İnşallah hayırlı evlatların olsunArkadaşlar hepimizin durumu aynı ben önce annemi kaybettim tam adet dönemimde gelmeyince ya stresten gecikti ya hamileyim dedim bu gittimki doktora amh 0.01 ki bebek istediğim için öncesinde kaç defa doktora gitmiştim direk menepoz donasyon dediler ustenede tutmayinca annemin gidişine bile üzülemedim kendi derdime düştüm umarım bi bebişim olurda ona tutunurum
İnşallah canım hepimizinİnşallah hayırlı evlatların olsun
Canım herkeste aynı olmuyor ki..ben geçen sefer iki negatif aldığımda bundan daha çok belirtim vardı..sen belirtiye takma olacak inşallah...çok zor şu beklemek mümkün değil düşünmemek..umarım ikimiz de çok mutlu haberler veririz aramızda iki gün var :)Yeşiladam ben hiç bir şey hissetmiyorum tutmadimi acaba belirti olmayınca umidimde gidiyor kasik agrimda geçti bugün e2 ve progesteron testi yaptiricam sonucu paylaşırım sizinle fitilde çok akıyor normalmi acaba bilemedim senin için o kadar seviniyorum ki inşallah testi alınca bayram edicez benimde olumlu olur inşallah
Canım başın sağolsunArkadaşlar hepimizin durumu aynı ben önce annemi kaybettim tam adet dönemimde gelmeyince ya stresten gecikti ya hamileyim dedim bu gittimki doktora amh 0.01 ki bebek istediğim için öncesinde kaç defa doktora gitmiştim direk menepoz donasyon dediler ustenede tutmayinca annemin gidişine bile üzülemedim kendi derdime düştüm umarım bi bebişim olurda ona tutunurum
günaydın benim hikayemi geçmiş mesajlardan okuyup öğrenebilirsiniz. Foruma girip yazmasam da hepinizin yakın takipçisiyim ve inanın hepiniz için dua ediyorum. Yeşilada dün seni rüyamda gördüm ve rüyamda foruma girip hamile olduğunu okudum ve sabah ilk işim foruma girmek oldu ve mesajını okuyunca çok çook mutlu oldum. İnaşşah bu sefer olacak hepiniz için dua ediyorum inan ama kırılmazsanız en çok da @zaza74 ediyorum :)Eki Görüntüle 2231814 Transferin altıncı günü..kasık ağrım geçti..aslında dördüncü gün ağrıdı en çok sanırım tutunma o gün..yani umarım..göğüs hassasiyeti devam..iştah facia..ayaklarım buz gibi sanki vücudun ısı sistemi bozuk gibi...silik de olsa gördüğüm minik ikinci çizgiden ötürü keyfim de iyi..topiklere okudum herkesin kafası karışık bu ikinci çizgi beta hcg meselesine...ilk dördüncü gün yaptım çıkmadı yarım saat sonra döndüm baktım incecik bi hayalet çizgi..beşinci gün yine anında çıkmadı sabah ama daha çabuk mesela on dakka sonra belirdi sonra yine yaptım bu sefer daha silik ama hemen belirdi..bu sabah artık yaptığım zaman çıktı beş dakika olamamıştı daha..yani deniliyor ay beş dakkadan sonrasını kaile Almayın bence alın sadece çok düşük beta hcg olduğu için geç algılanıyor..bence dün 5 filandı bugün on gibi belki biraz daha üStü ama çok yüksek değil henüz..Bişeyler var belli ama umarım kimyasal değildir..yükseklip sonra düşmesinden korkuyorum..korku anneliğin en önemli parçası oğlum 16 yaşında hala ödüm kopar kirpiğinin ucuna zarar gelcek diye...rabbim bunu şu an okuyan kim varsa onu anne etsin tez zamanda..hepinizi öpüyorım bugünkü testi de koyalım bakalım
Daha yeni duydum canim adını. Bende araştırma içerisindeyim deG
gynolife canım
Kurban olurum size beni tanımadan etmeden bukadar dua ediyorsunuzgünaydın benim hikayemi geçmiş mesajlardan okuyup öğrenebilirsiniz. Foruma girip yazmasam da hepinizin yakın takipçisiyim ve inanın hepiniz için dua ediyorum. Yeşilada dün seni rüyamda gördüm ve rüyamda foruma girip hamile olduğunu okudum ve sabah ilk işim foruma girmek oldu ve mesajını okuyunca çok çook mutlu oldum. İnaşşah bu sefer olacak hepiniz için dua ediyorum inan ama kırılmazsanız en çok da @zaza74 ediyorum :)
Rabbim anneninmekanını cennet etsinArkadaşlar hepimizin durumu aynı ben önce annemi kaybettim tam adet dönemimde gelmeyince ya stresten gecikti ya hamileyim dedim bu gittimki doktora amh 0.01 ki bebek istediğim için öncesinde kaç defa doktora gitmiştim direk menepoz donasyon dediler ustenede tutmayinca annemin gidişine bile üzülemedim kendi derdime düştüm umarım bi bebişim olurda ona tutunurum
Ben aslında ilk bunu 15 yaşında öğrendim. İlk adetini herkes olup ben olamayacağından acı gerçek ile karşı karşıya geldim. O günden beri Cylco Prognova kullandım. Taa ki evlenene kadar. Evlendikten sonra da araştırıyorum ama Cumartesi günü doktor çok moralimizi bozdu. Birde acıman yüzüne karşı söylemeleri boşuna paranı umudunu harcama demeleri gidecek hiç doktor kalmaması bunlar çok acımaalesef onlara soylemek cok kolay hele ben bunu ilk ogrendigimde 23 yasindaydim doktor testimi oyle bir firltti ki önümü 60 kasindaki kadinin rahmine sahipsin cocugun olmz sakin prof ona buna gidip gezme bosuna parani harcama diye okadar kabaca konustu ki tek basimaydim ve 23 yasindaydim dunyam yikildi birde bu benim sucummus gibi malesef ki duygusuz oluyorlar allah bize dayanma gucu versin bu yontemlede olsa bebislerimize kavusma imkani versin
Arkadaşlar hepimizin durumu aynı ben önce annemi kaybettim tam adet dönemimde gelmeyince ya stresten gecikti ya hamileyim dedim bu gittimki doktora amh 0.01 ki bebek istediğim için öncesinde kaç defa doktora gitmiştim direk menepoz donasyon dediler ustenede tutmayinca annemin gidişine bile üzülemedim kendi derdime düştüm umarım bi bebişim olurda ona tutunurum[/QUOT
Allah rahmet eylesin caniminşallah tez zamanda çocuğun olur canim benim
Aminn inşallah canımmmmKurban olurum size beni tanımadan etmeden bukadar dua ediyorsunuz
Okadar duygulandımki
İnşallah rabbim burda olan olmayan tüm anne olmak isteyen kadınların duasını kabul etlin
Bende de hiç ama hiç belirti yoktu arkadaşım şakın moralıni bozma 10.gün nasıl ağlamıştım 12. İdrar testimde ikinci çizgi 3 saniye içinde kıpkırmızı oldu benleymişler 13. Haftalık oldular dün. İnşallah sende güzel haberi alacaksın belirtiye takılmaYeşiladam ben hiç bir şey hissetmiyorum tutmadimi acaba belirti olmayınca umidimde gidiyor kasik agrimda geçti bugün e2 ve progesteron testi yaptiricam sonucu paylaşırım sizinle fitilde çok akıyor normalmi acaba bilemedim senin için o kadar seviniyorum ki inşallah testi alınca bayram edicez benimde olumlu olur inşallah
üç merkez var en çok adı duyulan...hit bahçeci ve gynolife ben menunum ama bu konuda kimseye yönelndirici olamam...hepsine bak canım içine sinen neyse oraya gidersin..hepsi iyi aslında ..Daha yeni duydum canim adını. Bende araştırma içerisindeyim de
katılıyorum belirtiler ilacın etkisi çoğunlukla..asla moral bozmamalı..Bende de hiç ama hiç belirti yoktu arkadaşım şakın moralıni bozma 10.gün nasıl ağlamıştım 12. İdrar testimde ikinci çizgi 3 saniye içinde kıpkırmızı oldu benleymişler 13. Haftalık oldular dün. İnşallah sende güzel haberi alacaksın belirtiye takılma
Kaç çıktıKızlar e2 ve progesteron testim çıktı fitilden iğneye geçiyorum çok acıyor inşallah çektiklerimize deger sizce progesteron düşükse tutmamişmidir moralim çöktü resmen
canım ben on üç gündür yaptırıyorum iğneyi..çok daha iyi inan bana...fitilde ne kadarı gitti ne oldu bilemezsin ama iğne kesin ...kaç çıktı yazar mısın canım sonucuKızlar e2 ve progesteron testim çıktı fitilden iğneye geçiyorum çok acıyor inşallah çektiklerimize deger sizce progesteron düşükse tutmamişmidir moralim çöktü resmen
Başınız saolsun bende aynı seyler yaşadım sizde kendimi gördüm evlenmeden 1 ay önce anı kalp krizi ile annemi kaybettim oyke bir şok yaşadım ki derken ilk yıl bırak çocuk düşünmeyi dünyam yıkıldı derken artık çocuk düşünelim dedik kadim doğum dr na gittik dr yumurta rezervinyok gibi dedi ii bir prof bulduk ona gittik oda %5 ihtimal tup bebek dedi ben 2.kez şok yaşadım Allahım annem yok ve şuan tup bebekle bile anne olmamın çok zor olduğunu duydum ankarada gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi amh 001 çıktıArkadaşlar hepimizin durumu aynı ben önce annemi kaybettim tam adet dönemimde gelmeyince ya stresten gecikti ya hamileyim dedim bu gittimki doktora amh 0.01 ki bebek istediğim için öncesinde kaç defa doktora gitmiştim direk menepoz donasyon dediler ustenede tutmayinca annemin gidişine bile üzülemedim kendi derdime düştüm umarım bi bebişim olurda ona tutunurum
Ladycz umarim bu sefer bebecigine kavusursun. O kadar insanı okuyorum bir kac kisinin hikayesi çok aklımda kaldı. Onlardan biri de sensin. Bu sefer olacak.lutfen umudunu yitirme.O kadsr yorgundum ki ve kalbım kırıktı ki giremedim. Tüm aldıgım destek takvıyelerı bıraktım. Hıcbır sey dusunmedım. Biraz zayıfladım. Bu arada kendıme bır kez daha hsg rahım filmi cektırdım. Rahım fılmındem sonra kımyasal gebelık yasadım. Esıme sperm fısh , dna hasae testı Allah ne verdı ıse yaptırdık. Cok yorgundum artık... Sonra doktorum yazdı ne yapacagız diye ... ( Bu arada kardıyolojı, dahılıye raporlarımı yolladım yaş 45) Cok moralsızdım yesıl ada bılıyor esıme de bıraz dargınımdım. Kendımı cok yaşnız hıssettım. Ama dr ve burada kı dr um hadı dedıler. Martta baslayayım dıye dusundum ama durustce secımden sonra euro fırlar dıye korktum. normalde lucrın 19.gun yapışmalı ama ben 22. cı gun dr telkınlerı ıle yaptım. Adetı beklıyorum. Subat adetı ıle bır kez daha eskı merkezde deneyecegım. Rabbım yuzume vaksın cok yorgunum. Icım de garıp duygular.
Anne nur içinde yatsın...Olacak ben inanıyorum....annen yerini tutmaz ama tüm kalbimle inanıyorum...olacak...koklayacaksın bebeğini çok yakın zaömanda..sadece umudunu yitirme...kendi yumurtan olsa da olmasa da o senin evladın olacak..bir iki genin çok ötesinde annelik...inan bana...sevgiyle kucaklıyorum seni canım benim..Başınız saolsun bende aynı seyler yaşadım sizde kendimi gördüm evlenmeden 1 ay önce anı kalp krizi ile annemi kaybettim oyke bir şok yaşadım ki derken ilk yıl bırak çocuk düşünmeyi dünyam yıkıldı derken artık çocuk düşünelim dedik kadim doğum dr na gittik dr yumurta rezervinyok gibi dedi ii bir prof bulduk ona gittik oda %5 ihtimal tup bebek dedi ben 2.kez şok yaşadım Allahım annem yok ve şuan tup bebekle bile anne olmamın çok zor olduğunu duydum ankarada gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi amh 001 çıktı(Allahım sen büyüksün diorum önceleri donasyona karşı çıktım yani dusunemedim hiç bir bilgim yoktu ama arastrdim neden olmasın dedim Allah hepimize bu yolsa sabır versin kolaylıklar versin iyilerle karşılaştırsın ama gerçekten bizler için daha bir zor annemden öyle bir güç alırdım ki kızım ben inanıyorum olur derdi şimdi o da yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?