Allah razi ol sun darisi size olsunn evt adetim duzenliydi ama tup bebek dr kendi yumurtanl a olmaz dedi hic deneme dedi danosyona yinlendirdi Allah ol dedimi oluyo Allahim hepinize nasip etsinAllah kucaginiza almayida nasip etsin. Yumurta yok dediniz bu halde iken adet oluyor muydunuz doğal?
Canım çok teşekkür ederim.senin de hayırlı uğurlu olsun.Rabbim bize bağışlasıncanim benim hayirli ugurlu olsun.
Bebeklerde sarılık sık görülüyo.
Rabbim buyuk dert vermesin.
ve biran evvel iyilessin kuzun insallahh.
Guzel bi kaderi olsun.mutlu bi yaşamı olsun.
Rabbim sizi ayırmasın.
Uzun zamandır sayfaya girememistim ne guzel seyler olmuş cok mutlu oldum agzim kulaklarimda okuyorum B babynumberone ve @Sebida pozitif haberi almışlar insallah saglikla dogum yaptıkları gunleri de göreceğiz @morkanatlarim ve S selmamelek bebekleri bu dunyaya merhaba demis inşallah hayirli sağlıklı bir omurleri mutlu bir aileleri olur insallah test günü bekleyen arkadaslarimiz da pozitifi gorurler bize de yeni tedaviye başlamak için umut olur moral olur
Çok teşekkürler canımmm.seve seve hoşbuldukTebrikler..allah sağlıklı huzurlu ömürler versin canım.. Uykusuz gecelere hosgeldin:)
Merhaba sız nerede yaptırdınız donasyonu olumsuz sonuc aldiniz ben çare euro ivf armagan beye gittım ikidir olumsuz sonuc aldımMerhaba, öncelik
Merhaba öncelikle merkezin donör seçiminde problem olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen sırf 12 yumurtadan 4 ü dölleniyor sadece diye bile donasyon düşünüyorum ciddi ciddi. Yani kaliteli bir yumurtada döllenme oranı yüzde 90 olmalı. O yüzden bence ikinci denemeniz için doğrj seçilmiş bir donörle iyi bir indirim isteyin. Umarım bir dahaki denemeniz başarılı olur.
Merhaba, öncelik
Merhaba öncelikle merkezin donör seçiminde problem olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen sırf 12 yumurtadan 4 ü dölleniyor sadece diye bile donasyon düşünüyorum ciddi ciddi. Yani kaliteli bir yumurtada döllenme oranı yüzde 90 olmalı. O yüzden bence ikinci denemeniz için doğrj seçilmiş bir donörle iyi bir indirim isteyin. Umarım bir dahaki denemeniz başarılı olur.
İyi gunler nerede transfer oldunuz acabaperiontolog randevumuz vardı bugün..şükürler olsun iyi bebeklerim..büyümüşler...yerleşimleri iyi..keseler iyi..rahim ağzı tamamen kapalı...herşy yolunda..rabbim hepinize güzel haberler duyursun...doğana kadar bebeklerim hatta doğduktan sonra da yazmaya devam edicem..ben transfer öncesi sürekli okuyup umut arıyordum..okudum her olumsuz negatif transfer beni dibe çekereken,her poztif haber yüzümü güldürüyordu..empati yaptığım için yazıyorum..yazacağım...tanımasam da sizleri seviyorum çünkü...kader arkadaşımsızın....hepinizi kucaklıyorum...
Merhaba sız nerede yaptırdınız acaba transferimerhaba . yumurta donasyonu için tahliller türkiyede yaptırıp gidilmiyor mu? orada tekrar başka tahliller yapıyorlar mı.. birde siz bu miktarı sadece tek deneme için mi verdiniz iki operasyon derken en baştan mı denendi yoksa dondurulmuşlarınızmı vardı . euro üzerinden fiyat söylüyorlar zaten 5000 euro en az genelde hastanelerin söylediği fiyat artı birde konaklama ve yol masrafları var
Benim reçetem yine aynı yazıldı sadece betahcg günü tsh istedi fark bu yalnızproluton depot, estrofem, clexane , crınone jeş ne kadar sure kullandınız arkadaslar?
TEŞEKKÜRLER CANIMSağ üst köşede mesaj kutusu var ona tıkla sonra sağ alt köşede özel mesaj yazıyor ona tıkla alıcı yazıyor mesaj yazmak istediğin kişiyi yazıp mesajını yazabilirsin
Gnolife ben..aslında geriye dönüp okursanız vakit alır ama çok Bilgi edinirsiniz...ben bir seneye yakındır bu topikteyim ve çok şey öğrendim ama bence tek tek sormak yetine isimlerin üstüne tıkla geçmiş mesajları oku..çok faydalı olacak İnan bana..bol şans dilerimİyi gunler nerede transfer oldunuz acaba
Canim sana mesaj gönderilmiyor. Dediğiniz yerden yaptım buradan sorayım. Canim ben hit ile alakalı soracaktım. Bende orayı düşünüyorum özelden yazman mümkün ise sevinirim. Doktor ile en görüşme yaptınız mı yoksa sekreter ile mi görüşüp başladın. Fiyat ne verdiler canım ve otel vs sen mi ayarladın acaba ? Cevap verirsen çook sevinirimBenim yeniden48 in üstünü tıkla canım kutu çıkıyor mesaj yazıyor o sanırım
Canım benim bahçecide tedavim. hit de olan arkadaşlarımız cevaplayabilir .detaylı nasılsa.bahçecide ilk görüşme muhasebe sonra donör hemşiresi ile görüştüm bilgilenip sonra doktorunlada görüşebilşyorsunCanim sana mesaj gönderilmiyor. Dediğiniz yerden yaptım buradan sorayım. Canim ben hit ile alakalı soracaktım. Bende orayı düşünüyorum özelden yazman mümkün ise sevinirim. Doktor ile en görüşme yaptınız mı yoksa sekreter ile mi görüşüp başladın. Fiyat ne verdiler canım ve otel vs sen mi ayarladın acaba ? Cevap verirsen çook sevinirim
Bence dediklerini yapCok sukur duyduk 10 gun son geri gel bakacagim dedi. InsA devam eder. Crinone devam ama proluton artik durdurabilirsin dedi... Simdi onu dusunuyordum... Ne dusunuyorsunuz bu konuda?
İçini rahat tut canım kardeşimAllah razi ol sun darisi size olsunn evt adetim duzenliydi ama tup bebek dr kendi yumurtanl a olmaz dedi hic deneme dedi danosyona yinlendirdi Allah ol dedimi oluyo Allahim hepinize nasip etsin
Canim sana mesaj gönderilmiyor. Dediğiniz yerden yaptım buradan sorayım. Canim ben hit ile alakalı soracaktım. Bende orayı düşünüyorum özelden yazman mümkün ise sevinirim. Doktor ile en görüşme yaptınız mı yoksa sekreter ile mi görüşüp başladın. Fiyat ne verdiler canım ve otel vs sen mi ayarladın acaba ? Cevap verirsen çook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?