- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Çok teşekkürler canım. Benimdi aklımda 3 kişi var Halil İbrahim tekin bahçeci Murat bey gynolife Yeşilada ablanın yaptırdığı yer yada kararsızımAmin..seninde guzel haberlerin olsun..Benim Bahceci..Murat Bey...
Teşekkürler cevabın için canım. Bu arada canim buradan demek kolay oluyor çeken bilir tabi de ne olursun biraz sakin ol inşallah pozitif haberlerini alacağız . Güzel düşünelim güzel olsun .duymadım canım
Ablacım inşallah devam etmez. Kötü düşünme lütfen. Doktoruna sordun mu ablaYine kahverengiye dönük ama kanama geldi..yine moral sıfır..yemeğe gitmiştik eşimle sürekli nasıl yatılır ki((umarım bişey olmaz acile gidicez devam ederse artarsa sadece tuvalette geldi şimdilik
Ablam içini ferah tut dualarım seninle inşallah bi şey olmaz rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. Bende bugün hsg çekildim çok korkuyordum ağrım olur diye. şükür temiz çıktı senin çektirdiğin hastanede çektirdimYine kahverengiye dönük ama kanama geldi..yine moral sıfır..yemeğe gitmiştik eşimle sürekli nasıl yatılır ki((umarım bişey olmaz acile gidicez devam ederse artarsa sadece tuvalette geldi şimdilik
O donasyon yapiyor mu kiArkadaşlar Dr. Ruşen Atmaca da donasyon yaptıran var mi hiç veya duydunuz mu ?
Ay ablam sevindim senin adina Allahim sana bagislasin minikleriniDayanamadım acile gittim..İyiler çok şükür kanama alanı da yok rahimde ufak pıhtı var önceki kanamadan kalan..izmirdeyiz biz ilk defa akşam kadın doğum acil ihtiyacım oldu..tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde kadın doğum doktoru yok gece..dokuz eylül hastanesine gittik acilde sırq var hem ne sıra..eşim kavga etti çıktık..tepecik kadın doğum evine gittik koca İzmir’de nasıl olur böylesi şey..ya ağır kanama geçirsem ya mesela erken doğum filan olsa??? Orası da korkunçtu dört hamileydik ikisini acil kürtaja aldılar hem de resmen vapur çağır..tipine göre muamele ediyorlar resmen tansiyonumu ölçtüler 143-96 dedim sinirlendim şu an ondan..hepsini parçalamayasım geldi..kadıncağız 79 doğumlu..acil kürtaj dediler ağladı ben istiyorum bebeği diye bi bağırldılar kanamadan ölnek mi istiyorsun diye sustu kaldı..ben nasıl atlamadım doktorun üstüne bilmiyorum..şükür pıtır pıtır atıyor kalpleri de bu korkularından benim kalbim duracak..allah hiç birimizi muhtaç etmesin...merak edenler için uzun uzun yazdım hepinize sevgiler
Tekrar cok gecmis olsun yesilim, stres oldum okurken gerçekten....Dayanamadım acile gittim..İyiler çok şükür kanama alanı da yok rahimde ufak pıhtı var önceki kanamadan kalan..izmirdeyiz biz ilk defa akşam kadın doğum acil ihtiyacım oldu..tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde kadın doğum doktoru yok gece..dokuz eylül hastanesine gittik acilde sırq var hem ne sıra..eşim kavga etti çıktık..tepecik kadın doğum evine gittik koca İzmir’de nasıl olur böylesi şey..ya ağır kanama geçirsem ya mesela erken doğum filan olsa??? Orası da korkunçtu dört hamileydik ikisini acil kürtaja aldılar hem de resmen vapur çağır..tipine göre muamele ediyorlar resmen tansiyonumu ölçtüler 143-96 dedim sinirlendim şu an ondan..hepsini parçalamayasım geldi..kadıncağız 79 doğumlu..acil kürtaj dediler ağladı ben istiyorum bebeği diye bi bağırldılar kanamadan ölnek mi istiyorsun diye sustu kaldı..ben nasıl atlamadım doktorun üstüne bilmiyorum..şükür pıtır pıtır atıyor kalpleri de bu korkularından benim kalbim duracak..allah hiç birimizi muhtaç etmesin...merak edenler için uzun uzun yazdım hepinize sevgiler
Kanda mı baktırdın?sabah test yaptım negatif...
Embryo süper
Rahim 3 katman süper
Sonuc negatif ...
Tamam allahtan diyecek merkez elbette ama hıc mı bılımsel acıklaması yok???
bahçeci tedavisinde 8 mg prednol pozitiv sonucuna kadardıAynen canım gebelik testine kadar yazıyor tahlil günü bıraktım bazı şeyleri hem 2 kere sormuştum 1 kerede 2 adet içtim devamlı kayıtları silmedim kontrol ettim şimdi aynı yazıyor
Dayanamadım acile gittim..İyiler çok şükür kanama alanı da yok rahimde ufak pıhtı var önceki kanamadan kalan..izmirdeyiz biz ilk defa akşam kadın doğum acil ihtiyacım oldu..tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde kadın doğum doktoru yok gece..dokuz eylül hastanesine gittik acilde sırq var hem ne sıra..eşim kavga etti çıktık..tepecik kadın doğum evine gittik koca İzmir’de nasıl olur böylesi şey..ya ağır kanama geçirsem ya mesela erken doğum filan olsa??? Orası da korkunçtu dört hamileydik ikisini acil kürtaja aldılar hem de resmen vapur çağır..tipine göre muamele ediyorlar resmen tansiyonumu ölçtüler 143-96 dedim sinirlendim şu an ondan..hepsini parçalamayasım geldi..kadıncağız 79 doğumlu..acil kürtaj dediler ağladı ben istiyorum bebeği diye bi bağırldılar kanamadan ölnek mi istiyorsun diye sustu kaldı..ben nasıl atlamadım doktorun üstüne bilmiyorum..şükür pıtır pıtır atıyor kalpleri de bu korkularından benim kalbim duracak..allah hiç birimizi muhtaç etmesin...merak edenler için uzun uzun yazdım hepinize sevgiler
Senino kadar iyi anlıyorum ki ama inanki boş yere üzüyorsun kendini hiçbir şey olmayacak miniklerine. Değil kahverengi lekelenme kırmızı bile olsa korkma demişti dr ne zaman kork kanamayla birlikte sancı ve oda sistemli olursa yani her 15 dk da bir gibi ve öyle olursada dayanamayacaksın acıya gelirsin zaten demişti.Ya birde şey demişti bak seni 48 saat burda yatırıp serumlarda taksam bu bebekler sağlıklı değilse hiçbir şey onları tutamayacak vücudun böyle bir sistemi var lütfen değiştirebilecğin şeylere yönel bak artık yemene kilona bile çoğunlukla müdahale edemeyeceksin ki ama elinden geldiğince beslenmene dikkat et bol bol su iç, ve dinlen demişti...Bunu kabul etmek zordu ama cidden olabilecek her şeyi kabule geçerek kendimi rahat bırkatım. 3 haftadır durmayan lekelenmem hemen kesilmiştiYine kahverengiye dönük ama kanama geldi..yine moral sıfır..yemeğe gitmiştik eşimle sürekli nasıl yatılır ki((umarım bişey olmaz acile gidicez devam ederse artarsa sadece tuvalette geldi şimdilik
Gaziantep'te tüp bebek merkezinde doktormuş. Aynı isimde başkası yoksa eğer.Arkadaşlar Dr. Ruşen Atmaca diye bir doktor duydunuz mu ? Donasyon yaptıran oldu mu ?
MERHABA . YAZILANLARI OKUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ÇOK SAYFA İLERLEDİĞİ İÇİN BAŞLARA DOĞRU GİDEMEDİM ARTIK . YUMURTA DONASYONUMU SİZİN. HANGİ MERKEZDE NEREDE YAPTIRDINIZ DOKTORUNUZ KİMDİR .Sabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
Çok haklısın..kanamaya dönmedikten ve ağrı olmadıktan sonra bir daha acile ya da doktora gitmeyeceğim..daha sakin olucam..biraz da hormonlardan herhalde aslında daha tevekkelim...çocuklarıma yazık dün çok yordum üzdüm onları da..gerildikçe üzüldükçe karın basıncı da artıyor..hem kendime hem size söz Allah’a emanet miniklerim..zaten allah korusun biley olsa engel mi olacağız sanki...sadece kendime iyi bakmakla yükümlüyüm şu an ben..elimden gelenini de yapıcam..çok çok teşekkür ederim içten mesajınaSenino kadar iyi anlıyorum ki ama inanki boş yere üzüyorsun kendini hiçbir şey olmayacak miniklerine. Değil kahverengi lekelenme kırmızı bile olsa korkma demişti dr ne zaman kork kanamayla birlikte sancı ve oda sistemli olursa yani her 15 dk da bir gibi ve öyle olursada dayanamayacaksın acıya gelirsin zaten demişti.Ya birde şey demişti bak seni 48 saat burda yatırıp serumlarda taksam bu bebekler sağlıklı değilse hiçbir şey onları tutamayacak vücudun böyle bir sistemi var lütfen değiştirebilecğin şeylere yönel bak artık yemene kilona bile çoğunlukla müdahale edemeyeceksin ki ama elinden geldiğince beslenmene dikkat et bol bol su iç, ve dinlen demişti...Bunu kabul etmek zordu ama cidden olabilecek her şeyi kabule geçerek kendimi rahat bırkatım. 3 haftadır durmayan lekelenmem hemen kesilmişti
Canım evet yumurta donasyonu gtnolife Murat bey..ama geriye dönüp oku bence ben yirmi günde okudum...çok değişecek bakış açın bilgilebceksin oku lütfenMERHABA . YAZILANLARI OKUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ÇOK SAYFA İLERLEDİĞİ İÇİN BAŞLARA DOĞRU GİDEMEDİM ARTIK . YUMURTA DONASYONUMU SİZİN. HANGİ MERKEZDE NEREDE YAPTIRDINIZ DOKTORUNUZ KİMDİR .
MERHABA . YAZILANLARI OKUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ÇOK SAYFA İLERLEDİĞİ İÇİN BAŞLARA DOĞRU GİDEMEDİM ARTIK . YUMURTA DONASYONUMU SİZİN. HANGİ MERKEZDE NEREDE YAPTIRDINIZ DOKTORUNUZ KİMDİR .
ALLAH BAĞIŞLASIN SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAH . DARISI BAŞIMIZASabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
DUYMAMIŞTIM BEN BU MERKEZİ ARAŞTIRDIKLARIM ARASINDA YOKTU . İLK DEFA DUYDUMCanım evet yumurta donasyonu gtnolife Murat bey..ama geriye dönüp oku bence ben yirmi günde okudum...çok değişecek bakış açın bilgilebceksin oku lütfen
MERHABA HAYIRLI OLSUN GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ İNŞALLAH. SİZ HANGİ MERKEZE GİTTİNİZ ACABA BİZDE YUMURTA DONASYONUNA KARAR VERDİK ARTIK.Transfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?