AnladımHayır canım donasyon donmuş var ama birde folikül var o ne oluyor ilaçla baskılanıyormu dr rahim muayenede yumurtalıkları incelleyip raporluyor ya tekrar 18 de git dediler hem tahlil hem yeniden ultrason bakılsın sonucunu gönder dediler .eşim sperm verdiği gün benide çağırmışlardı orada jinekolog ve tahlil yapıldı o zamanda yumurta vardı böyle bu kez gel demedi burada tekrar tahlil ve jinekoloji muayene istedi ne demek oluyor şimdi sorunmu acaba var
Eğer adetliyken bu folikül varsa bu folliküler kisti bir önceki adeten kalaCanım 2.gün tahlil ve kontrol bende regl ayın 4ü başladı7 sine kadar hergün 1er damla oldu tahlil için yoğun olsun istiyorlarya ayın 8i 2. Gün sayıyorlar bende hep aynı 3 gün 1er damla sonra 3 gün yoğun olur bşr 3gün daha az az gelip sonra geçer dr anlattım bilmiyorum ilk donasyondada böyle yumurta vardı ama lucrin filan vermedi koydular 1.5 aylık düştü
ZeAkidecik güle güle büyüt kızlarını sen Zehra hanımda yaptığında bahçecidemiydi kolandamıydı Zehra hanım. Bahçecide daha başarılıydı sanırım laboratuvardan dolayı
Aynen ne gunlerdi simdi hep seni merak ediyorum azmine hayranim az kaldi olucakokadar özlemiştimki seni canım kardeşim
bir zamanlar seninle burda 9 ay hem güldük hem ağladık
Canım ben sonuçları kıbrısa gönderdim ilaca başlattılar buradaki dr da yumurta var ama ilaç verip bunu baskılıyacak dedi . eğer kist ise niye tedaviye başlattılar 18 pazartesi kontrol ve tahlil isredi o gün belli olacakkiEğer adetliyken bu folikül varsa bu folliküler kisti bir önceki adeten kala
Bence bu ayını burak kistin sorulsun sonra başka tedaviye
Canım ben sonuçları kıbrısa gönderdim ilaca başlattılar buradaki dr da yumurta var ama ilaç verip bunu baskılıyacak dedi . eğer kist ise niye tedaviye başlattılar 18 pazartesi kontrol ve tahlil isredi o gün mü belli olacak acaba
Canım ben sonuçları kıbrısa gönderdim ilaca başlattılar buradaki dr da yumurta var ama ilaç verip bunu baskılıyacak dedi . eğer kist ise niye tedaviye başlattılar 18 pazartesi kontrol ve tahlil isredi o gün mü belli olacakBen burda okuduğum kadarıyla embriyo donasyonunda 5.gün tercih ediliyormuş ama tabi kader kısmet Allah ol deyince 3.günde olur.Ama ben 5.günü tercih ederdim burda öyle okudum genelde embriyo transferinde 5.günde transfer yapmışlar. Şimdiden hayırlı olsun ins pozitif sonucu alirsiniz OoCanım tabiki bakılır düşünürüz merak ederiz ama ağlamak gerilmek iyi olanı kötü eder olumlu olup sabretmek stres yapmadan düşünmek lazım ayrıca sana da geçmiş olsun iyi haberler ver bizlere canım rabbim bebişlerini korusun duaların içinde allah razı olsun hepimiz birimiziz birimizde hepimizOCanım ben sonuçları kıbrısa gönderdim ilaca başlattılar buradaki dr da yumurta var ama ilaç verip bunu baskılıyacak dedi . eğer kist ise niye tedaviye başlattılar 18 pazartesi kontrol ve tahlil isredi o gün mü belli olacakki
Zazacım 18.de kontrol tahlil var o günmü belli olur acaba önceki yazımda o gün belli olacak yazmışım harf hatası okuyunca tekrar düzelteyim dedim boşuna ilaç kullanmam inşallah kist filansa kötü oldu hayırlısı bakalım inşallah.yumurta kisti patlayıp karın içine akıyomuş ağrı yapıyormuş operasyon filan yazıyorEğer adetliyken bu folikül varsa bu folliküler kisti bir önceki adeten kala
Bence bu ayını burak kistin sorulsun sonra başka tedaviye
Ben kendimi tamir ediyorum sonra eşimde sorun çıkıyorAynen ne gunlerdi simdi hep seni merak ediyorum azmine hayranim az kaldi olucak
-)) 11 mm kist çok küçük ve o dediyin patlamalar 50-60 mm olma ihtimali varZazacım 18.de kontrol tahlil var o günmü belli olur acaba önceki yazımda o gün belli olacak yazmışım harf hatası okuyunca tekrar düzelteyim dedim boşuna ilaç kullanmam inşallah kist filansa kötü oldu hayırlısı bakalım inşallah.yumurta kisti patlayıp karın içine akıyomuş ağrı yapıyormuş operasyon filan yazıyor
Hiç hiç aldanma bu tür şeylereMerhaba hanimlar bugün transferin 4. Günü bende kacaman 1 tane sivilce cikti adet olurken cikardı hafifte kasik agrim var adet yada kanamami olursizce
Hiç hiç aldanma bu tür şeylere
İçini ferah tut izin ver embriyolar rahat tutunsun
4-5 gün sonra ya kanda yada idrarda bak
Tüm dualarım
Keske ferah tutabilsem gecmek bilmiyor bu günlerr ne zor benimde hep dualarim seninle canim gönlü güzel arkadasim
Canım hayırlı haberini alıcaz inşallah senin de..kasık ağrısı bel ağtısı göğüs acısı negatif olan da oldu bunda da oldu..nolur takılma sivilceymiş ağrıymış..olumlu düşünelim..bugün yerleşiyor minikler ağrı çok doğal..dört gün daha sabret sadece..müjdeli haberini bekliyorum:)Merhaba hanimlar bugün transferin 4. Günü bende kacaman 1 tane sivilce cikti adet olurken cikardı hafifte kasik agrim var adet yada kanamami olursizce
Canım hayırlı haberini alıcaz inşallah senin de..kasık ağrısı bel ağtısı göğüs acısı negatif olan da oldu bunda da oldu..nolur takılma sivilceymiş ağrıymış..olumlu düşünelim..bugün yerleşiyor minikler ağrı çok doğal..dört gün daha sabret sadece..müjdeli haberini bekliyorum:)
Canım sağol 18. De normal sonuç çıkmazsa kalan günde lucrin işe yararmı yada iptal ederlermi tedaviyi sence.-)) 11 mm kist çok küçük ve o dediyin patlamalar 50-60 mm olma ihtimali var
Korkma 18 bekle
Ama fikrimi söylemek istiyorum bence lukrinle kendi hormonlarını kapat ve ilaçlarla artır
Bu fikri kendi doktorunlada müzakire et
Acele etme
Lukrini hemen başlamazlarCanım sağol 18. De normal sonuç çıkmazsa kalan günde lucrin işe yararmı yada iptal ederlermi tedaviyi sence.
İnşallah herşey yolundadırB babynumberone den haberi olan var mı? Hep ona bakmaya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?