Tansiyon kolestrol falan kiloyla ilgili değil bence. Ben şuan 50 kiloyum hamilelikte tüm kolesterol değerlerim tavan yaptı tansiyonda çıktı. Bence hamilelik bu değerleri her türlü çıkartıyor.
ne kadar zayıfsın ne güzel:)evet canım o da olabilir...içtiğimiz ilaçlar yükselen beta hcg ve diğer hormıonlar tsh herşey yapabilir..iyisin de mi?

ne kadar zayıfsın ne güzel:)evet canım o da olabilir...içtiğimiz ilaçlar yükselen beta hcg ve diğer hormıonlar tsh herşey yapabilir..iyisin de mi?
Hamilelikte biraz kilo almayı istiyodum açıkçası ama olmuyo gören 4-5 aylık hamileyim sanıyo. Bebek baya aşağı indi içerde hareket ettikçe baskı yapıyo aşağıya korkuyorum

Doğru diyorsun kuzum
Bugün tüm testler çıktı gittik yeniden doktora
Kan,hormon,sağlığı iyi
Dopler sonucu iyi
Ama sperm kötü
3mln sayı
İleri hareket 0
Yavaş hareket 3%
Hareketsiz 97%
Proksid plus yazdı 3 ay kullan

Hamilelikte biraz kilo almayı istiyodum açıkçası ama olmuyo gören 4-5 aylık hamileyim sanıyo. Bebek baya aşağı indi içerde hareket ettikçe baskı yapıyo aşağıya korkuyorum
Kıyamam azıcık daha sabretsin annesi ne kadar kalsa o kadar iyi..dün arkadaşıma doğum tebriğine gittim 33 haftalık doğurdu tüp bebek onun da..bir aylık bebiş maşşalah şu an dört kilo filan sanırım aşırı sağlıklı ve güzel bi kız bebek..darısı başımıza :)

3 ay ( bizler için çok zaman..yalvarsan yakarsan da kabul etse..erkekler nasıl da kendini düşünüyor ( moruma katılıyorum senin rahmimde sorun olsa şimdiye kadar geç hiç gebelik gelişmezdi hem de defalarca gözden geçirildi tespit edilirdi..sperm sorunu aşılırsa kesinlikle başaracağımıza inanıyorum..

Benimde transfere az bir Zaman kaldi, pazartesi günü önce leucostim yapiliyor canim yesiladama yapilan uygulama arkasindan da 5 gün sonra transfer, iki sefer gidip gelicem cok masraflı oldu ucak biletleri otel ama olsun insallah sonu güzel olur .... Rahim bu sefer hepimizi sasirtti, cabuk ve iyi kalinlasti, nar cok yedim veya histeroskopi etkisi de olabilir diye düsünüyorum... Hepimizin allah yardimcisi olsun Herseyin hayirlisini versin insallah

SırA sende canım benim :) çok güzel gidiyor herşey daha da güzel olcak :)

Afiyet olsun. Bosver ye simdi. O kadar stres oldun. Simdi biraz bırakmak hakkın. Doktor birsey demedikce bosver. Sonra verirsin kilolari

Bu arada ben uzun süre kortizon kullandığım için etkilerini biliyorum. Kortizondan da sisiyor olabilirsin biraz Yesilcim. Tuzu azaltmaya calış. Tuz cok su tutuyor. Ben normalde 50 kiloyumdur fakat kortizon kullanmaya başladığımda 40 kiloydum. Ekstrem bir durumdu tabi ki. Kortizon kullanmaya baslar baslamaz kisa surede 64 kilo olmustum. Ve o kilolarin %80 su idi. Gerçi benim kullandığım cok yüksek miktarlardı ama yine de her dozda sisirme etkisinin oldugunu duymustum. Aklınızda olsun dedim

Sebidacim hadi insallah pozitifini bekliyoruz :) Hersey cok güzel olacak

Çok haklısın canım kortizon aldığım halde kesemedim tuzu..resmen tuz aşeriyorım..mesela ayrana doyamıyırm ama hep tuzlu..yarından itibaren dikkat etmeye çalışıcam..sağol canım :)

İnşallah herşey gönlünüzce olur canım.
Nereye yaptırıyorsun tüp bebeği.

Hayırlı olsun ins pozitif haberinizide duyarız

Geçen gün ben de eşime sordum eğer tam tersi olsaydı sperm donasyonu kabul edermiydin diye bir saniye bile düşünmeden hayır dedi. Bütün fedakarlık biz kadınlarda biz 9 ay karnımızda taşıyınca herşeyi ile benimsiyoruz kendi çocuğumuz oluyor ama erkekler öyle değil maalesef

selam rahim iyi gitmis. Bugun esim verdi ornek. Haftaya ben gidiyorum. Yesilada nin dedigi igneyi esim eczaci istemedi uzerinde durmadim. Umarim onsuz da hamile kalirim. Prednole basladim nefret ediyorum. Progestan fitil mi crinone mu o mu su mu article lari okumaktan gozum sisti. Sabah progestan fitil koydum protokole uygun olsun diye biraz evvel protulex yaptim gibekten. Aksam crinone. Tam corba. Monodoks sabah beni bayiltti once kustum. O bana agir geliyor kestom. Sonra dusundum catlasam rabbim ol derse olacak caresi yok. Z Zaza74 sana ve herkese yaziyorum sabah aksam proxeed plus sperm i cok fark ettiriyor icirin esinize... Icmiyorlar benim koca eczaci icmeden gitti ornek verdi unuttu. Ama incekilerde icmisti. Fark etti. Adamlar deli ediyorlar beni. Aramis bana nasihat cekiyor prikoojim iyi olacakmista vs gel senin olsun olmusum artik 10.cu tur hormonlardayim... Ruh halim degisti kendimi tanimiyorum. Bunlara hava hos.

inşallah az kaldı bu defa olucak bu iş allahın izniyle
ben promotil men aldım eşime doktor ya proxeed plus ve ya bu dedi
elimde okadar antioxydant varki artık kafayı yiyecem

Alt tarafı bi tablet alıcak..bütün adamlar mı aynı?? Rahatlar çok...ben de çok gerginim hormonlardan herhalde aynı şekilde bazen kendimi tanıyamıyrum..geçer umarım :) yoksa adamı boğcam..:)))

Ben de sormuştum..dedim son kez yumurta donasyonu yaptırtırım oldu oldu olmadı paramız olunca embriyo donasyonu..ben nasıl kabul ediyorsam sen de etmelisin tamam dedi..kabul etmişti benim eşim..bu konuda anlayışlı hiç ısrar etmedi..anlamıyorum erkekleri ben..evlat işte evlat..sanki muazzam DNAkarı var her biri müthiş bilim adamları bestekarlar ne bileyim vazgeçilmeyecek olağanüstü genlere sahipler..hep kadınlar Altan alsın yapıcı olsun hep kadınlar tevazu göstersin..nerde inat eden adam varsa hepsine akıl fikir ve vicdan ver allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…