Hayirli ugurlu olsun insallah bol sans ve sabir diliyorum :)Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Güzel haberlerle gel insallahben de bugün kalp atışı için gidiyorum6.cı haftadayız. Allahıma emanet artık o bilir herşeyi. Bakalım... Yazarım sonucu.
Sağol canım allah razı olsunHayirli ugurlu olsun insallah bol sans ve sabir diliyorum :)
İnşallah annesine sımsıkı sarılsınlar ve 38-40 haftalarındada doğurasın sağ salimKızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Yavaş gelişiyordur canım kese 5. Haftada değilmi görmek içinBen hala ne kese gördüm ne de kalp atisi... Tek bildigim 12.gun kan da beta hcg nin 2000 cikmasi onunla da kaldim öyle... 4.haftadasin diyor nasil bir hesap yapmaksa onu da anlamis degilimbana tee iki hafta sonra ya randevu Verdi kese görmek için, artik nasil bir durumla karsilasacagim bilmiyorum
AlmAnyada bir arkadaşım aynı seni gibi bir 12 günü kan verdi sonra 3 haftaya hem kese hemde kalp atışlarını duydu çok şükür darısı sana.ama o 3 hafta kafayı yedi aaba yerindemi diyeBen hala ne kese gördüm ne de kalp atisi... Tek bildigim 12.gun kan da beta hcg nin 2000 cikmasi onunla da kaldim öyle... 4.haftadasin diyor nasil bir hesap yapmaksa onu da anlamis degilimbana tee iki hafta sonra ya randevu Verdi kese görmek için, artik nasil bir durumla karsilasacagim bilmiyorum
Zazacim burda gercekten bunlarin kontrolleri bi tuhaf, 6.haftadayim düsünsene 7.haftanin Sonunda ilk kese görmeye gitcem görünecek bir kese de kaldiysa tabiikiAlmAnyada bir arkadaşım aynı seni gibi bir 12 günü kan verdi sonra 3 haftaya hem kese hemde kalp atışlarını duydu çok şükür darısı sana.ama o 3 hafta kafayı yedi aaba yerindemi diye
hep evde idrar estiyle rahatladı-))
Ben 6.haftadayim daha hic birsey yapilmadi positif aldigimdan beriYavaş gelişiyordur canım kese 5. Haftada değilmi görmek için
Hayırlı olsun canım inşallah Allah seni gülenlerden eylesin yavruların annesine sımsıkı tutunurlar inşallah, Bizlerede umut olursun.Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Çok şükür maşallah gülüm, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinArkadaslar minik mucizemin kalp atisini duydum cok sukur bin sukur Allahim hepinize bu mucizeden versin tum kalbimle diliyorumn zazama veburdakinbutun arjadaslara gecen hafta cuma 5+3 gorunuyidu bugun 6 haftalik gozuktu gelisim yavasmi dr hersey iyi dedi ama sanki yavasmi buyuyo
Güzel haberlerle gel canımben de bugün kalp atışı için gidiyorum6.cı haftadayız. Allahıma emanet artık o bilir herşeyi. Bakalım... Yazarım sonucu.
İşte buda bizim almanyada yaşama şanssızlıgımız. Gerçekten bunların bu sistemleri prosedürleri insanı çileden çıkartır. Gerçi doktorun senin durumunu biliyordur ona göre işi biraz daha sıkı tutması gerekiyordu diye düşünüyorum. Ben senin yerinde olsam doktorumu ararım derimki " merkezim beni aradı ve bu hafta kese ve kalp atışı bilgi istedi "diye şansımı denerim.nasıl ki ön hazırlık için onlara göre hareket ediyorlarsa bunuda onlara göre yapsınlar.Zazacim burda gercekten bunlarin kontrolleri bi tuhaf, 6.haftadayim düsünsene 7.haftanin Sonunda ilk kese görmeye gitcem görünecek bir kese de kaldiysa tabiiki
Hayırlı olsun canim benim inşallah. Bende hit düşünüyorum ancak 2 aydır görüşemedik bir türlü .Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Pablocum sorma, acayip sinir oluyorum bunlarin Herseyine... Simdi Türkiye de olsaydm kac kez girmistim Kontrol..... , daha once yapmiyor malesef ona göre cok erkenmisİşte buda bizim almanyada yaşama şanssızlıgımız. Gerçekten bunların bu sistemleri prosedürleri insanı çileden çıkartır. Gerçi doktorun senin durumunu biliyordur ona göre işi biraz daha sıkı tutması gerekiyordu diye düşünüyorum. Ben senin yerinde olsam doktorumu ararım derimki " merkezim beni aradı ve bu hafta kese ve kalp atışı bilgi istedi "diye şansımı denerim.nasıl ki ön hazırlık için onlara göre hareket ediyorlarsa bunuda onlara göre yapsınlar.
Hayirli ugurlu olsun.Insallah .Amin.Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Amin canım allah razı olsun inşallah .senin içinde dileğim en. Kısa zamanda sende tedaviye başlarsın güzel haberlerini duyarız allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah annesine sımsıkı sarılsınlar ve 38-40 haftalarındada doğurasın sağ salim
Çok sağol canım darısı başına inşallah başlarsın yakın zamandaHayırlı olsun canim benim inşallah. Bende hit düşünüyorum ancak 2 aydır görüşemedik bir türlü .
Aminn inşallah canim benimÇok sağol canım darısı başına inşallah başlarsın yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?