- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Benim Adam da bana dün diyor ki : pazartesi günü embriyo transferin insallah iyi gecer .. Sen benimle dalga mi geciyorsun dedim. Iki haftadir anlatiyorum ne için gidecegimi, demek ki dinlememis bile beni hayal dünyasinda yasiyor sanki, ama okadar dolmusum ki, bunun üzerine öyle bir patlama yaptim ki içim de ne varsa disari vurdum simdi Rahatim :)Alt tarafı bi tablet alıcak..bütün adamlar mı aynı?? Rahatlar çok...ben de çok gerginim hormonlardan herhalde aynı şekilde bazen kendimi tanıyamıyrum..geçer umarım :) yoksa adamı boğcam..:)))
Allah’ım deli ederler insanı şaka gibi :))) benim koca bile biliyor sana yapılacak işlemi oazaryesi günü..ay toptan boğalım bunları gitsin güldürdün beni :)))Benim Adam da bana dün diyor ki : pazartesi günü embriyo transferin insallah iyi gecer .. Sen benimle dalga mi geciyorsun dedim. Iki haftadir anlatiyorum ne için gidecegimi, demek ki dinlememis bile beni hayal dünyasinda yasiyor sanki, ama okadar dolmusum ki, bunun üzerine öyle bir patlama yaptim ki içim de ne varsa disari vurdum simdi Rahatim :)
Canım allah razı olsun güzel dileklerine..bizim için de öp bebeleri hep güzel günlerini göstersin rabbimYesiladacigim allah bebelerini insallah saglikla kucağına almayi nasip etsin.cok sevindim ara ara sizlerin konuşmalarına bakiyorum .biz 1 yasinda olduk teyzeleri.her ani ayri guzel ancak oldukca da zor birseymis bebek buyutmek.bu duygulari sizlerde yasayin gorun isterim kalpten.
Bu arada konusu donmus diye söylüyorum zazacim esinin kabul etmemesi (embriyo donasyonu)aslinda onlar icin normal.simdi ayni seyi bende esime sordugumda o da bende kabul etmezdim dedi.cunku annelik dogustan gelen icimizde var olan bir duygu.icgudusel birsey baskasinin ya da kendini yumurtasi farketmiyor cunku zaten 9 ay onunla.birlikte varolan birseyi büyütüyoruz icimizde ve dogunca da inanilmaz.birsekilde sahipleniyoruz.ama babalik sonradan sonradan ogrenilen birsey.kendi spermi olsa dahi ilk baslarda baba mi oldum.ben ya da bu simdi benim bebegim mi diye sorgulanan bir durum.tabi zamanla cok daha bagimli.ve bagli hale geliyorlar.ancak diger turlusunu erkekler benimsemeyebilir cunku dedim ya sonradan geleb birsey onlar icin.tabiki tamamen icinden kabullenip babalik yapanlara da selam olsun onlarin muthis bir kalbi var.ben esimden de su cumleyi duymak isterdim sen de veyahut bende sorun olsa da sıkıntı yok ayni cabayi senin icinde verirdim ama hayat iste bazi seyler oyle olmuyor ..sukurler olsun bugünleri gosteren allahima.hepinjzi öpüyorum bu yolda emek sarfeden herkese kucak dolusu bebe nasip etsin allahim
bizim sperm donasyonu olacak eşim hala arada diyo başkasının çocuğuna babalık yapmamı istiyorsun. Geçen gün tartıştık yine başka çare varda ben mi uğraşmıyorum dedim o zaman evlat edinelim diyorum onu da istemiyor ona harcayacağımız para ile tatil yapalım istediklerini alayim diyo pazarlık ediyo hala benimle ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah :) erkekler malesef kadınları anlamıyorGeçen gün ben de eşime sordum eğer tam tersi olsaydı sperm donasyonu kabul edermiydin diye bir saniye bile düşünmeden hayır dedi. Bütün fedakarlık biz kadınlarda biz 9 ay karnımızda taşıyınca herşeyi ile benimsiyoruz kendi çocuğumuz oluyor ama erkekler öyle değil maalesef
İnanılmaz..bi hücremi belirleyecek babalığı analığı..gerçekten kadınlar ve erkekler ayrı gezegenden..ne kadar da yapıcısın bir de evlatlık almayı da teklif etmişsin..doğunca yüzünü görünce aşık olur evladına ve bu konu bir daha açılmaz umarım..bizim sperm donasyonu olacak eşim hala arada diyo başkasının çocuğuna babalık yapmamı istiyorsun. Geçen gün tartıştık yine başka çare varda ben mi uğraşmıyorum dedim o zaman evlat edinelim diyorum onu da istemiyor ona harcayacağımız para ile tatil yapalım istediklerini alayim diyo pazarlık ediyo hala benimle ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah :) erkekler malesef kadınları anlamıyor
Canım allah yardımcın olsun..burda çok özel çok yürekli ve çok güzel kadınlar tanıdım..ben de dahil hepimiz savaşçıyız..bu bir savaş..çok da zor..yüzlerce engel var savaşacak çok şey bar bi de arada eşlerle uğraşıyoruz işte..:) kendi yumurtanla umarım başarırsın..ben menapoza girmeden kendi yumurtam varken geçen sene başladım..sadece şunu da göz önünde tutmanı rica ediyorum..ben aşılama bile yaptırmadım denemedim hiç kendi yumurtamla..46 yaşındayım 21 yaşında donörden alındı iki evladımı oluşturan yumurta...kendi yumurtamla olsa sürekli kaygı duyardım şimdi içim rahat elbette garanti değil.ileri yaşta da sağlıklı bebekler doğuruluyor kendi yumurtanla ama böylesi oran çok daha yüksek..benim genetiğim de çok vazgeçilecek gibi değildi..16 yaşında oğlum var rabbim bağışlasın dört buçuk yaşında okudu kendi kendine çok iyi bir okulda burslu..belki bumlar abileri kadar zeki ya da güzel olmayacak ama benim onlar :) sağlıklı olmaları en büyük duam..diyeceğim o ki olmazsa yumurtanla üzülme..biz bırdayız ve her türlü desteğe hazırızHanımlar,som mesajlarınızı okurken-hani şu eşlerinizle ilgili olan-hem gülümsedim hem de ne kadar güçlü savaşçı kadınlar olduğunuzu fark edip gurur duydum sizlerle.Yaşadıklarınızın ne kadar zor olduğunu inanın yürekten biliyorum ben de 40 yaşındayım tüp bebek yollarında bir umut bir çarelerdenim.Sizleri hep takipteyim.Sizin bu direngen duruşunuz,dimdik ayakta oluşunuz bana nasıl bir güç veriyor bilseniz.İçimden bir ses çok yakında yollarımızın kesişeceğini söylüyor.Hep dua ediyorum sizlerle beraber,allahım her birimizin kucağını doldursun inşallah.
İnşallah abla inşallah. Ben evlenmeden eşimin durumunu az çok biliyordum tedavi oluruz dedim öyle evlendim ama ona göre ben çok şey istiyorum napiyim çocuklara çok düşkünüm farklı bi enerji var çocuklarla aramda anne olmak herkesin hakkı rabbim isteyen herkese nasip etsin ve rabbim kimseyi bizim durumumuzu gösternesinİnanılmaz..bi hücremi belirleyecek babalığı analığı..gerçekten kadınlar ve erkekler ayrı gezegenden..ne kadar da yapıcısın bir de evlatlık almayı da teklif etmişsin..doğunca yüzünü görünce aşık olur evladına ve bu konu bir daha açılmaz umarım..
Amin kuzum aminnnnn hemen anne ol inşallah... kokusunu kokla da herşeyi unut..dua ediyorum sana daİnşallah abla inşallah. Ben evlenmeden eşimin durumunu az çok biliyordum tedavi oluruz dedim öyle evlendim ama ona göre ben çok şey istiyorum napiyim çocuklara çok düşkünüm farklı bi enerji var çocuklarla aramda anne olmak herkesin hakkı rabbim isteyen herkese nasip etsin ve rabbim kimseyi bizim durumumuzu gösternesin
Size okadar hak veriyorum ki,hikayenizi de baştan sona takip ettim.Sizinle ağladım sizinle güldüm,sevindim.Bana kalsa ben hiç burada tüp bebek denemeyeceğim.8 ayda 2 yumurta anca çıkarabildim düşünün siz gerisini:)Benim için evlat evlattır.Hiiççç umurumda değil yumurta ordanmış,sperm burdanmış.Ben büyütüp ben şekil vericem o yavruya gerisi teferruat..Öyle muhteşem bir genetik miras da taşımıyorum açıkçası.Benim için genetik miras kaş göz burun değil zeka yetenek dehadır sülalede de hiç öyle bir şey yok çok şükür:) Ama eşim senden olsun gibi bir saçma duygusallık içinde.Alıyorum her ay hormonları oturuyorum aşağı sizin anlayacağınız.Fakat ben kararımı verdim olmayacak duanın peşinde daha fazla hırpalanmak çok manasız.0,72 amh 11.5 fsh la kuş kondursalar tutmaz bu bebek diyorum kendi kendime:)O yüzden beni de aranıza alın.Birbirinize okadar güzel destek oluyor bilgilendiriyorsunuz ki ben de sizlerle yürümek istiyorum bu zorlu yolu.Canım allah yardımcın olsun..burda çok özel çok yürekli ve çok güzel kadınlar tanıdım..ben de dahil hepimiz savaşçıyız..bu bir savaş..çok da zor..yüzlerce engel var savaşacak çok şey bar bi de arada eşlerle uğraşıyoruz işte..:) kendi yumurtanla umarım başarırsın..ben menapoza girmeden kendi yumurtam varken geçen sene başladım..sadece şunu da göz önünde tutmanı rica ediyorum..ben aşılama bile yaptırmadım denemedim hiç kendi yumurtamla..46 yaşındayım 21 yaşında donörden alındı iki evladımı oluşturan yumurta...kendi yumurtamla olsa sürekli kaygı duyardım şimdi içim rahat elbette garanti değil.ileri yaşta da sağlıklı bebekler doğuruluyor kendi yumurtanla ama böylesi oran çok daha yüksek..benim genetiğim de çok vazgeçilecek gibi değildi..16 yaşında oğlum var rabbim bağışlasın dört buçuk yaşında okudu kendi kendine çok iyi bir okulda burslu..belki bumlar abileri kadar zeki ya da güzel olmayacak ama benim onlar :) sağlıklı olmaları en büyük duam..diyeceğim o ki olmazsa yumurtanla üzülme..biz bırdayız ve her türlü desteğe hazırız
:)))Herkes hikayesini anlatınca bende bugün dur dedim bi sorayim. Yumurta değil sperm donasyonu yaptirmak zorunda olsak ne yapardın izin verirmiydin dedim.Kocami tanıdığım kadariyla benim beklentim hiç düşünmeden tabiki izin verirdim ne farkederki demesiydi. Birkaç saniye durdu sonra dediki "donörün çok iyi biri olduğunu bilsem izin veririm." E dedim ne farkeder ha yumurta ha sperm yüzde 50yi bilmiyoruz işte. "Yani o da doğru" dedi bana. Şapşik bunlar yaa :)
Canım hayırlısı olsun sen de Olgun mantıklı düşünüyorsun ne güzel..kanımıZdan canımızdan besleniyor eşine dersin en az yüzde on DNA’sını benden alcakmış tıpatıp annesine benzeyen bir sürü bebek var donasyon olup ben bana benzesin isterim valla kız olursa:) inan bana aldığım estrofem ya da progestron gibi yumurta hücresi..üremeye destek kimyasal bir oluşum :)) ister kendi yumurtan ister donasyon tez zamanda anne ol inşallah:)Size okadar hak veriyorum ki,hikayenizi de baştan sona takip ettim.Sizinle ağladım sizinle güldüm,sevindim.Bana kalsa ben hiç burada tüp bebek denemeyeceğim.8 ayda 2 yumurta anca çıkarabildim düşünün siz gerisini:)Benim için evlat evlattır.Hiiççç umurumda değil yumurta ordanmış,sperm burdanmış.Ben büyütüp ben şekil vericem o yavruya gerisi teferruat..Öyle muhteşem bir genetik miras da taşımıyorum açıkçası.Benim için genetik miras kaş göz burun değil zeka yetenek dehadır sülalede de hiç öyle bir şey yok çok şükür:) Ama eşim senden olsun gibi bir saçma duygusallık içinde.Alıyorum her ay hormonları oturuyorum aşağı sizin anlayacağınız.Fakat ben kararımı verdim olmayacak duanın peşinde daha fazla hırpalanmak çok manasız.0,72 amh 11.5 fsh la kuş kondursalar tutmaz bu bebek diyorum kendi kendime:)O yüzden beni de aranıza alın.Birbirinize okadar güzel destek oluyor bilgilendiriyorsunuz ki ben de sizlerle yürümek istiyorum bu zorlu yolu.
Abla benim boyumda 1.68 kilom 63-65 arası idi ilaçsız adet olamıyorum evlendiğim için de ilaç kullanmıyorum bir umut belki olur diye 8 aydır adet görmediğim için şiştim kilom oldu 79kilo verip Tedaviye başlamak istiyorum
Bence amh ve fsh nız cok kötü değil iyi bir dr a denk gelirseniz tüp tedavisi olabilir tabi karar yine sizin herşey gönlünüzce olsunSize okadar hak veriyorum ki,hikayenizi de baştan sona takip ettim.Sizinle ağladım sizinle güldüm,sevindim.Bana kalsa ben hiç burada tüp bebek denemeyeceğim.8 ayda 2 yumurta anca çıkarabildim düşünün siz gerisini:)Benim için evlat evlattır.Hiiççç umurumda değil yumurta ordanmış,sperm burdanmış.Ben büyütüp ben şekil vericem o yavruya gerisi teferruat..Öyle muhteşem bir genetik miras da taşımıyorum açıkçası.Benim için genetik miras kaş göz burun değil zeka yetenek dehadır sülalede de hiç öyle bir şey yok çok şükür:) Ama eşim senden olsun gibi bir saçma duygusallık içinde.Alıyorum her ay hormonları oturuyorum aşağı sizin anlayacağınız.Fakat ben kararımı verdim olmayacak duanın peşinde daha fazla hırpalanmak çok manasız.0,72 amh 11.5 fsh la kuş kondursalar tutmaz bu bebek diyorum kendi kendime:)O yüzden beni de aranıza alın.Birbirinize okadar güzel destek oluyor bilgilendiriyorsunuz ki ben de sizlerle yürümek istiyorum bu zorlu yolu.
Kahkaha attım okuduğumda:)))Allah da sizi güldürsün inşallah:)Hepsi birer asilzade,hepsi birer Einstein:)))Maalesef bu erkeklerin genleri kraliyet soyundan geliyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?