Gozun aydın. Insallah saglıcakla kucaklarsın. Allah tamamına erdirsinCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
Sık dişini az kalkmıs. Saglıcakla kucakla ınsallahİyi akşamlar ben henüz doğum yapmadım haftanın yarısını hastanede yatarak geçiriyorum sancılarım var devamlı şuan ölçümlerde 35 haftalık oldu. Doktorlar 37 ye kadar dursun diyo. Bakalım dayanıyorum :) Uzun zamandır kendimle ilgilenmekten buraya hiç bakmadım.
fresh ti.gynolife. inş darısı bana olur bende ikizlerini dogururımBebek63 nerde yaptırdın?
Dondurulmuşmuydu yoksa freş?
Hiç stres yapma burda bir arkadaşım 3bc ve 2 kalitedd olan embriyolardan ikizlerini doğurdu
Allah ol desin inşallah
Çok sevindimCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
Ayy süperBenimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
İyi dileklerin için çok sağol canım, bekleyen dileyen herkes için inşallah.Ooo maşallah maşallahkesinlikle katılıyorum bende geçen yıl rahum inceliği olmuştu transfer iptal oldu ki bende rahim inceliği olmazdı neyse okudum arastrdim ve nar suyu ictim önce kendim sıktım sonra baktım zor oluyor hazır aldım ama etkisini hemen gösterdi. Pozitif haberinizi de duymak dileğiyle. .
Ayy süperresmen kendimin olmuş kadar heyecanlandım yaa. Hadi hayırlısı olsun. Üst üste güzel haberler gelince ben de gaza geliyorum. Bir an önceregl olsam da ilaçlara başlasam artık
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite
Amiin çok teşekkür ederimSağol gülüm inşallah, nasip dedik yola çıktık bakalım Allah sonunu hayr eylesin. Seninde az kalmış ,geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun gülenlerden eylesin
hayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız . cumartesi ise 10 .gün gideceksiniz ve 12. gün sperm verilecek, doğrumu hesapladım . bu kadar kısa sürede mi gidiliyor :) oradaki donörün ne zaman hazır olmasıyla alakalıdır . diğer arkadaşlar ilaca başladıktan yaklaşık kaç gün sonra gittiler yazabilir misiniz ?.Benimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Canım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
Sağol canım inşallah dediğin gibi sonu güzel hayr olsun.hayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız . cumartesi ise 10 .gün gideceksiniz ve 12. gün sperm verilecek, doğrumu hesapladım . bu kadar kısa sürede mi gidiliyor :) oradaki donörün ne zaman hazır olmasıyla alakalıdır . diğer arkadaşlar ilaca başladıktan yaklaşık kaç gün sonra gittiler yazabilir misiniz ?.
Çok sağol canım ayın 18i ölçüm. 23 ü transfer kalınlık sormadım ama trans sırasında ekranda bayağı iyi gördüm 5 günde artmış kalınlığı bu ikinci oldu ilk tranta 6.9 du onda ekranda bu kadar kalın görmemiştim gebeliğim onda oldu amadevam etmedi inşallah busefer allahın izniyle kucağıma alırımGözünüz aydın! Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de çok okudum, aa görünenler bebek oluşturmuyor, bc görünenler bebek oluyor... Genetik yapısı görünüşten anlaşılmıyor bence.
Transferden 5 gün önce endometrium kalınlığı 7.7 demiştiniz. Tam olarak bu ölçümden kaç gün sonra embriyo transferiniz oldu? Transfer esnasında kalınlık söylendi mi?
Kusura bakmayın sorularımla sizi yoruyorsam.
Çok sağol canım ayın 18i ölçüm. 23 ü transfer kalınlık sormadım ama trans sırasında ekranda bayağı iyi gördüm 5 günde artmış kalınlığı bu ikinci oldu ilk tranta 6.9 du onda ekranda bu kadar kalın görmemiştim gebeliğim onda oldu amadevam etmedi inşallah busefer allahın izniyle kucağıma alırım
Aynen canım ilaçlar bir kısım ilaç daha önce daha sonra da pregestron5 gün kala7.7 kalınlığın ölçüldüğü andan itibaren progesteron da kullanmaya başlatıyorlar di mi? Yani 5.gün embriyosu olunca, öncesinde 5 gün progesteron kullanıp (sizin için ayın 18'i ile 23'ü arasında yani) öyle transfer yapılıyor di mi yanlış bilmiyorsam?
Oh maşallah siz ultrasondanda bayağı bişeyler anlıyorsunuz ne güzel . sizde ilaca başlama ile sperm verme arasında kaç gün olmuştu hatırlıyor musunuz.Çok sağol canım ayın 18i ölçüm. 23 ü transfer kalınlık sormadım ama trans sırasında ekranda bayağı iyi gördüm 5 günde artmış kalınlığı bu ikinci oldu ilk tranta 6.9 du onda ekranda bu kadar kalın görmemiştim gebeliğim onda oldu amadevam etmedi inşallah busefer allahın izniyle kucağıma alırım
Canım regl olunca 2.günü ultrason bakılıyor yumurtalık rahim içi o gün progestron estradiol tsh bakıldı aynı gün sonuç alıp merkeze bildiriyon ve ilaçlar başlıyor estrofem vitamin corasprin ayrıca 2 ilaçdaha 10 gün sonra tekrar rahim kalınlaşması bakılıyor 4 gğn sonra sperm 5 gün sonra trans oldu bizde burada 28 günde bir regl görmeue göre hesap oluyor 14.gün yumurtlama mesela 19.gün tansfer bitiyorOh maşallah siz ultrasondanda bayağı bişeyler anlıyorsunuz ne güzel . sizde ilaca başlama ile sperm verme arasında kaç gün olmuştu hatırlıyor musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?