Morfolojiniz kaç? Sperm değerleriniz için baştan yorum yapmışlar miydi?
Arkadaşım Türkiye’deki sonuçlarda morfoloji 1 ve 0 çıktı sperm sayısı iyiydi ama ileri hareketli düşğktğ Kıbrıs’ta Murat bey sıkıntı yok 86 ml sperm dedi hatta eylem hanımla görüştüm sperm verdiğimiz gün o da morfoloji düşük olsa da sayı iyi yüzdeye vurunca sağlıklı sperm çıkar dedi sonuç bu oldu ama eşimin 86 ml sperm ilk defa çıktı o da 3 ay ilaç kullandı proxed

6.cı gun sabahı kaset hamılelık testı yaptım bıraz evvel. Sonuc negatıf. Sanırım posıtıf alan arkadaslarımız olmustu ve masA hamılelıklerı devam edıyor.

6.cı gun sabahı kaset hamılelık testı yaptım bıraz evvel. Sonuc negatıf. Sanırım posıtıf alan arkadaslarımız olmustu ve masA hamılelıklerı devam edıyor.
altıncı gün pozitif çıkan ikiz gebelik hariç yok..ben bekliyorum yarın ya da öbür güm çıkacak belki de onbir on iki de çıkacak herkesin idrara karışma hızı farklı

6.cı gun cıkmıs yesılada da resmını yolladı.. Ben de tamamen bos... O da yap cıkar belkı gec bak dedı dıye motıve baktım.. ama yok ıste .. evet transfer gununu saymazsak 5.ci gun ama sayılıyor mu bılmıyorum...

canım mavisufi ikizlere gebeyken 6 gün preductor eyrly testi negativ çıktı
o günü göz yaşlarıyla kan verdi ve 21 çıktı
istersin kan ver

Transfer günü sayma
bugün 5 gün ve test için çok erken

canım mavisufi ikizlere gebeyken 6 gün preductor eyrly testi negativ çıktı
o günü göz yaşlarıyla kan verdi ve 21 çıktı
istersin kan ver
Eveeet nasıl ağlamıştım.. Zazacim teselli etmişti.. Sonra sonucu aldım dahaçok ağladım.:) Darısı başına ladyecez..

Sagol kuzum Amin insallah

Dün gibiydi yaaa
kızlar nasıl kuzum
öp onları bizimçin
Kızlar çok iyi teyzesi kıpır kipirlar büyüyorlar.. Sadece birinde anne karnındaki duruş şeklinden dolayı tek taraflı boynunda kas spazmı var onu açmaya ugrasiyoruz..ama korkulacak bişi değil yüzde 90 düzeliyor dedi doktorumuz..Onun dışında her şey çok keyifli ve bir okadarda yorucu tabi..Darisi teyzelerimize ınşaallah..Şimdi uyuyorlar uyansınlar sıka sıka öperim:)

Ayy ne kadar güzel ya:)Herkes ikizden korkuyor ama ben delirircesine ikiz bebek istiyorum.İsterken delirip huni takacam diye çok korkuyorum:)Allah size bağışlasın.Minicik bir nazar olmuş yavrunuza o da düzelecek bir şeymiş şükür ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…