İnşallah bir zararı olmaz canim ve hayırlı haberlerini alırız inşallah

Ablacım nerede kaldınız ayni mesajı banada yollayabilir misin

Ne güzel dua etmişsin canim benim. Aminn aminnn

Çok güzel söylemlerde bulunmuşlar canim. İnşallah olumlu sonuçlar ile dön. Nerede başladın.

Herkese bol şans diliyorum, Allah hepimizin yüzüne baksın İnanın tedavilere başlayanlara dua ediyorum
Sizlere bir şey sormak istiyorum, benim TSH'ım 4 çıktı, çok mu yüksek? Bu değerle hamile kalmak zor mu oluyor? Daha yüksek TSH değeriyle karşılaşan, başarı elde eden var mı?

Canım benim de ayaklarım buz gibi olurdu..kasık ağrısı da güzel bunlar belirti..yarın çok net çıkar artık baktırsan mı ki :)

Canım morcum inan arayım diyorum ama iki bebekle morcumun zamanı bile yok telefona baksın.sizi çook öpüyorum

Tam gebelik belirtileri
İnşallah bebekler tutunmuşlar

Bende bu ayin sonunda hit ile görüşeceğim. Sizler kimlerle başladınız acaba

En yüksek değer 4.2 diyor değer aralığında.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...

Canim zor günler geçirmişsin ancak çok şükür ki o günleri atlatıp bebeklerine kavuşmuşsun. Rabbim bir daha böyle skntılar yaşatmasın inşallah. Murat Önal bahçeci mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…