çok teşekkür ederim inşallah bende güzel haberlerle döneceğim ...

iyi işte güldürmüşüm seni ay ne bileyim ya bekara karı boşaması kolay gelirmiş benimkide o hesap şimdi atıp tutması basit anca başa geldimi belli olur artık bebekten bebege fark var uslu olursa çok zorlanmaz belki insan sebebsiz yere aglayıp sürekli iş kesen bebekler oldumu zor tabiki bizim gelinin bebegi vardı şimdi büyüdü yani çocugu 3-4 saat elleme acıktım diye aglamazdı çok sakin uslu bebekti var yok belirsiz öyle oldumu ikiz degil üçüz olsa sorun degil hele o gün gelsinde allahın izniyle tutarız birini baş edemezsem zaten daha bunları konuşmaya çok erken daha kalp atışlarını duymadık inşallah ikiside canlanır dünyaya gelirler hayırlısıyla bi aksilik olmadan insan korkuyorda valla .... valla aynen öbür konuda bizde aynı kanıdayız eşimle aynısını konuşuyoruz 9 ay yapmayız diye benimkide yapmam diyor suçluluk duyarım bide bişey olurda diyor malüm bizler zor buldugumuz için hiç gerek yok hıı doktora bu sefer diyeyim karnımdan baksanız olmazmı ne dicek bakalım ..

çok teşekkür ederim amiinn :)) bende katılıyorum çok içten bir kadın firdevs hanım o içtenlik bize dönücek inşallah:) kendim çalışmak istedim hareket olsun evde iyice uyuzlaşmayayım yat yat kolay alışıyorum tembelliğe :)) izmir'de çook sıcak ama işyerim klimalı allahtan serin serin oturuyorum çokk teşekkür ederim tekrar tekrar iyi dileklerin için :)

Hayirli olsunnn
Burda bole mutluluklari okudukca icimi huzur kapliyoo
Hic kibrisi dusunmezken, hayir olmaz derken, icim icimi yiyo acaba diyip duruyorum

duruada bişeyi merak ediyoru sana hiç firdevs hanım verici hakkında bir bilgi verdimi biz hiç bilmiyoruz yumurta toplandıgına vericiyi seçme hakkımız yokmu dedim laf geçiştirdi yanlışlıkla zenci filan olmasında dedim şakasına ben sana japon kullanayım dedi güldü yok aman olmasın dedim şimdiye kadar benzemeyen olmadı dedi sadece eşimin kan gurubunu sordu aldı okadar siz hiç merak etmeyin filan dedi konu kapandı trasverden sonra odaya geldiğinde sorasım geldi kendide bişey dicekmiş gibi oldu bi türlü lafa başlayamadı gibi oldu bende aynısı oldum kaldı gitti aslında çokta umrum degilde insan genede merak ediyor yaşı kaç ne meslegi var hangi ırk türkmü gibisinden yumurta vericilerini millet ögreniyormuşya biz bi haberiz sen ögrendinmi bilgi verirsen sevinirim hadi bakalım inşallah sendede güzel haber alırız canım..

Herkese merhaba
Yumurta rezervimde azalma var, benim durumumda olan ve kibrisa gidip hamile olan var mi??
Nasil bir surec, cok merak ediyorum, bebegin tutunmasi falan zor oluyo mu??
Uffff bana yardim eder misiniz??

Herkese merhaba
Yumurta rezervimde azalma var, benim durumumda olan ve kibrisa gidip hamile olan var mi??
Nasil bir surec, cok merak ediyorum, bebegin tutunmasi falan zor oluyo mu??
Uffff bana yardim eder misiniz??

merhaba ben de çok merak ederdim bu gibi şeyleri o yüzden internette ne var ne yok en ufak bir yazıyı bile içerek okurdum hala da okuyorum.
bence sen de çok merak ediyorsun o halde geriye dönük okumaya ne dersin? merak ettiğin her şeyi geriye dönük okuduğunda bulacaksın
ayrıca burada ki hemen hemen herkes seninle aynı durumda mubecce yalnız deilsin canım.
hamile olan pek çok arkadaşımız da hali hazırda var burada.
hoşgeldin tekrar...

bende sadece bir kez sormaya teşebbüs ettim senin gibi geçiştirilince amaan dedim o an umursamıyosun herşey gönlümüze göre olsun zaten benzer mutlaka bizlere eşimizi bukadar çok seviyoruz onlarda bizi aşk bebekleri olucak onlar :)) hemde seksten daha daha çok aşk bebekleri :)) hepiniz gönlünüzü ferah tutun ben hissediyorum herşey çok güzel olucak :))

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

Canim tesekkur ederim
Coktan okumaya basladim ama pek bilgi anlaminda bisiye rastlamadim
Ama tabiki devam ediyorum, haklisin mutlaka denk gelir.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Selam kizlar herkese sevgi ve selamlarimi gönderiyorum ....

Yarin transferim var heyecanla bekliyorum...

Umarim bu defa hersey yolunda gider ve bende bebegime kavusurum ....

Hepinizden dua bekliyorum kizlar....Ve sizlerde benim dualarimdasiniz....

Bir süre nette giremiyebilirim esimle bu konuda anlasamiyoruz o zarari olabilir diyor bende birsey olmaz diyorum ama olumsuz bir

durumda ben sana söylemistim demesini istemedigim icin test gününe kadar uzak durmaya calisacagim netten....

Hamile olan arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum transfer sonrasi neler yapmam konusunda yada yapmamam konusunda .....

(((((( ayrica bunuda belirtmeden gecmek istemedim rahim duvari ince olan arkadaslar tarafimdan denenmis ve basariya ulasmis bir dogal

yöntem var günde bir bardak nar suyu iciniz adet bittigi gün baslayip adetin 11 .gününe kadar icerseniz güzel sonuc aliyorsunuz

7 mm olan rahim duvari kalinligim 10 mm yükseldi hemde ilac dozu artirilmadan sadece nar suyu ile yalniz r.d.kalinligi olan arkadaslar

kesinlikle icmesinler.......))))))

Son düzenleme:
haskız... hoşgeldin tekrar aramıza:) bir hafta öncesinden 7mm iyi gibi geldi bana.. ilaçları arttırarak dengeliyorlar. bant falanda verdimi?

Hosbuldum canim cok özledim sizlerle sohbet etmeyi......

Ilac dozum ayni kaldi canim ama ben dogal yolla artirdim r.d.kalinligi simdi 10 mm oldu nar suyu sayesinde.....

Canim deneme sayin arttikca fiatta düsüyor yani 1.deneme ile 2. deneme arasi ve 3. deneme arasi fiat farki var ben denemelerimi son 3 yildir aralikli olarak yaptim ve su an 4.denemeyi yapacagim umarim bu defa olur bebegim annesine gelir hepimizin yüzü güler insallah....

bizde temmuzda ispanyada donasyon işlemi yaptıracağız ama bizede hiç bir bilgi vermiyorlar aynı şekilde donöre de bizim hakkımızda bilgi vermiyorlarmış. Ama benim ve eşimin resimlerini , saç, göz, ten rengi , kan grubu ,boy,kilo gibi bilgilerimizi aldılar , karşı taraftan bana en çok benzeyen kişiyi seçeceklerini söylediler gerçi bende çok merak ediyorum açıkçası ama bilgi vermiyorlar maalesef .

Nar zaten doğal össtrojen deposu katkısı olacağına eminim. Senin için geri sayım başlıyor hayırlısı olsun.. Hit bana fizyoterapi diye bişey önerdi daha önce hiç denemedim ama burada deneyenlerden biraz bilgi aldım . Bu fizyoterapi işine çok aklım ermedi zamanı gelince duruma göre karar veririm falan dedim. dualarım seninle ..

ilk denemen kaçtı ikinci ve üçüncüyü kaça yaptı biri dondurulmuştu sanırım,hepsinin fiyatlarını yazarmısın senin için dua edicem canım inşallah bu sefer pozitif olur hemde ikiz olur.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

ben bazı şeyleri kaçırmışım bebeklerim gelin arkadaşım demek ikiz keseciklerin var hayırlı olsun kusura bakma geç kaldım seni tebrik etmedim geç olsun güç olmasın:) bende kontrole gidip geldim dr ikiside iyi dedi allah korusun herkesinkini benimkiside beraber yapan ve bu yolda olanlarada allah yolunu açık etsin bol şanslar...
yosunum bende iyiyim canım şu süreci atlatmaya çalışıyorum sanki biraz azaldı miğde bulantıları ama yinede kokular geldikçe ölüyorum içim dışım çıkıyor hafif ve ılık yiyeceklerle atlatayım şu üç ayı bu hafta 11. ayındayım ikizlerim seni öpüyor ve diğer teyzelerini inşallah herkese yetecek kadar varmış şimdilik bu kadar..

teşekkürederim canım olsun hamiş oldugundan çok buraya gelmiyorsun dinlen keyfine bak bende aynısını yapıyorum aminn allah hepimizin yavrularını bize kendimize bagışlasın maşşah 11.ayındasın demek son adettenmi sayılıyormuş bu gebelik haftası eger öyleyse bende 7. haftaya girmişim öyle yazıyor gebelik hesaplanmasına girdimmi aman neyse artık sag salim kucaklarımıza gelsinde önemli degil allah olmayanlara versin ikizlerimizi allah korusun hepimizin canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…