İşte ikinci canım arkadaşım :))) allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin buraya yazıyorum kese görmene bir hafta var senin de iki kesen görünecek :)) Şükür bin şükür canım benim darısı tüm güzel arkadaşlarımın başına..:)

haklisin ama insan dayanamiyor bu kadaruvras caba emek..

Allahim insA rabbim saglikla evlatkarumiza kavusmayi nasip etsin

Bel ve ara ara kasik agrim bende de hala var.... Çok mutluyum saglikla ilerlesin insallah arkadaşım ladyim :)

ladyecz18 gözün aydın tatlım Rabbimden ümit kesilmezmiş, çok şükür güzel haberlerin geldi katlanarak devam eder inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah canım.

balım gözün aydın canım ikinizde ne güzel haber verdiniz, degerleriniz katlanarak devam eder inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıdanasip eder inşallah. Darısı bizlere inşallah

balım gözün aydın canım ikinizde ne güzel haber verdiniz, degerleriniz katlanarak devam eder inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıdanasip eder inşallah. Darısı bizlere inşallah
Canimm pablom cok Sagol :))) en kisa zamanda seninde güzel haberlerini aliriz insallah...

Seldada aynisini soyledi lavaratuari ara dedi aradim ozellikle boyle yuksek ciktiginda 3 kere bakiyoruz yanlişlik yok dedilerr suan okadar uzuluyorumki yani zazam progesteron 103 cokmu fazla bu iyimi kotumu hicbirsey dusunemiyorum
Sevgicim daha çok sevin kuzum
Çoğul gebelikte olur böyle şey
Sen fitilmi kullandın progesteron olarak?

Oleeey senidam çok sevindim
Değerin çok iyi
İkiz geliyoooo

Çok şükür sende gebesin
İnşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım cıktık kuvezden. Evdeyiz sukur. Kucuguz biraz. Mamaya mi baslasam ki. Bilemiyorum. Kilonuza dikkat edin ve bebısler kilo aldırın. Biz 34 haftada 2100 grm dgduk buna ragmen kucuk. Herkes saglıcakla kucagını alsın ınsallah. Cok yazmasam da herkesi takip ediyorum. Evlat Baska bı sey hepiniz yasayın ınsallah

Hadi gozun aydın. Çok sevindim. Saglıcakla kucakla ınsallah

Sevgicim daha çok sevin kuzum
Çoğul gebelikte olur böyle şey
Sen fitilmi kullandın progesteron olarak?

Normalde fitildi gecen sefer yaramadigi icin bu tedavide igne istedim basindan beri ilk 5 gün günde bir tane transfer sonrasida sabah aksam hala devamm sevinemiyorumm bir türlü icimde kötü bir his var gibi elimde degil iyi düşünmek istiyorum ama iste yapamiyorum hayirlisi artik

Hey masallah arkası gelsin ınsallah. Saglıcakla kucaklayın

Ne güzel haber. Maşallah

Süper haber . Maşallah. Tamamına ersin inşallah.

haklisin ama insan dayanamiyor bu kadaruvras caba emek..
Haklısın ama bizler elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz çoğumuz defalarca olumsuzu dibi gördük tam da dayanacağımız nokta işte burası alt tarafı 10 gün beklenecek dayanın biraz kızlar, erken test çoğu zaman sonuç vermiyor ve morali sıfırlıyor, çok güvenilir olsaydı doktorlar 3. Gün 5. Gün yapın derlerdi hadi bakalım gelsin peş peşe hamiş haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…