- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
cokk tesekkur ederim Murakami vakıt ayırıp dıleklerını yazdıgın ıcın . Cok degerlı.Bu arada @ladycz sana da hayirli olsun. Bak bu sefer olacak insallah. Moralini yuksek tut lutfen
Amiiin yarası benim yaramdan olan arkadaşımÇok içimden geldi :
Allahım bize yardım et. Sana inancımız sonsuz. Bizler hâlâ yarattığın dünyaya canlar getirip , güzel yetiştirme niyetinde olan anaç duyguları fevkalade gelişmiş kadınlarız, adamlarız. Bize yardım et. Bize de bu duyguyu nasip et. Bunu ancak sen sağlayabilirsin. Kendi mucizemize ulaşmak için bize iyilikler ver. Amin.
Ask olsun ladycz. Sen de hikayeleri okurken aklimda kalan bir kac kisiden biriydin. Olmayinca üzülmüştüm. Hatta sonrasinda sesin solugun cikmayinca da merak etmistim. Buradaki tüm güzel bayanlar gibi senin de bebis veya bebislerine kavusma vaktin geldicokk tesekkur ederim Murakami vakıt ayırıp dıleklerını yazdıgın ıcın . Cok degerlı.
Yaaa cook iyi geldi ladycz . Gozlerim doldu . Esim noluyo diye bakiyor simdi bana. Burada ne kadar güzel kalpli kadinlar var. Cok güzel bir enerji var. Umarim hepimiz hayirlisiyla bebislerimize bir an evvel kavusuruzÇok içimden geldi :
Allahım bize yardım et. Sana inancımız sonsuz. Bizler hâlâ yarattığın dünyaya canlar getirip , güzel yetiştirme niyetinde olan anaç duyguları fevkalade gelişmiş kadınlarız, adamlarız. Bize yardım et. Bize de bu duyguyu nasip et. Bunu ancak sen sağlayabilirsin. Kendi mucizemize ulaşmak için bize iyilikler ver. Amin.
Bende başladım yarınki tahlillere göre cumartesi transfer ihtimalim var :)Bu arada bu aralar tedaviye baslayacak veya baslayan ,transfere cagirilmayi bekleyen kimler var.
Sebida ve Ladycz estrofem e baslamis onlari gördüm . Ikisine de hayirli olsun. Güzel bebisleri gelecek.
Baska kim var atladigim ?
Zaza henuz başlamıyor, sonuç bekliyor diye hatırlıyorum .
Ben de tm paneli sonucu bekliyorum.
eski yerle devam. Dogus da olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hadi hayırlı olsun insA hepimiz pespese güzel haberler verelim.Ask olsun ladycz. Sen de hikayeleri okurken aklimda kalan bir kac kisiden biriydin. Olmayinca üzülmüştüm. Hatta sonrasinda sesin solugun cikmayinca da merak etmistim. Buradaki tüm güzel bayanlar gibi senin de bebis veya bebislerine kavusma vaktin geldiLadycz nerede yaptiriyirdun bu sefer ? Asagi yukari ayni zamanlara denk gelebiliriz. Ben de trombofili paneli sonucumun cikmasini bekliyorum.ona göre merkez estrofeme baslatacak.
Ben varım ama hsg çektiricem bi sorun çıkmazsa sonraki adetle başlayacağım : ) inşallah hepimiz güzel sonuç alırızBu arada bu aralar tedaviye baslayacak veya baslayan ,transfere cagirilmayi bekleyen kimler var.
Sebida ve Ladycz estrofem e baslamis onlari gördüm . Ikisine de hayirli olsun. Güzel bebisleri gelecek.
Baska kim var atladigim ?
Zaza henuz başlamıyor, sonuç bekliyor diye hatırlıyorum .
Ben de tm paneli sonucu bekliyorum.
Ayy cok yakinmis. Hadi gozun aydin ve hayirlisi olsun. O zaman ilk pozitif enerjiler sana geliyor :)) Guzel haberler bekliyoruz.Bende başladım yarınki tahlillere göre cumartesi transfer ihtimalim var :)
Ladyecz merhaba bende martta inşallah doğuşta tadeviye başlayacağım doktorun kim öğrenebilir miyimeski yerle devam. Dogus da olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hadi hayırlı olsun insA hepimiz pespese güzel haberler verelim.
Amin canım. Hepimiz duasını ve emeğini kucağında görür inşallahAyy cok yakinmis. Hadi gozun aydin ve hayirlisi olsun. O zaman ilk pozitif enerjiler sana geliyor :)) Guzel haberler bekliyoruz.
Merhaba benim hem yumurta rezervim çok çok az hem de 12.kromozom bozuklugu var yumurtalara pgt yapilmaliymisHerkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Mesajlarınızın çoğunu okumaya çalıştım. Ben de şu an tüp bebek tedavisi görüyorum. 39 yaşındayım. Temmuz ayında ve Kasım ayında birer düşük yaptım (normal yollarla hamile kalmıştım). Dr’um hemen testlere başladı ve bende genetik bir sorun çıktı. Mozaik kromozom olduğu anlaşıldı. Şimdi toplanan yumurtalara genetik test yapılacak. Ama benim aklımda yumurta donasyonu da var. Kıbrıs Bahçeci tüp bebek merkezine gidip bi ön görüşme yapıcaz. Tavsiye edeceğiniz bir dr var mı? Ve benim gibi genetik bi sorunu olan var mı?
Evet benim de yumurta yumurta rezervim az.. 3 sene önce embriyo dondurmuştum Allahtan. 6 tane 5. gün embriyomuz var elimizde. Şimdi tedavideyim. Embriyoları çoğaltıp teste göndericez.Merhaba benim hem yumurta rezervim çok çok az hem de 12.kromozom bozuklugu var yumurtalara pgt yapilmaliymis
Oo masallahh benim her tedavide anca 1 yumurtam oluşuyor. Yumurtaniz var hemde 5.güne gitmiş bence deneyin sansinizi kendi yumurtanizlaEvet benim de yumurta yumurta rezervim az.. 3 sene önce embriyo dondurmuştum Allahtan. 6 tane 5. gün embriyomuz var elimizde. Şimdi tedavideyim. Embriyoları çoğaltıp teste göndericez.
Hepimiz için iyi haberler gelir inşallah
Hayırlı olsun canım arkadaşımHerkese iyi akşamlar.
Bende bu ay başlayacağım.
Bu gün adet oldum.
Yarın arayacaklar.
Gynolife ..
Hayırlı olur inşallah.
Çok heyecanlıyım. .
Allahım isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım arkadaşım
Tüm başlayan arkadaşlar inşallah ard arda bayram edin burda
Sevinç gözyaşlarıyla boğulun
Bizede dua edin
Hayırlı olsun ins.Her şey yolunda gider .Bol bol ve kaliteli embriyolar olsun .Herkese iyi akşamlar.
Bende bu ay başlayacağım.
Bu gün adet oldum.
Yarın arayacaklar.
Gynolife ..
Hayırlı olur inşallah.
Çok heyecanlıyım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?