Allah kucaginiza almayida nasip etsin. Yumurta yok dediniz bu halde iken adet oluyor muydunuz doğal?

Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah bebeciklerin annesine, lütfen stresten uzak en azından 10. Güne kadar sakin sakin bekle olumsuzu aklından geçirme bebeklerim bana tutundu hep birlikte çok güzel mutlu yeni bir yola çıktık diye düşün hep. Unutma sen ne kadar rahat olursan bebeciklerin sımsıkı tutunur sana dualarım seninle ve tüm bekleyen arkadaşlarımla

Allah razı olsun canım söz stres yok

Kızlar transferim oldu hayırlı uğurlu olur allah inşallah bu kez yüzümü güldürür inşallah
Canım gözün aydın...lütfen sürekli yatma mümkünse kafanı dağıtacak bişeyler yap odaklanmamaya rahat olmaya çalış..hergün anananas ye ve bol su iç..yattığında da elini karınına koy dua et onlara tutunun size çok iyi bakıcam ben de...bu sefer olacak inşallah..

Geç olsun güç olmasın sen hepsini bir yaşıyaxaksın canım benim..aşırı gıcık oradaki sistem..burda adım başı doktor muayenehanesi poliklinik var canın ne zaman isterse git baktır...hangisi doğru acaba?az kaldı am senin de..iki tane mis gibi kese iki tane de küt küt kalp atışı duycaksın inşallah :)

Zazacim burda gercekten bunlarin kontrolleri bi tuhaf, 6.haftadayim düsünsene 7.haftanin Sonunda ilk kese görmeye gitcem görünecek bir kese de kaldiysa tabiiki
Aslında akıllı millet zaten sağlıklı bir gebeliyin kesesi kalbi görmesen bile büyüyecek
Sağlıksız olanda göklere çıksanda ne yapsanda sonlanıcak
Allaha tevekkül ederek gününü bekle
Gebeliğin devam etmesi için ilaç içiyorsun
Lekelenme kanama olsa bile sadece dinlen diyorlar ve ilave progesteron yüklüyorlar başkada bir şey yok

peki.Maddiyat ne kadar gidiyo.Ve kibrista kalmak gerekiyor mu.
Fiyati da onlar size soyluyor cunku ne islem yaptiracagibiza gore degisiyor. Butun bu bilgilere size ozel isteklerkniz ile beraber hangi merkez olursa olsun soyluyor size. Kalmaniz gerekiyor mu ne gun gidip ne gun donebilirsiniz vs

evet abd de de boyle 8-9 haftadan evvel kimseye randevu vermiyorlar. Aslinda en guzeli oyle olurdu ama hamile oldugunu fark etmesen :) Yani millet 2aylikkenigreniyormus ya cok ozendim ya... Super olurdu... Simdi orda mi duruyor mu iyi mi bin stres

Insallah canim benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…