Canlarım endometrium 7.7 sizce nasıl ilk denememde 6.9 du 1.5 ayda sonlandı bukez arttı transfere kadar artarmı kalınlık. 4.5 gün kaldı
Canlarım endometrium 7.7 sizce nasıl ilk denememde 6.9 du 1.5 ayda sonlandı bukez arttı transfere kadar artarmı kalınlık. 4.5 gün kaldı
meb.hayırlı olsun.kaçıncı gününüz tedavide.eatrefome den başka birşey kullandınız mı nar suyu falanCanlarım endometrium 7.7 sizce nasıl ilk denememde 6.9 du 1.5 ayda sonlandı bukez arttı transfere kadar artarmı kalınlık. 4.5 gün kaldı
4 gün nar suyu 1 er bardak. Avakado aldım ama olgunlaşmadı yiyemedimm ananas transfer günü 1 hafta kadar iyi oluyor yersemmeb.hayırlı olsun.kaçıncı gününüz tedavide.eatrefome den başka birşey kullandınız mı nar suyu falan
Bu nar suyu transferden önce mi kullanılıyor4 gün nar suyu 1 er bardak. Avakado aldım ama olgunlaşmadı yiyemedimm ananas transfer günü 1 hafta kadar iyi oluyor yersem
Bu nar suyu transferden önce mi kullanılıyor
[/QUOTE
regl bittikten sonra 4 yada 5 gün 1 er bardak fazla abartmadan içiyorum nar alıp sıkabilirsin ben hazır % nar içtim aslında olacak sa herşey bahane canımya allah yardımcımız olsun hepimizin
Canim, ben transferden 1gun once endometrium baktirdigimda 7,8 di ve ertesi günü transfer oldum simdi sükürler olsun hamileyimCanlarım endometrium 7.7 sizce nasıl ilk denememde 6.9 du 1.5 ayda sonlandı bukez arttı transfere kadar artarmı kalınlık. 4.5 gün kaldı
Sebidacım hayırlı sağlıklıbir gebelik geçir allahım kucağına almayı nasip etsin.inşallah allaha emanet olsen ve bebişlerin 7 üstünde olması iyi diyorlar gebelik için inşalkah bu kez sağlıklı gebeliğim olur benimdeCanim, ben transferden 1gun once endometrium baktirdigimda 7,8 di ve ertesi günü transfer oldum simdi sükürler olsun hamileyim
Canim benim silikti bayagi 1000 lerde bile kopkoyu degildi düşün silik cizgi varsa bebis de var hayirli olsunBugün transfer sonrasi 11. Günü erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Cizgi cikti ilkinde kimyasal gebelik yaşadim yarin test günum boyle silik cikip betahcgsi yüksek cikan varmi?
Canim benim silikti bayagi 1000 lerde bile kopkoyu degildi düşün silik cizgi varsa bebis de var hayirli olsun
Sevgicim üzülme sakin bir daha ki sefer insallah olcak Yeterki güclü ol umudunu yitirme... Kanamaya gelince, prednol kullandiysan gec gelir yani en azindan 3-4 gün sürer gelmesi... Herseyin hayirlisini en guzelini diliyorumBenim malum 3 gün oldu hala kanamam olmadı ne zaman olur acaba bilginiz varmi?
Sevgicim üzülme sakin bir daha ki sefer insallah olcak Yeterki güclü ol umudunu yitirme... Kanamaya gelince, prednol kullandiysan gec gelir yani en azindan 3-4 gün sürer gelmesi... Herseyin hayirlisini en guzelini diliyorum
Canım beşinci gün birinde altıncı gün birinde geldi..bir hafta içinde demişti doktor..haklısın tüm hayatını endeksliyor insan toparlanmak da zaman alıyor..tek dileğim bir mucize de sen yaşa ve bize o haberle dön...Sagol canim arkadaşımbu çoçuk işini uzun süre askiya alicamm 9 senedir bunu düşünmekten yoruldum tabi hicbir zaman ALLAH tan umut kesilmez .
Progestrn igne vuruldum ondan heralde ama ilk seferdede vurulmustum biraktigim ertesi gün hemen geldi beklimm bakalım gelir elbet birgün
ilaç burakınca 5-10 gün içinde oluyorBenim malum 3 gün oldu hala kanamam olmadı ne zaman olur acaba bilginiz varmi?
Allahım inşallah güzel haberler veridirir size.Herşey yolunda gitsin çifter çifter bebişler versin size inşallahhhhh..Kardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
Allah yardımcınız olsun sağlıkla güzel haberlerinizi alırız inşallah , gönlünüzün dileği olsun hep beraber hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. çok heyecanlı bir süreç .Kardeşlerim yarın mübarek cuma benim için de dua eder misiniz transferim yaklaştı hepinizin duasına ihtiyacım var inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğim olur ve devam eder şimdiden hepinizden allah razı olsun allah kat ve kat sizinde gönlünüzün dileğini verip sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız evlat kokusu ve sesiyle dolsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?