İnşallah hayırlı evlatların olsun

Canım herkeste aynı olmuyor ki..ben geçen sefer iki negatif aldığımda bundan daha çok belirtim vardı..sen belirtiye takma olacak inşallah...çok zor şu beklemek mümkün değil düşünmemek..umarım ikimiz de çok mutlu haberler veririz aramızda iki gün var :)

Canım başın sağolsun üst üste çok sıkılmışsındır rabbim nasip etsin yavrunu da tüm dertlerini unuttursun...

günaydın benim hikayemi geçmiş mesajlardan okuyup öğrenebilirsiniz. Foruma girip yazmasam da hepinizin yakın takipçisiyim ve inanın hepiniz için dua ediyorum. Yeşilada dün seni rüyamda gördüm ve rüyamda foruma girip hamile olduğunu okudum ve sabah ilk işim foruma girmek oldu ve mesajını okuyunca çok çook mutlu oldum. İnaşşah bu sefer olacak hepiniz için dua ediyorum inan ama kırılmazsanız en çok da @zaza74 ediyorum :)

Kurban olurum size beni tanımadan etmeden bukadar dua ediyorsunuz
Okadar duygulandımki
İnşallah rabbim burda olan olmayan tüm anne olmak isteyen kadınların duasını kabul etlin

Rabbim anneninmekanını cennet etsin
Senide tezlikle sevindirsin inşallah

Ben aslında ilk bunu 15 yaşında öğrendim. İlk adetini herkes olup ben olamayacağından acı gerçek ile karşı karşıya geldim. O günden beri Cylco Prognova kullandım. Taa ki evlenene kadar. Evlendikten sonra da araştırıyorum ama Cumartesi günü doktor çok moralimizi bozdu. Birde acıman yüzüne karşı söylemeleri boşuna paranı umudunu harcama demeleri gidecek hiç doktor kalmaması bunlar çok acı

Bende de hiç ama hiç belirti yoktu arkadaşım şakın moralıni bozma 10.gün nasıl ağlamıştım 12. İdrar testimde ikinci çizgi 3 saniye içinde kıpkırmızı oldu benleymişler 13. Haftalık oldular dün. İnşallah sende güzel haberi alacaksın belirtiye takılma

katılıyorum belirtiler ilacın etkisi çoğunlukla..asla moral bozmamalı..

Kızlar e2 ve progesteron testim çıktı fitilden iğneye geçiyorum çok acıyor inşallah çektiklerimize deger sizce progesteron düşükse tutmamişmidir moralim çöktü resmen

Kızlar e2 ve progesteron testim çıktı fitilden iğneye geçiyorum çok acıyor inşallah çektiklerimize deger sizce progesteron düşükse tutmamişmidir moralim çöktü resmen
canım ben on üç gündür yaptırıyorum iğneyi..çok daha iyi inan bana...fitilde ne kadarı gitti ne oldu bilemezsin ama iğne kesin ...kaç çıktı yazar mısın canım sonucu

Başınız saolsun bende aynı seyler yaşadım sizde kendimi gördüm evlenmeden 1 ay önce anı kalp krizi ile annemi kaybettim oyke bir şok yaşadım ki derken ilk yıl bırak çocuk düşünmeyi dünyam yıkıldı derken artık çocuk düşünelim dedik kadim doğum dr na gittik dr yumurta rezervinyok gibi dedi ii bir prof bulduk ona gittik oda %5 ihtimal tup bebek dedi ben 2.kez şok yaşadım Allahım annem yok ve şuan tup bebekle bile anne olmamın çok zor olduğunu duydum ankarada gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi amh 001 çıktı (Allahım sen büyüksün diorum önceleri donasyona karşı çıktım yani dusunemedim hiç bir bilgim yoktu ama arastrdim neden olmasın dedim Allah hepimize bu yolsa sabır versin kolaylıklar versin iyilerle karşılaştırsın ama gerçekten bizler için daha bir zor annemden öyle bir güç alırdım ki kızım ben inanıyorum olur derdi şimdi o da yok ...

Ladycz umarim bu sefer bebecigine kavusursun. O kadar insanı okuyorum bir kac kisinin hikayesi çok aklımda kaldı. Onlardan biri de sensin. Bu sefer olacak.lutfen umudunu yitirme.

Anne nur içinde yatsın...Olacak ben inanıyorum....annen yerini tutmaz ama tüm kalbimle inanıyorum...olacak...koklayacaksın bebeğini çok yakın zaömanda..sadece umudunu yitirme...kendi yumurtan olsa da olmasa da o senin evladın olacak..bir iki genin çok ötesinde annelik...inan bana...sevgiyle kucaklıyorum seni canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…