İnşallah güzel haberlerinizi alırız canim.Dogus hastanesi , Dr Sevket bey.
Evet canımAmiiiin
Sen nerede devam ediyorsun halil beydemi?
Ay maşallahhhh canim darısı tüm isteyenlere. Nerede yaptırdın canımKızlar çok iyi teyzesi kıpır kipirlar büyüyorlar.. Sadece birinde anne karnındaki duruş şeklinden dolayı tek taraflı boynunda kas spazmı var onu açmaya ugrasiyoruz..ama korkulacak bişi değil yüzde 90 düzeliyor dedi doktorumuz..Onun dışında her şey çok keyifli ve bir okadarda yorucu tabi..Darisi teyzelerimize ınşaallah..Şimdi uyuyorlar uyansınlar sıka sıka öperim:)
ben de hıcbır sey degısmedı tamamen aynı canımKızlar birşey sorucam ilk denemede ilaç kullanım dozunuzla 2. Deneme nizdeki ilaç dozlarınız farklı oldumu yada ilave edilen hangi ilaç oldu yani farklı bir tedavimi yoksa aynısını mı uyguluyorlar
Bende hazırlık yapıyorum 2. Deneme bu. merak ettim ne yapıyorlar diye. ama önce senden güzel haberler alıcaz inşallah bebiş haberleri dolsun burasıben de hıcbır sey degısmedı tamamen aynı canım
Estrofem dozu arttı benim ekstrada dekort tablet ilave edildi benimKızlar birşey sorucam ilk denemede ilaç kullanım dozunuzla 2. Deneme nizdeki ilaç dozlarınız farklı oldumu yada ilave edilen hangi ilaç oldu yani farklı bir tedavimi yoksa aynısını mı uyguluyorlar
Test pozitif olunca hemen prednol bıraktım 5hafta 3gün olunca estrofemi bıraktım jel. vitamin .aspirin birde clexan devam olarak kalmıştı .geçen sen yazmıştın 8 hafta estrofem dediler diye bende çok erken bıraktım 3 ay estrofem kullanan varmış niye farklı oluyor acabaEstrofem dozu arttı benim ekstrada dekort tablet ilave edildi benim
Amin...Darısı sanada olsun inşallah Aryacim:)))Ayy ne kadar güzel ya:)Herkes ikizden korkuyoma ben delirircesine ikiz bebek istiyorum.İsterken delirip huni takacam diye çok korkuyorum:)Allah size bağışlasın.Minicik bir nazar olmuş yavrunuza o da düzelecek bir şeymiş şükür ki.
Amin..seninde guzel haberlerin olsun..Benim Bahceci..Murat Bey...Ay maşallahhhh canim darısı tüm isteyenlere. Nerede yaptırdın canım
Istemezler mi ? 1000 euro fazlaydi cek de diye hatırlıyorumKuzum onada ilave para istiyorlar yaaa
Ben 7+4 günlüğüm hala estrofem iki adet alıyorum son iki gün..diğerleri aynen devam ediyor dekort dahilTest pozitif olunca hemen prednol bıraktım 5hafta 3gün olunca estrofemi bıraktım jel. vitamin .aspirin birde clexan devam olarak kalmıştı .geçen sen yazmıştın 8 hafta estrofem dediler diye bende çok erken bıraktım 3 ay estrofem kullanan varmış niye farklı oluyor acaba
Estrofemi bende 3 ay kullandımTest pozitif olunca hemen prednol bıraktım 5hafta 3gün olunca estrofemi bıraktım jel. vitamin .aspirin birde clexan devam olarak kalmıştı .geçen sen yazmıştın 8 hafta estrofem dediler diye bende çok erken bıraktım 3 ay estrofem kullanan varmış niye farklı oluyor acaba
Yesiladacim vallahi sirf ikisinin durumunu okumak için hergun foruma girmeye başladım. Gercekten aklimdalar. Bütün pozitif güzel enerjileri yolluyorum onlara. Insallah Sebida da Ladycz de bebislerini alacaklar kucaklarina. Ladycz biraz daha sabret ve pozitif ol lutfen. Az kaldi geliyorlar kollarına :))Kızlar Sebida ve laydceZ biri beşinci biri altıncı gün..en yakın sonuç almaya yakın iki
Dostumuz..ben çok dua ediyorum hepimiz dua etsek yoğunlaşıp..ben çok inanıyorum pozitif enerjiye duaya..iki güzel Arkadşımız için de tim kalbimle dua ediyorum..
İnşallah canım sonra da sizde sıra :)Yesiladacim vallahi sirf ikisinin durumunu okumak için hergun foruma girmeye başladım. Gercekten aklimdalar. Bütün pozitif güzel enerjileri yolluyorum onlara. Insallah Sebida da Ladycz de bebislerini alacaklar kucaklarina. Ladycz biraz daha sabret ve pozitif ol lutfen. Az kaldi geliyorlar kollarına :))
duymadım canımArkadaşlar Dr. Ruşen Atmaca diye bir doktor duydunuz mu ? Donasyon yaptıran oldu mu ?
Benim tedavi de zaten estrofem kestiler ya şaşırmıştım genelde devam ettiriyorlar kaç kişide okudum dr yazılarında da prednoluda . dr da denmiyor niçin neden diye hemşire yazıyor şu şu diye tamam diyom bu sefer sırucam estrofemi hatta claxsan ı da kalp atışı sonra kes yazdılar 1 gün sonra da doğuma kadar diye yazdılarBen 7+4 günlüğüm hala estrofem iki adet alıyorum son iki gün..diğerleri aynen devam ediyor dekort dahil
Canım sen stres yapma rahat ol yeterki relax ol kafanı dağıt herşey güzel olacak ilaçlara takılma yazılana ben kendi adıma düşündüm benim durum farklı doğal yoldanda donör ilede gebeliğim sorunlu oluyor hep aynı ayın hafta ve günü başıma geliyor bu kez araştırayım dedim . senin güzel haberini alacağız inşalllah aminBana prednol veya dekort verılmedı... Sadece su anda 3 gunde 1 proluton depot, hergun clexan, coraspin, sabah 2 aksam 2 estrofem, gunde 1 folbiol, sabah 1 aksam 1 crinone jel devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?