Çoğul gebeliklerde bu kanamaların olması normalmiş ve sebebi bilinmiyormuş.İlk aylarda bendede kanama oluyordu çok stres verici bir durum.insallah sizin de öyledir bir tehlike yoktur

Cok geçmiş olsun bebişler sağlıkla gelecek inş. Allah bebeklerini sana bağışlasın

Çok geçmiş olsun canım, bozma moralini kendinide bebeklerinide strese sokma. Rabbim yardımcın seni ve bebeklerini korusun canım. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz gülüm

Yeşilim inşallah bu sefer Allah yüzünü gülen tarafta eylesin ,eski acılarını bebeklerinle unuttursun canım. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar çıktım şimdi... 2 tane embriyo koydular bu sefer daha kolaydı çok rahattım..doktor girmeden önce geldi embriyolarla ilgili Bilgi verdi altı tane 5aa 4aa embriyo var ikintane daha gelişiyor şu an çok iyi embriyo durumu dedi..4aa mi 5 AA mı koyacaksınız dedim arladırnda fark yok 3ab bile olsa arada yüzde beş tutma farkı olur dedi..bir tane mi koyalım iki tane mi deyince çok sevindim aslında..demek ki tutma şansınınyüksek gördü...dua edenden pozitif enerji gönderenden allah bin razı olsun..hepinizin işi rast gitsin..

Canım benim çok sevindim ne kadar rahat olursan sonuç güzel oluyor sadece şu bekleyiş sürecinde lütfen kendini strese sokma ve sonuç öğrenmek için hiç aceleye getirme bırak 10. Gün 11. Gün öğren geç olsun güç olmasın dualarımdasın

Canım hadi inşallah herşey gönlünce olur Rabbim daima yüzünü güldürsün kalbin huzurla karnın bebeişle dolsun

Sağol canım :) bak işte ona söz veremem canım tez kesin bakarım önceden :))

Tamam meyracım yiyeyim geçen sefer yemedim :) çok sağol :)
Ablosum bir de ananas da yer misin hergun bir dilim. Avakado besin degeri yuksek dogal folik asit iceriyor. Ezip kefire de katabilirsin. Dilimleyip tuz ve limon da sıkabılirrsin. Ama gunluk yarim taneyi gecmesin. Kefir ictik biz gunluk bir bardak. Ayy olacak ben inaniyorum

Sadece bebekler için degil asıl sizin sağlığınız için de tehlike teşkil edebiliyor. Zaten doktorunuzun sizin boyunuz ve kilonuz üzerinde durmasından sizin sağlığınızdan endişe ediyor diye anladım. Çok ama çok zor bir durum. Ne düşünseniz ne yapsanız haklısınız. Fakat benim naçizane fikrim önce kendi sağlığınız. Hepimiz burada çocuk istiyoruz fakat her şeyden onemlisi sizsiniz unutmayın. Herşeyin hayırlısını diliyorum size. Sevgiler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…