Cok saol canim insallah insallah alahim burdaki fedekar kadinlara en cok anneligi hakeden kadin lar oyle izellerki hepsi.dilerim rabbim hepinixe versin

Mucize bu.gözun aydin arkadaşım Allah kucagina almayi nasip etsin ara ara giriyorum ikizler cok yaramaz ama inanki.gozlerim doldu okurken
Musum canim cok saol inan mucize boyke hikeyeler duyardim da o mucize beni bulmazvderdim inan ki saka gibi Allahin dedigi oluyo iste o ol dese olur kunfeyekun yaradanim burdakinbutun kadinlara versin Amin

Zaza ablacım hani eskiden bir istastik gibi birşey yapmıştın kim hangi yerde hangi doktorda yaptırdı pozitif veya negatif diye sıralanmıştı yine aynisi mi yapsak? Kararsız olanlara hitaben.

Ben ilaçsız adet olamıyorum. 25 yaşında erken menepozum. Benim fsh 70-80-90-100 daha fazla da oluyor, progestron ise 0.116 çıktı. Bu değerler ile donasyon yaptırabilir miyim ?

Aaa simdi ben de hatırladım hikayenizi. Dr. Firdevsin size soylediklerini okiyunca cildirmistim. Kızmıştım böyle insanlar nasıl doktir oluyor diye. Dimdi faha çok sevindim. Lutfen artik endise etmeyin. Ne güzel 5 hafta da olmus Artık kafaniza hic birsey takmayin ve hamileliginizin tadını cikartin lutfen ☺

Sevgisaygi üzüldüm Umarım bir daha ki sefere olacak. Lutfen inanmaktan vazgeçmeyin.

Cok tsk ederimm Allahim herkese bole mucize nasip etsin

Kızlar birşey sorucam crinone jel kullanıp 3 dakika uzanıp 20 dakika yürüyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu şekil kullanmam tavsiye edildi geçen seferde böyle kullandım

Çok güzel söyleyecek söz bulamadım rabbim ne büyüksün verdimi veriyor işte kucağına almayı da nasip etsin inşallah rüya gibi yaaa çok sevindim maşallah maşallah
Allah cok buyuk. Ben de ılk donasyondan sonra negatıf almıstım sonra kendı kendıme Ocakta kımyasal gebelık olaa da hamıe kalmıstım.. Dusunun. Oluyor yanı ınsan donasyondan sonra bıle Allah isterse kendi kendne hamıle kalabılıyor... Rabbımın mucızesı. Cok sevındım. Saglıkla bebegınızı kucagınıza almanızı dııyorum.

Ben bu sayfayı bilmiyordum, 40 yaş topiğinde soru sorduğumda bir hanım bu sayfadaki hanımların çok bilgili olduğunu söyleyince, buraya da sormak için gelmiştim... Bir çok şey öğreniyorum burdan, hikayeler çok duygulandırıcı

Sizin hikayenizi de okudum, muhteşem Gözlerim yaşardı... Allah sağlıkla size bağışlasın inşallah

Size bir şey soracaktım: "rahim inceymis" demişsiniz iletinizde, önceki denemelerinizi mi kastediyorsunuz? Çünkü bu gebeliğiniz doğal yolla olunca inceliği bilebilirler mi?
Benim rahmim de çok çok fazla kalınlaşmıyor da merak ediyorum, o yüzden bu soruları soruyorum
Bize de day ederseniz çok mutlu oluruz...
Tekrar gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…