Kızlar birşey sorucam ilk denemede ilaç kullanım dozunuzla 2. Deneme nizdeki ilaç dozlarınız farklı oldumu yada ilave edilen hangi ilaç oldu yani farklı bir tedavimi yoksa aynısını mı uyguluyorlar

Ay maşallahhhh canim darısı tüm isteyenlere. Nerede yaptırdın canım

Estrofem dozu arttı benim ekstrada dekort tablet ilave edildi benim
Test pozitif olunca hemen prednol bıraktım 5hafta 3gün olunca estrofemi bıraktım jel. vitamin .aspirin birde clexan devam olarak kalmıştı .geçen sen yazmıştın 8 hafta estrofem dediler diye bende çok erken bıraktım 3 ay estrofem kullanan varmış niye farklı oluyor acaba

Amin...Darısı sanada olsun inşallah Aryacim:)))

Ben 7+4 günlüğüm hala estrofem iki adet alıyorum son iki gün..diğerleri aynen devam ediyor dekort dahil

Estrofemi bende 3 ay kullandım

Yesiladacim vallahi sirf ikisinin durumunu okumak için hergun foruma girmeye başladım. Gercekten aklimdalar. Bütün pozitif güzel enerjileri yolluyorum onlara. Insallah Sebida da Ladycz de bebislerini alacaklar kucaklarina. Ladycz biraz daha sabret ve pozitif ol lutfen. Az kaldi geliyorlar kollarına :))

İnşallah canım sonra da sizde sıra :)

Bana prednol veya dekort verılmedı... Sadece su anda 3 gunde 1 proluton depot, hergun clexan, coraspin, sabah 2 aksam 2 estrofem, gunde 1 folbiol, sabah 1 aksam 1 crinone jel devam.

Ben 7+4 günlüğüm hala estrofem iki adet alıyorum son iki gün..diğerleri aynen devam ediyor dekort dahil
Benim tedavi de zaten estrofem kestiler ya şaşırmıştım genelde devam ettiriyorlar kaç kişide okudum dr yazılarında da prednoluda . dr da denmiyor niçin neden diye hemşire yazıyor şu şu diye tamam diyom bu sefer sırucam estrofemi hatta claxsan ı da kalp atışı sonra kes yazdılar 1 gün sonra da doğuma kadar diye yazdılar

Bana prednol veya dekort verılmedı... Sadece su anda 3 gunde 1 proluton depot, hergun clexan, coraspin, sabah 2 aksam 2 estrofem, gunde 1 folbiol, sabah 1 aksam 1 crinone jel devam.
Canım sen stres yapma rahat ol yeterki relax ol kafanı dağıt herşey güzel olacak ilaçlara takılma yazılana ben kendi adıma düşündüm benim durum farklı doğal yoldanda donör ilede gebeliğim sorunlu oluyor hep aynı ayın hafta ve günü başıma geliyor bu kez araştırayım dedim . senin güzel haberini alacağız inşalllah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…