HASKIZ Merhaba canım; Transfer lafını duyunca bende heyecanlandım. Önceki transferlerden o heyecanı hatırlıyorum. İçim içime sığmamıştı heyecandam meraktan. Umarım bu sefer son olur. ilerdeki günlerde daha güzel ikiz heyecanlar yaşarsın. Tüm kalbimle destekliyorum seni. Dualarım seninle.

Ha bu arada benim doktorum; transfer günü ılık duş almamı, tırnaklarda oje varsa çıkarmamı, hiç bir kimyasal ( şampuan, farfüm.. ) kullanmamamı; takı takmamamı istiyordu. Büyük olasılıkla sanada bilgi vermişlerdir, benimkisi hatırlatma.
Sevgili arkadaşım umarım hep mutlu haberlerini alırız. Bol şans...

duruada ve haskız.. transferleriniz hayırlı olsun :) güzel haberler alın inşallah.. bebeklerimgelin senin de çift kesen hayırlı olsun :) rowinacım.. inşallah bugünleri ileride gülerek anacaksın.. anlatırsın bıcırıklara artık senin yüzünden yaz günü neler yaşadım diye:)

papatyam :) geçen gün resmen yandık burada sıcaktan :) evin içi 35 derece falandı dışarıyı hayal edemedim:) birde o sıcaktan sonra akşam üstü hava bir anda kapandı.. gökgürültüsü, yıldırımlar ama resmen topraktan ateş çıkıyor.. ama yağmur yok ortada.. elektrikler kesildi uzun bir süre.. gecenin 11i oldu ama ortalık resmen fırın gibi.. zaten yakın zamanda 6lık bir deprem yaşamışız.. dedim herhalde son gecemiz bu.. evimiz yeni ve güvenli.. depremden pek korkmuyorum ama insan kendi için değil yakınları içinde endişeleniyor.. ya çok büyük bir deprem olacak ya da allah korusun kıyamet falan kopacak.. bütün gece kaynadı ortalık.. sabah olay aydınlandı.. o yıldırımlardan 2 ayrı yerde orman yangını başlamış.. sabah kadar çalışmalarla kontrol altına almışlar.. ertesi bütün gün yangın helikopterleri durmadan su taşıdılar.. Allah korusun hepimizi.. sevdiklerimizi.. dün sabahta 8 tane şehit haberi ile o yangın evlere düştü.. Allah rahmet eylesin.. mekanları cennet olsun.. ailelerine sabır versin Allah...

merhaba arkadaşlar
Dün yurda döndüm transferim gerçekleşti .donasyon düşünenler için rahatlıkla firdevs hanımı önerebilirim müthiş bir güven duygusu veriyor.her konuşmamda rahatladım.kafamdaki soru işaretlerini giderdi organizasyon çok iyidi.
ben blastosist transfer istedim fakat dr.uma daha söylemeden kendisi 5. gün transfer yapıcam dedi 3 embriyo transferi gerçekleşti. rahim duvarım 11 mm .dr. um senden çok umutluyum dedi inşallah pozitif sonuç alırım.
yalnız kıbrıatan dönüşte sabiha gökçene indik ve benim karşıya geçmem gerekti halk otobüslerinde baya yolculuk ettik bi sorun olur mu bilemiyorum.
pozitif alan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin.

canım hadi hayırlı olsun inşallah sonucun pozitif olur sevinirsin 5.gün trasveri yaptırman neden firdevs hanım öyle dediyse dogrudur tutmaması için fazla bi sorun görmemiştir banada öyle dedi tuttu çok şükür darısı sana kısmet yaa tutacagı varsa halk otobüsünden bişey olmaz valla ben trasverden 1 saat sonra kalktık otele gittik servisle şöför hoh hop sürüşü vardı acele etti havalanına birilerini karşılamaya gitcekmiş dedim eyfah gitti emriyolar ertesiğünde akşam üstü 5 de yola çıktık havaalanında geh oturduk geh dolaştık uçagımız 9.30 daydı uçaga bindik eve geldik karnımız açtı bişeyler hazırladık yedik yataga girdigimizde saat 12 olmuştu tutarsa iyi bukadar şeyden sonra dedim çok şükür tuttu ikiz galibada olacak olduktan sonra her türlüğü oldugunu görmüş oldum allah yazdıysa ol dediyse oluyor olmayan 24 saat robot gibi kımıldamadan dursan olmaz zaten sen gene artık evinde dikkatli ol egilip kalkma fazla bi iş yapma yat yuvarlan ev içi dolaş yavaş yavaş çok degilde ara sıra wc ye kalktıkça mesala ben öyle yaptım halende öyleyim dikkat ediyorum korkudan inşallah sıkıca tutunsun bebişlerin..

sagol canım kalp atışlarınıda görsem bi oh diycem darısı sana olsun olmayanların başına ..

bebeklerimgelin hayırlı ugurlu olsun...allah tamamına saglık ve sevgi ile erdirsin insallah.baska transferi olmus sonuc bekleyen ve yenı transfere gıdecek arkadaslarada allah gonlunuze göre versin insallah...hersey gonlunuzce olsun..

sevgiler

Paradokx arkadaşım hayırlı olsun... Umarım sağlıklı bir şekilde devam eder. Bebek sımsıkı tutunur. Bundan sonra hep mutluluk haberlerini alırız.
Bende Kıbrısa Doğuşa gidicem, regl olmayı bekliyorum. İnşallah temmuzun 20 sinden sonra orda olmayı umuyorum. Kıbrıs çok sıcakmış. Sıcaklar bıraz korkutuyor beni. Canım sen doktorun verdiği ilaçlar dışında rahim duvarını kalınlaştıran bitkisel her hangi bir şeyler kullanmışmıydın? Tekrar hayırlı olsun. Olumlu haberlerini bekliyoruz.

saol canım senin şimdi bütün içten dileklerin kabul olur amiinn :)

Canım ben estrofem dışında bilşey kullanmadım doktor günde 4 tane al dedi bende öyle yapıyorum.evet kıbrıs çok sıcak doktorun kim bilmiyorum ama eğer firdevs hanımsa muhtemelen bizim kaldığımız otel olur otelde klima ,havuz var serinlersin.
umarım herşey gönlünce olur.

kıbrısa gidip gelen, gitmeye hazırlanan tüm arkadaşlara allah yardım etsin bahtları, yolları açık olsun hayırlı güzel sonuçlar nasip olsun inşallah...

ne güzel haberler var....
Allah sağlık bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah...
bende işe geri döndüm...yoğun bir tempoda çalışıyorum....
Üç ayın çabucak geçmesini istiyorum...tekrar denemek ve o güzel duyguları yaşamak, bebişimi kucağıma almak istiyorum....
dualarım sizlerle kızlar.....

teşekkürederim canım aminn allah hepimizinkini tamamına erdirsin sanada sevgiler..

3 ay çabuk geçer canım bu sefer senin için olumlu hissediyorum ve bu güne kadar hislerimde hiç yanılmadım...

Sevgili paradokx, transferin hayırlı olsun, inşallah pozitif sonucu ardından da bebeğini kucağına alırsın....
Ben de Firdevs hanımı düşünüyorum. Yalnız bir soru takıldı kafama Firdevs hanım donör seçmek için önceden sizin fiziksel özelliklerinizi fotoğraf yoluyla mı alıyor?Çünkü bazı arkadaşların mesajlarında Firdevs hanımın donör hakkında bilgi vermediği şeklinde yazılar okudum..........? Güzel heberlerini bekliyoruz....

sayılı gün çabuk geçer derler ya hadi bakalım hayırlısı olsun :) senin için dua edicem bende....

Canım ben fotografımı mail attım ve kan grubumu yalnız dönör hakkında çok fazla bilgi vermiyor kaç kez sordum ama güzel bebeklerin olacak dedi:)bire bir benzemesede bi dönor kullanıyorlar bebeklerimiz tuttuktan sonra ne önemi var ki heralde zenci veya çekik gözlü değildir:)
şunu belirteyim firdevs hanım güven veren bi doktor.Ayrıca organizasyonda iyidi.Ama sen yinede araştır hangisi sana güven veriyorsa onu tercih et.
hoşçakalın

Arkadaşlar günde 2 defa crinone jel kullanıyorum yalnız sanki çürümüş ve hamurlaşmış gibi geri geliyor bi kaç saat sonra ,kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim acaba bende mi bi anormallik var?

merhaba arkadaşım... öncelikle transferin hayırlı olsun , umarım bebişinin sıkı sıkıya tutunduğuna dair güzel haberlerini alırız..
ben de tüp bebek tedavilerimde crinone kullandım . jelden ötürü dediğin gibi hamurlaşmış kahverengine benzer kalıntıların gelmesi normal.. bunların gelmesi seni endişelendirmesin kullanan herkes bunu yaşıyor.. sen onu dert edip kendini germe.. şimdi senin tüm stress verecek şeylerden uzak durman gerekir.. güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. Allah yardımcın, şansın bol olsun arkadaşım..

Selam güzel anne adaylari benim transferim oldu ve simdi heyecanla test günümü bekliyorum

umarim hepimizin kucaklari bebekle dolar,,

hepinize dualarimi vede sevgilerimi yoluyorum tercübeli arkadaslarin önerilerini bekliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…