Canım şükürler olsun çok sevindim, devamı da güzel gelecek dualarım seninle.Eki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
İyiyiz çok şükür canım teşekkür ederim ama hala o günden beri kahve rengi lekelenme şeklinde kanama devam ediyor. Yarın doktora gidicez hergün dua ediyorum sımsıkı tutunun sakın beni bırakmayın diye, zaten devamlı elim göbeğinde hem size hem kendime dua etme modundayımHayall_et canım en son hastanedeyim diye yazmıştın tekrardan senden haber alamadık, inşallah iyisindir sen ve bebeklerin. Nasıl oldun, durumun nasıl?
İnşallah kötü bir durum yoktur.
Seni çok merak ettim gülüm?
Canım yazdığını burdan görmemişim yazıştık özelden diye buna dönmüyorum :)Y Yesilada2003 cnm transferden once progestan ıgne mı oldum vajınal fıtıl mı kullandım?
YesiladaaaaEki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
YesiladaaaaYesiladaaaa
Erken sevinmiyoruzdur umarımYesiladaaaatebrik ederimm. Darisi diger bebis isteyen güzel bayanlarin basina :)
Insallah. Yaa öyle dusunmeyelim. Negatif şey getirmiyoruz aklımıza.Erken sevinmiyoruzdur umarım
Canisi insallah bebeklerin sana tutunacak :)))Canım inşallah ama belirtilere bakmıyorum diğer iki seferde de oldu hepsi ilaçlar da etkiliyor sanırım bi tek lekelenme olmadı oğlumda olmuştu bu sefer lekelenme olursa işte o zaman inanırım tuttuğuna..hayırlısı olsun artık..
Cok mutlu oldummm Allah anali babali buyutsun insallahArkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
Ben yaptirdim 3 boyutlu ultrasyon ve rahimde perde oldugu ortaya ciktiArkadaşlar merhaba.Rahim içinde sorun olup olmadığına dört boyutlu ultrason ile bakilabiliyor mu histereskobi mi yaptirmak gerekli.Bunun için dört boyutlu ultrason yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Canim testini bende gordum ama kacti hatta watsap konumuz oldun. Bayadir giremedim hayirli ugurlu olsun beebislerin. Bu yil ugurlu geldi hepimize gobekli hatunlarla dolsun tassin burasiUmarım öyledir nasıl geçecek bakalım dört beş gün :) çok teşekkür ederim hepinize bi netleşsede hamileyim diye yazabilsem
Sevgili Yeşil 'cimEki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Biliyorum :) sessiz takip ettiğini de kan sonucunu beklediğini de beraber sevinicez inşallah :) tsh yüksek diye yarın bi endokronoloji uzmanına gidiyorum saat 11e randevu aldım..5.5 civarı şu an Murat bey ilaç dozunu uzman ayarlasın diye önerdi endokrnolojiyi..gitmişken beta hcg de baktırıcam:) yarın haber veririm sonucu..canımsın hassas güzel arkadaşım :)Sevgili Yeşil 'cim
Nefesimi tutmuş idrar testlerini takip ediyorum.
Geçen tedavinde hislerim boşa çıkmasıyla seni yüreklendirmenin burukluğunu yaşadım biliyorsun.
O yüzden bu sefer sessizce ve duayla umud ederek bekliyorum.
Idrar testlerin çokk umut verici ama ben kan sonucunda derin bi ohhh diyicem.
Ve mutluluğumu o ana saklıyorum.
Seni takip ettiğimi ve yürekden yanında olduğumu bil güzel yürekli arkadaşım.
Ay maşallah kuzuma :) sağ Salim annesine kavuşsun inşallah :) çok teşekkür ederim canımBayadir yokuz. Teyzeleri biz bugun 5 haftalik olduk doktor amcamiz ilk resimimizi bize gosterdi. Sirada kardeslerini bekliyoruz. İnsallah burada bir suru kardesimiz olacak. Yesil adacigim tebrik ederim gozun aydin. Dogum yapan ablam sende hayirli olsun tekrardan. Tedaviye baslayacak arkadaslarim umarim en kisa zamanda sizde o muhtesem iki kirmizilari gorursunuz. Hepinizi bebisimizle opuyoruz
Ne ilginç dimi birbirimizin tepkilerini tahmin edecek kadar tanıyoruz birbirimizi : )Biliyorum :) sessiz takip ettiğini de kan sonucunu beklediğini de beraber sevinicez inşallah :) tsh yüksek diye yarın bi endokronoloji uzmanına gidiyorum saat 11e randevu aldım..5.5 civarı şu an Murat bey ilaç dozunu uzman ayarlasın diye önerdi endokrnolojiyi..gitmişken beta hcg de baktırıcam:) yarın haber veririm sonucu..canımsın hassas güzel arkadaşım :)
Babaannem derdi kalpten kalbe yol var diye,doğrudur :) güzel haberlerle dönerim umarım şu an tsh yüksekliğiyle ilgili bişeyler okuyorum korktum biraz düşüpe neden olıyormuş allah korusun..umarım bir an önce düşerNe ilginç dimi birbirimizin tepkilerini tahmin edecek kadar tanıyoruz birbirimizi : )
Oyüzden burası sadece bi topik değil
Kalpden kalbe kuralan köprülerle dolu.
Sevgili zaza_sevgili sebida_ sevgili neo ' nun güzel haberlerini çokk istiyorum.
Yarın ki kan sonucunu sabırsîzlıkla bekliyorum canım arkadaşım : )
Hepsi duamdalar arka arkaya alkcaz pozitifleri inşallah herkese de umut olacağız :)Ne ilginç dimi birbirimizin tepkilerini tahmin edecek kadar tanıyoruz birbirimizi : )
Oyüzden burası sadece bi topik değil
Kalpden kalbe kuralan köprülerle dolu.
Sevgili zaza_sevgili sebida_ sevgili neo ' nun güzel haberlerini çokk istiyorum.
Yarın ki kan sonucunu sabırsîzlıkla bekliyorum canım arkadaşım : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?