- 27 Eylül 2018
- 194
- 418
- 103
- 33
Yedinci gün..işe başladım hem iyi hem kötü..çok işim birikmiş bir sürü gelen giden telefon kafam çok dağıldı o kadar ki umuttum kahve filan içtim:)ama yoruldum da..kasık ağrısı yok sırt bel ağrısı yok gibi bir tek göğüslerim patlıcak aşırı hassas..başka belirti yok..kan tahlili yaptırasım var tutuyorum kendimi bugün son bi idrar tahlili yapayım dedim bu sefer uyduruk test almadım hatıra kalsın bebeğim benle kalırsa rabbim nasip ederse diye çok belirgin çıktı..az önce yaptım ilk kez ağladım sanırım hamileyim..bu noktadan sonra negatif çok üzer benle kalır umarım siz de en kısa zamanda aynı duyguyu yaşayın inşallah :)[/QUOTE
cok bellirgindi zaten cizgilerin rabbim emeklerinide duygularimizida bosa cikarmasin insallah meşakkatli yollar birde ikiz haberlerini aliriz belkii ohh bizlerede umutt oluyor hergun test sonuclariniza bakmaya giriyorum :)
Ayy maşallah baya net görünüyor 41 kere masallahhEki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Çok sevindim inşallah Rabbim tamamına erdirirEki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Oluyorsun zaten yazmaya devam et darısı bana Zazaya oda burda emek verenlerden ve tüm her isteyene as bayrakları as as as hamiş Yeşiladamiz varCanım benim olduysa tek amacım burda elimden geldiğince umut olmak destek olmak sizlere...bir dostuma yazar gibi hergün giriyorum yazıyorum devam de edeceğim
MasaAllah nazar degmesin süper. allahim tamamına erdirsin kucagina almayi nasip etsinEki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Ben 2018 hazıran ve agustos da kendım ıcın hem kardıyologa hem dahılıye xhexk up gobı yaptırmıstım. kalp ultasound ları ekg ler vs vs... Gerı gıttım hocam dedım tup bebek merkezı ıstıyor yas 45 oldugu ıcın. Tamam dedı verdı. TR de kılerde ıstıyor saglık ıcın ızahat vermene gerek yok canım.Raporları alırken doktorlara ne diyorsunuz da alıyorsunuz.
Bende 45 im ..
Sıkıntıya bak yaa.
Biz herkesten saklayalım derken
Canım sana hıc sormadım. Sen on hazırlıkta hıc omega3 coq10 prenatal vs ıctın mı?Yeter ki yılmayalım canım..allah maddi manevi savaşma gücü versin
Ayyyyy canim benim çoook sevindim senin adına çook. Darısı isteyen herkesin başına. Hep mutlu ol canim hayırlısı ile kucağına al canim benim.Eki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Şuana kadar yazmadım tam bi belli olsun diye ama galiba zamanı gelmiş. Şimdiden gözün aydın canım. Çok şükür biri daha hamile kervanına katılıyor :). Rabbim hayırlara vesile etsin size bağışlasın canım.Eki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Çok şükür Yeşilçam. ..çok sevindim...tebrik ederim...inşallah sağsalim kucağına alırsın....Eki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Yeşilcim yazmıştım ama...Çok şükür Yeşilçam. ..çok sevindim...tebrik ederim...inşallah sağsalim kucağına alırsın....
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.çok mutlu oldum.inş sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin rabbimCanım çok teşekkür ederim umarım bendedirler kandan bakılana kadar için rahat değil..tabiki de darısı sizlerin başına
ablacim ne guzl bi test. rabbim saglikla kucahina versin yavrunuEki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Allahima sükürler olsunYedinci gün..işe başladım hem iyi hem kötü..çok işim birikmiş bir sürü gelen giden telefon kafam çok dağıldı o kadar ki umuttum kahve filan içtim:)ama yoruldum da..kasık ağrısı yok sırt bel ağrısı yok gibi bir tek göğüslerim patlıcak aşırı hassas..başka belirti yok..kan tahlili yaptırasım var tutuyorum kendimi bugün son bi idrar tahlili yapayım dedim bu sefer uyduruk test almadım hatıra kalsın bebeğim benle kalırsa rabbim nasip ederse diye çok belirgin çıktı..az önce yaptım ilk kez ağladım sanırım hamileyim..bu noktadan sonra negatif çok üzer benle kalır umarım siz de en kısa zamanda aynı duyguyu yaşayın inşallah :)
Canım hiç merak etme ben kendim memurum öğretmen, hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut.Bilmiyorum canim bu konuda çok endişelerim var. Kendi veya eşi memur olup yaptıran var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?