Anladım
İnşallah dondurulmuş embriyolar içinde canlı kanlı evlatların olur

Eğer adetliyken bu folikül varsa bu folliküler kisti bir önceki adeten kala
Bence bu ayını burak kistin sorulsun sonra başka tedaviye

Canım ben sonuçları kıbrısa gönderdim ilaca başlattılar buradaki dr da yumurta var ama ilaç verip bunu baskılıyacak dedi . eğer kist ise niye tedaviye başlattılar 18 pazartesi kontrol ve tahlil isredi o gün belli olacakki

Zazacım 18.de kontrol tahlil var o günmü belli olur acaba önceki yazımda o gün belli olacak yazmışım harf hatası okuyunca tekrar düzelteyim dedim boşuna ilaç kullanmam inşallah kist filansa kötü oldu hayırlısı bakalım inşallah.yumurta kisti patlayıp karın içine akıyomuş ağrı yapıyormuş operasyon filan yazıyor

Aynen ne gunlerdi simdi hep seni merak ediyorum azmine hayranim az kaldi olucak
Ben kendimi tamir ediyorum sonra eşimde sorun çıkıyor
Sonra onu tamir ediyoruz inşallah bende sorun çıkmaz
Senelerdi kullandığım ilaçlar dişlerimi mahf etti
Sağlam dişim azaldı ağzımda hep çürümüşler
Kızlar diş hekimini ihmal etmeyin
Tüm ilaçlar tükürüyün asitini artırıyor ve diş minesini dağıtıyor bilginiz olsun

-)) 11 mm kist çok küçük ve o dediyin patlamalar 50-60 mm olma ihtimali var
Korkma 18 bekle
Ama fikrimi söylemek istiyorum bence lukrinle kendi hormonlarını kapat ve ilaçlarla artır
Bu fikri kendi doktorunlada müzakire et
Acele etme

Merhaba hanimlar bugün transferin 4. Günü bende kacaman 1 tane sivilce cikti adet olurken cikardı hafifte kasik agrim var adet yada kanamami olur sizce
Hiç hiç aldanma bu tür şeylere
İçini ferah tut izin ver embriyolar rahat tutunsun
4-5 gün sonra ya kanda yada idrarda bak
Tüm dualarım seninle

Merhaba hanimlar bugün transferin 4. Günü bende kacaman 1 tane sivilce cikti adet olurken cikardı hafifte kasik agrim var adet yada kanamami olur sizce
Canım hayırlı haberini alıcaz inşallah senin de..kasık ağrısı bel ağtısı göğüs acısı negatif olan da oldu bunda da oldu..nolur takılma sivilceymiş ağrıymış..olumlu düşünelim..bugün yerleşiyor minikler ağrı çok doğal..dört gün daha sabret sadece..müjdeli haberini bekliyorum:)

İnsallahh canimm arkadaşim rabbim bekleyen herkeze nasip etsin

Canım sağol 18. De normal sonuç çıkmazsa kalan günde lucrin işe yararmı yada iptal ederlermi tedaviyi sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…