Merhaba kizlar benim e2 176 progesteron 103.5 cikti progesteron cokmu yuksekk ya bu bir sorunmu beni aydinlatin.ne olur

Merhaba kizlar benim e2 176 progesteron 103.5 cikti progesteron cokmu yuksekk ya bu bir sorunmu beni aydinlatin.ne olur
Senin sanırım beşinci gün transfer sonrası..lütfen gerilme..doktorlar çok kalie almıyorlar bununla gebelşk değerlendirmesi yapma..beta hcg için iki gün daha sabret kandan baktır canım...yüksek olması değil çok düşük olması iyi değil diye biliyorum ben...benim20li rakamlar çıkmıştı

Sevgi yalnışlık olmasın progesteron çok çok yüksek
ücüzmü geliyor -))

Seldada aynisini soyledi lavaratuari ara dedi aradim ozellikle boyle yuksek ciktiginda 3 kere bakiyoruz yanlişlik yok dedilerr suan okadar uzuluyorumki yani zazam progesteron 103 cokmu fazla bu iyimi kotumu hicbirsey dusunemiyorum

Yokmu hic benim gibi progeston 'u yüksek cikan ? Cok yüksek bu iyimi kötümü hicbir bilgim yok araştiriyorum bulamiyorumda

Yokmu hic benim gibi progeston 'u yüksek cikan ? Cok yüksek bu iyimi kötümü hicbir bilgim yok araştiriyorum bulamiyorumda
Canım kötü değil ki yüksek olması bebeği tutmak için progestron bebek tutmadıysa 5-10 filan çıkıyor diye biliyorum..sen bi doktoruna yazsan ya da merkeze için rahat etse

Ben dayanamadim geçen cuma günü yani transferimin 6 günü idrar test yaptim positif cikinca doktora gittim hemen kan aldilar netice bugün geldi hamileyim :) degerim beta hcg 78 cikmis doktorum bugün Telefon da söyledi Yarin tekrar Kan tahlil var insallah katlanmisdir... Bana hala gercek degilmis gibi geliyor hem içim kipir kipir bir okadar da korkularla dolu cok tuhaf duygular icindeyim

Canım arkadaşım güzel arkadaşım içim içime sığmıyor mutluluktan..en çok dua ettiğim en en çok hamşle kalmasını istediğim arkadaşlarımın başındasın..6.gün beta 78 ise bir ikiz annemiz daha var bence..allah sağ Salim kucağına versin burası pozitif haberleriyle dolsun..sonuna kadar sağlıklı hamilelikler dilerim :)

Arkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.

Canım gözün aydın çok sevindim, maalesef o korkular hiç bitmiyor onun için sen bu güzel haberin tadını çıkarmaya bak içini ferah tut, değerin inşallah katlanarak artacak

Sagol canim arkadasim... Dua ediyorum tüm Anne olmak isteyenlere onca Zaman bekleyen herkese, allahim insallah onlara da bu güzel duyguyu yasatir...

Canım çok sevindim erken test yapmayın dememizin sebebi işte buydu moralinizi sıfırlıyorsunuz, halbuki bebecikler tutunmak için çabalıyor ve annesinin yüksek enerjisine ihtiyacı var. Herşey çok güzel olacak çok şükür üst üste pozitif haberlerinizi alıyoruz umarım almaya da devam edicez

Allahim insA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…