Canım bizim bahçeci ama fikir olsun diye yazdım G suites diye bir yerle anlaşmış çok iyidi otel tertemiz sıfır zaten yeni daha1 yıl olmamış içime temizliği sindi herşey yeni kokuyor tek sorun kahvaltı saatinde biryerden paketli olarak geliyor odaya bırakıyor kahvaltı sorun değil bize temizlik lazımdı zaten suit oda bir gece 2 kişi 65euro kaldık. daha önceki berbattı city royal di beğenmedim fikir olsun bunlar lefkoşaHit te tedavi olanlar ayarladıkları oteller nasıl bilgisi olan var sa yazabilir mi? Birde iletişim konusunu nasıl hallediyordunuz wireless çoğu yerde var mı şimdiden teşekkürler.
Bize 2 gün önce haber vermişlerdi hiç beklemiyorduk elimiz ayağımıza dolaşmıştı daha erken ararlar diye düşünmüştük(gynolife)Kızlar bize hala sperm için şu gün gelin diye tam bir tarih verilmedi. Tedavi başladıktan sonra 10 13 sonra diye muallak rakam verdiler. Yurtdışında yaşıyoruz yolumuz uzun Eşim de bende çalışıyoruz ve kendi işimiz değil işçi olarak calışırıyoruz .işyerine tatil günlerini bildirmemiz lazım ama hangi günleri belirliyecegimizi bilemedik. Sperm için kaç gün önce bildirirler şu gün gelin diye? İki ayağimiz bir pabuca girmemesi için ayarlama yapmamız lazım kaç gün önce söylerler? Bahçeci merkezi
CANIM ARKADAŞIM GÖZÜN AYDINMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Cok gecmıs olsun ve en derınden mutluluklar.Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Gececek bu günler de hayall_et ... Hersey güzel olacakCanım şimdilik iyiyiz çok şükür ama hastanedeyim tehlikenin geçmesi diye birşey yokmuş rahim kapanmazmış kese de yukarı çıkmazmış Doğuma kadar hastanede yatacakmışım en zorunda WC için bile kaldırmıyorlar
Evolve otel temiz kahvaltısı güzel ben memnun kaldım hastaneye de yakın.wifi varHit te tedavi olanlar ayarladıkları oteller nasıl bilgisi olan var sa yazabilir mi? Birde iletişim konusunu nasıl hallediyordunuz wireless çoğu yerde var mı şimdiden teşekkürler.
Miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin inşallah
[/QUOTE
Burda bulunan tüm arkadaşlarım miraç kandilini kutlar gönüllerinden geçen tüm dualarını kabul etsin rabbim.günahlarımızı adetin yuvanıza huzur bereket versin.benim perşembe transferim var.banada dua edermisiniz
Murakami cek çumhuriyetinde hangi merkezi seçtin?Canim ben Cek Cumhuriyetine gidiyorum. Eski mesajlarimi okuyanlar hatirlar Ukrasya,Cek Cumhuriyeti,Kibristaki merkezleri tek tek arastirip görüşmüştüm. Mesajla soran arkadaslar da olmus o yuzden senin mesajin vesilesiyle tekrar yazayim dedim.
Ayy pardon sorumun cevabı oldu-))Ben Çek Cumhuriyatinde Repromeda'da olacağım inşallah. 14 nisanda oradayiz. 15 nisan da sperm veriyoruz. 20 nisan embryo transferi yapacagiz dediler. Tabi hersey iyi gider rahim düzgün kalinlasırsa.
En yakin senin ki galiba Bebek63
Ravenloftla aşağı yukari ayni zamandayız :))
Donör yumurtası takipte olduğu için muhtemelen 2-3 gün önceden söylerler tarihiKızlar bize hala sperm için şu gün gelin diye tam bir tarih verilmedi. Tedavi başladıktan sonra 10 13 sonra diye muallak rakam verdiler. Yurtdışında yaşıyoruz yolumuz uzun Eşim de bende çalışıyoruz ve kendi işimiz değil işçi olarak calışırıyoruz .işyerine tatil günlerini bildirmemiz lazım ama hangi günleri belirliyecegimizi bilemedik. Sperm için kaç gün önce bildirirler şu gün gelin diye? İki ayağimiz bir pabuca girmemesi için ayarlama yapmamız lazım kaç gün önce söylerler? Bahçeci merkezi
Merkezle konuş ayarlıyorlarHit te tedavi olanlar ayarladıkları oteller nasıl bilgisi olan var sa yazabilir mi? Birde iletişim konusunu nasıl hallediyordunuz wireless çoğu yerde var mı şimdiden teşekkürler.
Neocuuum yoksa hamilemisin???Canım kardeşlerim hepinizin kandili mübarek olsun RABBİM NE DİLĞİNİZ VARSA VERSİN hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun mutlu huzurlu yuvalarınız olsun inşallah hepinizi öpüyorum benim iki meleğim için de dua edin güzel teyzeleri
Sadece kahvaltı mı varEvolve otel temiz kahvaltısı güzel ben memnun kaldım hastaneye de yakın.wifi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?