- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
İşte ikinci canım arkadaşım :))) allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin buraya yazıyorum kese görmene bir hafta var senin de iki kesen görünecek :)) Şükür bin şükür canım benim darısı tüm güzel arkadaşlarımın başına..:)Arkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Arkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
haklisin ama insan dayanamiyor bu kadaruvras caba emek..Canım çok sevindim erken test yapmayın dememizin sebebi işte buydu moralinizi sıfırlıyorsunuz, halbuki bebecikler tutunmak için çabalıyor ve annesinin yüksek enerjisine ihtiyacı var. Herşey çok güzel olacak çok şükür üst üste pozitif haberlerinizi alıyoruz umarım almaya da devam edicez
Allahim insA rabbim saglikla evlatkarumiza kavusmayi nasip etsinİşte ikinci canım arkadaşım :))) allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin buraya yazıyorum kese görmene bir hafta var senin de iki kesen görünecek :)) Şükür bin şükür canım benim darısı tüm güzel arkadaşlarımın başına..:)
Bel ve ara ara kasik agrim bende de hala var.... Çok mutluyum saglikla ilerlesin insallah arkadaşım ladyim :)Arkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Arkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Ben dayanamadim geçen cuma günü yani transferimin 6 günü idrar test yaptim positif cikinca doktora gittim hemen kan aldilar netice bugün geldi hamileyim :) degerim beta hcg 78 cikmis doktorum bugün Telefon da söyledi Yarin tekrar Kan tahlil var insallah katlanmisdir... Bana hala gercek degilmis gibi geliyor hem içim kipir kipir bir okadar da korkularla dolu cok tuhaf duygular icindeyim
Canimm pablom cok Sagol :))) en kisa zamanda seninde güzel haberlerini aliriz insallah...balım gözün aydın canım ikinizde ne güzel haber verdiniz, degerleriniz katlanarak devam eder inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıdanasip eder inşallah. Darısı bizlere inşallah
Sevgicim daha çok sevin kuzumSeldada aynisini soyledi lavaratuari ara dedi aradim ozellikle boyle yuksek ciktiginda 3 kere bakiyoruz yanlişlik yok dedilerr suan okadar uzuluyorumki yani zazam progesteron 103 cokmu fazlabu iyimi kotumu hicbirsey dusunemiyorum
Oleeey senidam çok sevindimBen dayanamadim geçen cuma günü yani transferimin 6 günü idrar test yaptim positif cikinca doktora gittim hemen kan aldilar netice bugün geldi hamileyim :) degerim beta hcg 78 cikmis doktorum bugün Telefon da söyledi Yarin tekrar Kan tahlil var insallah katlanmisdir... Bana hala gercek degilmis gibi geliyor hem içim kipir kipir bir okadar da korkularla dolu cok tuhaf duygular icindeyim
Çok şükür sende gebesinArkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Hadi gozun aydın. Çok sevindim. Saglıcakla kucakla ınsallahBen dayanamadim geçen cuma günü yani transferimin 6 günü idrar test yaptim positif cikinca doktora gittim hemen kan aldilar netice bugün geldi hamileyim :) degerim beta hcg 78 cikmis doktorum bugün Telefon da söyledi Yarin tekrar Kan tahlil var insallah katlanmisdir... Bana hala gercek degilmis gibi geliyor hem içim kipir kipir bir okadar da korkularla dolu cok tuhaf duygular icindeyim
Sevgicim daha çok sevin kuzum
Çoğul gebelikte olur böyle şey
Sen fitilmi kullandın progesteron olarak?
Hey masallah arkası gelsin ınsallah. Saglıcakla kucaklayınArkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Ne güzel haber. MaşallahBen dayanamadim geçen cuma günü yani transferimin 6 günü idrar test yaptim positif cikinca doktora gittim hemen kan aldilar netice bugün geldi hamileyim :) degerim beta hcg 78 cikmis doktorum bugün Telefon da söyledi Yarin tekrar Kan tahlil var insallah katlanmisdir... Bana hala gercek degilmis gibi geliyor hem içim kipir kipir bir okadar da korkularla dolu cok tuhaf duygular icindeyim
Süper haber . Maşallah. Tamamına ersin inşallah.Arkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Haklısın ama bizler elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz çoğumuz defalarca olumsuzu dibi gördük tam da dayanacağımız nokta işte burası alt tarafı 10 gün beklenecek dayanın biraz kızlar, erken test çoğu zaman sonuç vermiyor ve morali sıfırlıyor, çok güvenilir olsaydı doktorlar 3. Gün 5. Gün yapın derlerdihaklisin ama insan dayanamiyor bu kadaruvras caba emek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?