gebelik haberin bizlerede neşeni sevincini paylaşacağımız o beklenen gün olur . hepimizin hüznü bir sevincide bir. Allah yolunu açık şansını bol etsin allah yardımcın olup müjdeli haberini bizlere vermeyi nasip etsin

5252525252525252525252525252525252525252
Allah razı olsun bin kez..çok amin:)

Neocum inşallah yalnış olsun benim düşüncem
Ama değer çok düşük kimyasala benziyor
Ama yinede allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…