Hayır hamile değilim kaybettiğim meleklerimNeocuuum yoksa hamilemisin???
Ben daha yeni başlıyorum canım. Yazdan beri araştırıyordum. Merkezi seçmek için çok düşündüm. Tabi bir de para biriktirmek için bu kadar çok bekledik. Bu benim ilk donasyon denemem olacak. Ocakta hitde muayene oldum sonra histereskopi için regl olmamı bekledim. Histereskopiyi oldum şimdi regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için.. yani aslında daha süreç yeni sayılır hatta başlamadı henüzAminn canim senin süreç ne kadar sürdü canım
Öğle yemeği ve akşam yemeği işini nasıl halletmiştiniz kumsal48 restaurantlar yakın mı fiyatlar uygun muEvolve otel temiz kahvaltısı güzel ben memnun kaldım hastaneye de yakın.wifi var
Hazırlık aşamasında tsh in 2.5 un altında olması istenir muhtemelen size ilac baslarlar ne olur ne olmaz testi tekrarlayinHerkese bol şans diliyorum, Allah hepimizin yüzüne baksınİnanın tedavilere başlayanlara dua ediyorum
Sizlere bir şey sormak istiyorum, benim TSH'ım 4 çıktı, çok mu yüksek? Bu değerle hamile kalmak zor mu oluyor? Daha yüksek TSH değeriyle karşılaşan, başarı elde eden var mı?
Iyi olmanıza çok çok sevindim Morcum..Yavruların sağlıkla buyusunler..Ikiz gerçekten zor oluyor..Hele annelik duygusuyla birbebkten diger yavruya koşturuyor insan..Ama öyle bir güç geliyor ki hiç uymasanda hep onların yanında olmak istiyor insan..Ilk 3 ay 3 saat uykuyla durdum..Onlar ağlayınca bende ağlıyordum :)Merhaba Mavi'cim 28 günde ikisinide eve çıkarabildik.çok zor ve stresli günlerdi.O günlerde çekilen resimlerde gözaltlarım mor.
şuan ikiz bakmanın ne demek olduğuna alışmaya çalışıyoruz zira evde zombi gibi dolanıyoruz : )
uykusuz, yorgun ve azıcıkda çıldırık şekilde.
Sen nasılsın.seninkiler büyüdü bayağ.
6 aylîk olunca kolaylaştığı söyleniyor.
Insallah Zazacim.Ayy pardon sorumun cevabı oldu-))
İnşallah güzel haberle dön canım
Pablocum bize de soylememislerdi aslinda. Gerci onlarda hakli rahimin kalinlasmasina bakip soyleyecekler. Ben tahmini birseyler soykeyin bilet alacagim,islerimizden izin alacağız dedim. O yüzden hersey yolunda gidecekmis gibi plan yaptık. Ilaca başladığımızın 10-11-12 inci gunleri gibi rahim ultrasonu istiyorlar. Kalinlasma bakacaklar. Kalinlasma ok ise atlayip gidecegiz. Spermi de ilaca basladigimin 16.gunu veriyor olacagiz. Ben biletlerimi pegasustan korumali aldim.pegasusflex. Sayet terslik cikarsa ucusumuzu baska gune alabilecegiz. Istersen o sekilde planlama yap.Kızlar bize hala sperm için şu gün gelin diye tam bir tarih verilmedi. Tedavi başladıktan sonra 10 13 sonra diye muallak rakam verdiler. Yurtdışında yaşıyoruz yolumuz uzun Eşim de bende çalışıyoruz ve kendi işimiz değil işçi olarak calışırıyoruz .işyerine tatil günlerini bildirmemiz lazım ama hangi günleri belirliyecegimizi bilemedik. Sperm için kaç gün önce bildirirler şu gün gelin diye? İki ayağimiz bir pabuca girmemesi için ayarlama yapmamız lazım kaç gün önce söylerler? Bahçeci merkezi
teşekürler canım ınş.Bebek 63. Hayırlı uğurlu olsun rahat ve huzurlu ol stres yapma bebişleri al da gel bekliyoruz güzel haberlerle inşallah
Canim allah rahmet eylesin. Burada bebislerini kaybetmis tüm annelere sabır dilerim.Hayır hamile değilim kaybettiğim meleklerim
Kahvaltı otele ait. Yemekte var.Sadece kahvaltı mı var
Kumsal 48 öğle yemeği ve akşam yemeği olarak mı var cevap için teşekkürlerKahvaltı otele ait. Yemekte var.
Çok teşekkür ederim canım zazam Allahım inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsinCANIM ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN
ALLAH YAVRULARINI SANA BAĞIŞLASIN
SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR DİLERİM
Cafe resturant gibi ızgara çorba salata tost çeşitleri var. İstediğin saatte sipariş veriyor odaya da getirtebiliyorsun.merkezi bir yerde biz hep dışarda yedik hem dolaşmış oluyorsunuz ama transfer günü odaya ızgara istemiştimKumsal 48 öğle yemeği ve akşam yemeği olarak mı var cevap için teşekkürler
Canım test günün bugün gittin mi:)Bebek 63. Hayırlı uğurlu olsun rahat ve huzurlu ol stres yapma bebişleri al da gel bekliyoruz güzel haberlerle inşallah
ben de merak ediyorum..doğum mu yaptı ki..umarım iyidir..Okulonceci den haberi olan var mı
Canım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFERCanım test günün bugün gittin mi:)
süper süper şahane :) çok sevindim sizin adınıza . sağlıklı günler diliyorum. darısı başımıza inşallahCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
Hayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kaliteCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?