Ben hala ne kese gördüm ne de kalp atisi... Tek bildigim 12.gun kan da beta hcg nin 2000 cikmasi onunla da kaldim öyle... 4.haftadasin diyor nasil bir hesap yapmaksa onu da anlamis degilim bana tee iki hafta sonra ya randevu Verdi kese görmek için, artik nasil bir durumla karsilasacagim bilmiyorum

Yavaş gelişiyordur canım kese 5. Haftada değilmi görmek için

AlmAnyada bir arkadaşım aynı seni gibi bir 12 günü kan verdi sonra 3 haftaya hem kese hemde kalp atışlarını duydu çok şükür darısı sana.ama o 3 hafta kafayı yedi aaba yerindemi diye
hep evde idrar estiyle rahatladı-))

Zazacim burda gercekten bunlarin kontrolleri bi tuhaf, 6.haftadayim düsünsene 7.haftanin Sonunda ilk kese görmeye gitcem görünecek bir kese de kaldiysa tabiiki

Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah Allah seni gülenlerden eylesin yavruların annesine sımsıkı tutunurlar inşallah, Bizlerede umut olursun.

Çok şükür maşallah gülüm, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Zazacim burda gercekten bunlarin kontrolleri bi tuhaf, 6.haftadayim düsünsene 7.haftanin Sonunda ilk kese görmeye gitcem görünecek bir kese de kaldiysa tabiiki
İşte buda bizim almanyada yaşama şanssızlıgımız. Gerçekten bunların bu sistemleri prosedürleri insanı çileden çıkartır. Gerçi doktorun senin durumunu biliyordur ona göre işi biraz daha sıkı tutması gerekiyordu diye düşünüyorum. Ben senin yerinde olsam doktorumu ararım derimki " merkezim beni aradı ve bu hafta kese ve kalp atışı bilgi istedi "diye şansımı denerim.nasıl ki ön hazırlık için onlara göre hareket ediyorlarsa bunuda onlara göre yapsınlar.

Pablocum sorma, acayip sinir oluyorum bunlarin Herseyine... Simdi Türkiye de olsaydm kac kez girmistim Kontrol..... , daha once yapmiyor malesef ona göre cok erkenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…