Cok saolun yuce yaradanim sizede nasip etsin on ceki 2 danisyon debememde canim rahin k alinsmiyodu enfazla7 olmustu o da zar zor y ani bu normal oldu yani denek istedigim Allah olmazl ari olduruyor zanani gelince onune hic bir engel yok suan saglikki gorunu yor gebeligim ins alkah kalp atisinida duy arim bende cok ta ki iyidum kafama 3 .denicektim kibrisa h azirl aniyoduk borckar odemeler tutunsa gozume gorunm ez ama garantiside yok iste resm en beynim yanmisti artik dusunmekren Alkahim yardim etsin kolaykikkar versin burdaki f edajar kadinkari c ok iyi anliyorum

Canlarım endometrium 7.7 sizce nasıl ilk denememde 6.9 du 1.5 ayda sonlandı bukez arttı transfere kadar artarmı kalınlık. 4.5 gün kaldı

Canlarım endometrium 7.7 sizce nasıl ilk denememde 6.9 du 1.5 ayda sonlandı bukez arttı transfere kadar artarmı kalınlık. 4.5 gün kaldı

Merhaba,
Tabi ki uzman değilim ama bence gebeliğinizin sonlanmasının nedeni inanın 6.9 olması değildir. Demek ki embriyo sağlıklı değilmiş.
Şu anki kalınlık çok iyi, inşallah daha da kalınlaşır

rahminiz kaç mm kalılaşıyor en fazla?
doktor ne diyor?
histeroskopi yaptırdınızmı

CANIM BENİM DOKTOR 7 MM YETERLİ DEMİŞTİ..SENİN DAHA 9A KADAR KALINLAŞIR BENCE DE GAYET İYİ KALINLAŞMASA BİLE YETERLİ...ALLAHIM RAST GETİRSİN

Değişiyor aslında... 8.5 gibi oluyor, 9.1 olmuştu bi kere. Ama doktorum 9.5 veya 10 mm gibi istiyor. İnşallah bu sefer oralara kadar çıkar
ben de hiç duymadım 10mm olmalı diyen doktor...gerçekten çok iyi kalınlaşmış zaten arkadşımın 6 mmle ilk denemesinde oldu...hiç takmayın kafanıza..

CANIM BENİM DOKTOR 7 MM YETERLİ DEMİŞTİ..SENİN DAHA 9A KADAR KALINLAŞIR BENCE DE GAYET İYİ KALINLAŞMASA BİLE YETERLİ...ALLAHIM RAST GETİRSİN
Sağol canım allah razı olsun herşeyi eşeler oldum artık neden neden diye inşallah rabbim bu kez kalp atışını dinletir sağlıkla kucağıma verir bu dileğim burada ki tüm kardeşlerim için anne olmak için yanıp tutuşan herkes için rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 5 gün kaldı transferime hayırlısıyla allah hepimizin yolunu açık etsin sevindirsin amin

[QUOT9 mmE="missmarypoppins, post: 59279302, member: 934189"]
Değişiyor aslında... 8.5 gibi oluyor, 9.1 olmuştu bi kere. Ama doktorum 9.5 veya 10 mm gibi istiyor. İnşallah bu sefer oralara kadar çıkar
[/QUOTE]
6_7 mm de de hamile kalan var.
Ancak 9 mm istenilen mm in başlangıç noktasıdır.
Yani 9 mm ile 14 mm arası istenilen degerlerdir.

Okuyunca o kadar umutlandım ki ağladım rabbim bize de analığı nasip etsin...

yeniden merhaba , sonlanma senebi olarak ne dediler? O önemli.
Canım biliyorsyndur belki benim 3 kere normal yoldan 1.5 aylık düşüklerim var onlaradaçözüm bulunmadı tahlil test herşey iyi 1 kere tüp bebek denedik o hiç tutmadı dedik donör olsun genç yumurta o da aynı 1.5 aylık haftası haftasına günü gününe denk geliyor düşmeleri eşimde de sorun yok nedir çaresi bulamadılar inşallah bu kez canım olur allah büyüktür. Benim takıldığım yer hep aynı zaman mı olur oluyorsa neden bunları anlattım doktoruma hiçbir ek tahlil istemedi biz yapabileceğimizi yapıyoruz diyor hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…