- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Teşekkürler canımMigrosta var
Sağol kuzumAnladım canım. Insallah olacak bu sefer. Erkek için daha kolay oluyor. Birşey daha geldi aklıma. Picsi yı denediniz mi hiç? Bizde de morfoloji %1 çıkınca ben picsi yöntemiyle sperm secsinler dedim. Biraz faydası oluyormuş. Aklında olsun
Sağol canımZazam imsi yontemidi iyi ama tese olsa esin varikoselde sperm hareket dusuyormus ama tese olursa hareketli sperm bulabiliyolarmis
Çok şükür ablacım gözünüz aydınSağol canım
Bugün eşim ibni sina hastanesinde dopler oldu ve çok şükür varikoselle yokmuş
Kızlar bu sizin dualarınızdı
Allah hepinizden razı olsun
Yarın bütün testler hazır olucak doktora gidicez bakalım ne diyecekBen bunu anlamadım zaza. Bir tane bıle olsa bız ayıklıyıp buluyoruz dıyorlar. Ayrıca defalarca sperm verdı bu adam skmdı mı akıllarına geldı... Sıgarw ıcıyor esım degerlerı super degıl ama merak etmeyın dıyorlar bıze. Gereklı gereksız bın test yapıldı. Ben hıcbısı anlamadım senın ısınden. Proxeed plus yuklse sabah aksam... Ben sperm den kaynaklı oldugunu dusunmuyorum.Ayrıca embryo donasyonu al ama esıne soylemesın dr lar yumurta donasyonuna sucak bakan adam ona da bakmalı ya da soyleme... Inan cektıgın cıkeye deger. Cunku kocanın su an saglıklı fusundugunu dusunmuyorum ben.
Hayırlı sonuçlar olsun canım..sevindim varikısel olmadığına eşinde..ameliyatla filan uğraşmak zorunda kalmayacaksınız en azından..hsg histereslopiden ziyade alınan hormonlar kötü..3 tedavide 15 kilodan fazla aldım artı tsh sorunum yoktu o çıktı tansiyon var bunlar en basitleri..sen de son kez tedavi ol inşallah canım arkadaşım..hayırlı haberlerini bekliyorumYarın bütün testler hazır olucak doktora gidicez bakalım ne diyecek
İnan bilmiyorum ne yapım
Rahmimi histeroskopi yaptırmaktan delineceyinden korkuyorum
İnsan nakadar hsg çektirip histeroskopi yapar
Sonunda gines kitabına düşücem
Evet canım bi hafta filan önce içmeye başladım ben transferden sonra da ananas yedim beş günAnladım ablacım transfer öncesi mi içilecek bu nar suyu abla
Kesinlikle canim bizi bizden başka anlayan yok. Ne mutlu sana ilk denemede olmuş çok şükür. Gynolife de hangi doktor canım
Hayırlı sonuçlar olsun canım..sevindim varikısel olmadığına eşinde..ameliyatla filan uğraşmak zorunda kalmayacaksınız en azından..hsg histereslopiden ziyade alınan hormonlar kötü..3 tedavide 15 kilodan fazla aldım artı tsh sorunum yoktu o çıktı tansiyon var bunlar en basitleri..sen de son kez tedavi ol inşallah canım arkadaşım..hayırlı haberlerini bekliyorum
1.68 boy kilo 78 ile kaldım benim normal kilom 63-64 arasıydı hepKaç kilo ile hamile kaldin acaba bende kiloluyumda doktora ozellikle sordum hic bir alakasi olmadigini soyledi kilonun sizcede öylemi ?
Teşekkürler ablacımEvet canım bi hafta filan önce içmeye başladım ben transferden sonra da ananas yedim beş gün
Abla benim boyumda 1.68 kilom 63-65 arası idi ilaçsız adet olamıyorum evlendiğim için de ilaç kullanmıyorum bir umut belki olur diye 8 aydır adet görmediğim için şiştim kilom oldu 791.68 boy kilo 78 ile kaldım benim normal kilom 63-64 arasıydı hepama yapacak bişey yok şu anda da iştahım çok açık ama deli gibi yememeye çalışıyorum bi iki ay sonra diyetisyene de gidicem..doktor kilolusun demedi henüz ama diyecek daha oraya gelmedik bence..benden çok mu kilon..?
1.68 boy kilo 78 ile kaldım benim normal kilom 63-64 arasıydı hepama yapacak bişey yok şu anda da iştahım çok açık ama deli gibi yememeye çalışıyorum bi iki ay sonra diyetisyene de gidicem..doktor kilolusun demedi henüz ama diyecek daha oraya gelmedik bence..benden çok mu kilon..?
SEvgicim bende 163 boya 79-80 kl1.60 boy 84 kiloyumvar baya fark aramizda tabi bu vermiş halim daha kiloluydumm birzararı yoksa kilonun bebek icin bence ye herzaman hamile kalmiyorsun tadıni cikar hamileligin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallah
aynı ben gibi..ay verebiliyrsan ver öyle hamile kal... ben korkuyorum bu kilodan..Abla benim boyumda 1.68 kilom 63-65 arası idi ilaçsız adet olamıyorum evlendiğim için de ilaç kullanmıyorum bir umut belki olur diye 8 aydır adet görmediğim için şiştim kilom oldu 79kilo verip Tedaviye başlamak istiyorum
kilo tansiyon kolestrol şeker filan ne varsa tetikliyor...en güzel sağlıklı kiloyla kalmak ama menapozda gebe kalınca tombik oluyorsun çoğunlukla sanırım...aman sağlkılı olayım da ben de bebekelr de kiloyu doğumdan sonra veririm ben1.60 boy 84 kiloyumvar baya fark aramizda tabi bu vermiş halim daha kiloluydumm birzararı yoksa kilonun bebek icin bence ye herzaman hamile kalmiyorsun tadıni cikar hamileligin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallah
sen her türlü güzelsin...:)SEvgicim bende 163 boya 79-80 kl
1.68 boy kilo 78 ile kaldım benim normal kilom 63-64 arasıydı hepama yapacak bişey yok şu anda da iştahım çok açık ama deli gibi yememeye çalışıyorum bi iki ay sonra diyetisyene de gidicem..doktor kilolusun demedi henüz ama diyecek daha oraya gelmedik bence..benden çok mu kilon..?
Canım zaza'cım.Yarın bütün testler hazır olucak doktora gidicez bakalım ne diyecek
İnan bilmiyorum ne yapım
Rahmimi histeroskopi yaptırmaktan delineceyinden korkuyorum
İnsan nakadar hsg çektirip histeroskopi yapar
Sonunda gines kitabına düşücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?