Merak edenlere soyluyorum hamileyiiiim bugun 8. Gun hem idrarda hem kanda sonucumu aldim. Allahim bu kez kucagima almayi nasip etsin yeni gedecek arkadaslara da hayirli haberler almak nasip etsin.
Neler yaptim transfer oncesi
- transfere kadar nar suyu ictim % dee 100
- kendime hobi edindim.
- hergun yarim adet avakado yedim.
- transfere bir gun kala ananas yedim iki dilim.
Transfer sonrasi ise
- avakadoya devam.
- hergun kabak cekirdegi.
- transferden once basladigim ananasi bitene kadar toplamda 4 gun arka arkaya yedim
- hobilere devam.
- iki gun yattim sonra evde bulasik yikadim.
- yuruyus yaptim.
- belirtilerim kasik batmasi ile basladi 2. Gun.
- 8. Gunumfe pozitifi aldim
Cok mutluyummmmmm. Darisi isteyenlere olsun.
Rabbim ne eylerse güzel eyler bunu hiç bir zaman unutmayalım sen allaha sığın arkadaşım inşallah herşey gönlünce olurMerhaba arkadaşlar bnde nezamandır girmiyorum hamile kalan arkadaşlarımın gözü aydın ve hayırlı olsun tedaviye tranfer olacaklarada inşallah bebişlere kavuşmanızı diliyorum hayall_et canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim kalan ikizlerine hayırlı ömür versin rabbim sana bağışlasın bebişlerini bnm en son 3 lü testim kötü çıkmıştı hiç bişey yapmadım kan tahlili dediler hem çok pahalıydı 3 milyar dediler yaptırmadım renkli ultrasonada girmedim ne gelirse rabbimdendir diyip allaha sığınıyorum çok şükür hamileliğim iyi geçiyo ultrasonda herşey iyi gözüküyo ama tabi zekasını Rabbim bilir bitek o görünmüyor herzaman dua ediyorum inşallah bebeğim normaldir
Nakadar yürekli bir arkadaşsınMerhaba arkadaşlar bnde nezamandır girmiyorum hamile kalan arkadaşlarımın gözü aydın ve hayırlı olsun tedaviye tranfer olacaklarada inşallah bebişlere kavuşmanızı diliyorum hayall_et canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim kalan ikizlerine hayırlı ömür versin rabbim sana bağışlasın bebişlerini bnm en son 3 lü testim kötü çıkmıştı hiç bişey yapmadım kan tahlili dediler hem çok pahalıydı 3 milyar dediler yaptırmadım renkli ultrasonada girmedim ne gelirse rabbimdendir diyip allaha sığınıyorum çok şükür hamileliğim iyi geçiyo ultrasonda herşey iyi gözüküyo ama tabi zekasını Rabbim bilir bitek o görünmüyor herzaman dua ediyorum inşallah bebeğim normaldir
Şübhelerini yenmek için merkezlerle görüş ve şübhe duyduğun soruların cevabını alBende gurcistanda batumi yi düşündüm tedavi icin ama ne bileyim şüphelerim var ..nedense
Masallahh o embrıyocujklara.Canımsın duanı eksik etme Pazartesi saat 11 de..ayrıca embriyolog Aradı az önce 12 embriyo üçüncü güne gelmiş tabi kaliteleri farklı hepsi birinci kalite değil ama çok iyi gidiyorlar şimdilik dedi:) Şükür çok şükür :)
Evet benim şuan bütçem yetmiyor kibrisa gürcistan daha uygun ama goggle dan dün yazdım arastrdim hiç bir bilgi yok ben ulaşamadım ve hep 3.gün embiyorsu ile calisiyolarlarmis ve burda sadece meyra yazdı diğer arkadaşlardan hiç haber yok biri hesabını pasiflestimiş onu da çözemedim .açıkçası bana biraz bencillik gibi geldi ok ben hamileyim benim işim bitti çıkayım burdan gibi birşey olmus ama keşke oda birseyler yazsaydı. ..Şübhelerini yenmek için merkezlerle görüş ve şübhe duyduğun soruların cevabını al
Masallahh siz de bu yolda cok mücadele ettiniz Allah en kısa sürede bu emeklerinizin karşılığını verir ins burda pozitif sonuç aldiginizi da okuruz.Allah büyüktür.Canımsın duanı eksik etme Pazartesi saat 11 de..ayrıca embriyolog Aradı az önce 12 embriyo üçüncü güne gelmiş tabi kaliteleri farklı hepsi birinci kalite değil ama çok iyi gidiyorlar şimdilik dedi:) Şükür çok şükür :)
Abla ozeline bakar misinCanım yeşil'cim
Sen çok düşünceli, empati yeteneği yüksek çok tatlı bi insansın.
Ben senin gibi sevdiğim arkadaşlarla burada paylaşımda bulunmakdan , sizlere pozitif enerji yollamakdan mutluyum.
insallahhh pazartesi günü çok güzell geçicek senin için ♡
çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin yeşil'cim.
Sağol canım allah hepimizi muradına erdirsin..Masallahh siz de bu yolda cok mücadele ettiniz Allah en kısa sürede bu emeklerinizin karşılığını verir ins burda pozitif sonuç aldiginizi da okuruz.Allah büyüktür.
Canım 3. Embriyosuna çokta takılma benim de 3. Gündü, benim embriyoloğun söylediği bazen kendi doğal ortamında daha çabuk tutundukları Allah ol diyorsa oluyor 3 -5 sadece rakamdan ibaretEvet benim şuan bütçem yetmiyor kibrisa gürcistan daha uygun ama goggle dan dün yazdım arastrdim hiç bir bilgi yok ben ulaşamadım ve hep 3.gün embiyorsu ile calisiyolarlarmis ve burda sadece meyra yazdı diğer arkadaşlardan hiç haber yok biri hesabını pasiflestimiş onu da çözemedim .açıkçası bana biraz bencillik gibi geldi ok ben hamileyim benim işim bitti çıkayım burdan gibi birşey olmus ama keşke oda birseyler yazsaydı. ..
Yok bende takmıyorum ama herkese 3.gün embriyosu yapılması sasırttiCanım 3. Embriyosuna çokta takılma benim de 3. Gündü, benim embriyoloğun söylediği bazen kendi doğal ortamında daha çabuk tutundukları Allah ol diyorsa oluyor 3 -5 sadece rakamdan ibaret
Gürcistanda donör ile ilk fiyat nedir canım. Dondurmak için ücret ve donmuşu çözüp tekrar transfer ücreti bilgin varmı nedir. kıbrısta 4675 .dondurma işlemi 500 .2. Transferler için 1650 euro istendi gerçekten çok benim ilk trans tuttu ama 1.5 ayda sonlandı 2. İçin meblağ yüksek geliyor az para değil donmuşu kullanmakEvet benim şuan bütçem yetmiyor kibrisa gürcistan daha uygun ama goggle dan dün yazdım arastrdim hiç bir bilgi yok ben ulaşamadım ve hep 3.gün embiyorsu ile calisiyolarlarmis ve burda sadece meyra yazdı diğer arkadaşlardan hiç haber yok biri hesabını pasiflestimiş onu da çözemedim .açıkçası bana biraz bencillik gibi geldi ok ben hamileyim benim işim bitti çıkayım burdan gibi birşey olmus ama keşke oda birseyler yazsaydı. ..
Banada söylenen labratuvar koşulları 5. Güne gidemiyorsa 3. Gün transferi oluyormuş burada önemli olan doğal yerinde daha iyi tutunma olarak izah ediyorlar 3 yada 5 gün allah isterse olur kafanıza takmayın benim 5 ti devam etmedi allah ne derse o takılmayın benceYok bende takmıyorum ama herkese 3.gün embriyosu yapılması sasırtti
Canım hayırlısıyla git ve döndükten sonrada gebelik haberini bizlere vermeyi allah nasip etsin allah yardımcın olsun transfer olurken dua et başka birşey düşünme tutunduğunu düşün herşey gönlünce olsunSağol canım allah hepimizi muradına erdirsin..
Doğru diyorsunEvet benim şuan bütçem yetmiyor kibrisa gürcistan daha uygun ama goggle dan dün yazdım arastrdim hiç bir bilgi yok ben ulaşamadım ve hep 3.gün embiyorsu ile calisiyolarlarmis ve burda sadece meyra yazdı diğer arkadaşlardan hiç haber yok biri hesabını pasiflestimiş onu da çözemedim .açıkçası bana biraz bencillik gibi geldi ok ben hamileyim benim işim bitti çıkayım burdan gibi birşey olmus ama keşke oda birseyler yazsaydı. ..
Rabbim yar ve yardımcısı olsun ins. Bu sefer bebislerinı alsın da gelsin.Kızlar yarın yesiladamın transferi olucak
Hepimiz bu gece ve yarın sabah ona dualarımızı edelim
Rabbim bu defa Ol desin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?