Gozun aydın. Insallah saglıcakla kucaklarsın. Allah tamamına erdirsin

Sık dişini az kalkmıs. Saglıcakla kucakla ınsallah

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy süper resmen kendimin olmuş kadar heyecanlandım yaa. Hadi hayırlısı olsun. Üst üste güzel haberler gelince ben de gaza geliyorum. Bir an önceregl olsam da ilaçlara başlasam artık

İyi dileklerin için çok sağol canım, bekleyen dileyen herkes için inşallah.
Nar suyunun faydasını duymuştum ama ne zaman başlanması konusunda pek bi bilgim yoktu, sağolsun arkadaşlar uyardıda erken başladım ben direk hazır satın aldım bio olanından. İnşallah sonu neticesi de güzel olur

Ayy süper resmen kendimin olmuş kadar heyecanlandım yaa. Hadi hayırlısı olsun. Üst üste güzel haberler gelince ben de gaza geliyorum. Bir an önceregl olsam da ilaçlara başlasam artık

Sağol gülüm inşallah, nasip dedik yola çıktık bakalım Allah sonunu hayr eylesin. Seninde az kalmış ,geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun gülenlerden eylesin

hayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız . cumartesi ise 10 .gün gideceksiniz ve 12. gün sperm verilecek, doğrumu hesapladım . bu kadar kısa sürede mi gidiliyor :) oradaki donörün ne zaman hazır olmasıyla alakalıdır . diğer arkadaşlar ilaca başladıktan yaklaşık kaç gün sonra gittiler yazabilir misiniz ?.

Gözünüz aydın! Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de çok okudum, aa görünenler bebek oluşturmuyor, bc görünenler bebek oluyor... Genetik yapısı görünüşten anlaşılmıyor bence.
Transferden 5 gün önce endometrium kalınlığı 7.7 demiştiniz. Tam olarak bu ölçümden kaç gün sonra embriyo transferiniz oldu? Transfer esnasında kalınlık söylendi mi?
Kusura bakmayın sorularımla sizi yoruyorsam.

Sağol canım inşallah dediğin gibi sonu güzel hayr olsun.
Hesaplaman doğru, aslında bize gelebiliyorsanız cumartesi, gelemiyorsanız pazartesiye kadar ilaca devam edip pazartesi burda olmalısınız dendi. Biz pazartesiyi tercih ettik cumartesi için uçuş bileti bulamadık. Çok aksi bir döneme denk geldik gerek istanbuldaki Havalimanı değişimi yüzünden gerek burdaki osten dini bayram yüzünden uçuşlar full dolu. Yurtdışına çıkacak olan yada yurtdışından gelecek olan arkadaşlarım var ise bunu bilsin.

Çok sağol canım ayın 18i ölçüm. 23 ü transfer kalınlık sormadım ama trans sırasında ekranda bayağı iyi gördüm 5 günde artmış kalınlığı bu ikinci oldu ilk tranta 6.9 du onda ekranda bu kadar kalın görmemiştim gebeliğim onda oldu amadevam etmedi inşallah busefer allahın izniyle kucağıma alırım

7.7 kalınlığın ölçüldüğü andan itibaren progesteron da kullanmaya başlatıyorlar di mi? Yani 5.gün embriyosu olunca, öncesinde 5 gün progesteron kullanıp (sizin için ayın 18'i ile 23'ü arasında yani) öyle transfer yapılıyor di mi yanlış bilmiyorsam?

Aynen canım ilaçlar bir kısım ilaç daha önce daha sonra da pregestron5 gün kala

Oh maşallah siz ultrasondanda bayağı bişeyler anlıyorsunuz ne güzel . sizde ilaca başlama ile sperm verme arasında kaç gün olmuştu hatırlıyor musunuz.

Oh maşallah siz ultrasondanda bayağı bişeyler anlıyorsunuz ne güzel . sizde ilaca başlama ile sperm verme arasında kaç gün olmuştu hatırlıyor musunuz.
Canım regl olunca 2.günü ultrason bakılıyor yumurtalık rahim içi o gün progestron estradiol tsh bakıldı aynı gün sonuç alıp merkeze bildiriyon ve ilaçlar başlıyor estrofem vitamin corasprin ayrıca 2 ilaçdaha 10 gün sonra tekrar rahim kalınlaşması bakılıyor 4 gğn sonra sperm 5 gün sonra trans oldu bizde burada 28 günde bir regl görmeue göre hesap oluyor 14.gün yumurtlama mesela 19.gün tansfer bitiyor

Merhabalar Sevgili Anne Adayları;

Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra 17 martta 34 haftalıkken ikizlerden kız 2000 gr,erkek 1660 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi..Hala hastanedeler ama iyiler çok şükür...Onları ilk gördüğüm andan itibaren bütün kaygılarım ve korkularım son buldu..Şimdi artık kucağıma da alıyorum ve mis gibi kokularını aldıkça hiçbir şeye değişemeyeceğim inanılmaz bir güzellik yaşıyorum...
İnancın ve azmin önüne hiçbirşey geçemiyor ve inanıyorum ki bize desteğini ve emeğini hiç eksik etmeyen Zaza başta olmak üzere buradaki tüm anne adayları sonunda bu duyguyu yaşayacak,dualarım sizinle..Çok girip yazamadım ama inanın herzaman burası hep aklımda ve dualarımda oldu..Çok şükür bu sıralar güzel haberler de epey var sanırım..
Sevgili mavisufi sen ve güzel kızların da hep aklımda ..Hamilelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan seni bir türlü tebrik edemedim,kusura bakma..Senin de yardımların ve desteğini hiç unutamam..
Sevgili Morkanatlarım,ne mutlu sana ki sen de zorlu mücadelenden mutlu sonuç alıp bebeklerine kavuşmuşsun ,inanılmaz sevindim..Sizler ve bebekleriniz sağlıkla,mutlulukla kalın..

Merhabalar Sevgili Anne Adayları;

Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra 17 martta 34 haftalıkken ikizlerden kız 2000 gr,erkek 1660 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi..Hala hastanedeler ama iyiler çok şükür...Onları ilk gördüğüm andan itibaren bütün kaygılarım ve korkularım son buldu..Şimdi artık kucağıma da alıyorum ve mis gibi kokularını aldıkça hiçbir şeye değişemeyeceğim inanılmaz bir güzellik yaşıyorum...
İnancın ve azmin önüne hiçbirşey geçemiyor ve inanıyorum ki bize desteğini ve emeğini hiç eksik etmeyen Zaza başta olmak üzere buradaki tüm anne adayları sonunda bu duyguyu yaşayacak,dualarım sizinle..Çok girip yazamadım ama inanın herzaman burası hep aklımda ve dualarımda oldu..Çok şükür bu sıralar güzel haberler de epey var sanırım..
Sevgili mavisufi sen ve güzel kızların da hep aklımda ..Hamilelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan seni bir türlü tebrik edemedim,kusura bakma..Senin de yardımların ve desteğini hiç unutamam..
Sevgili Morkanatlarım,ne mutlu sana ki sen de zorlu mücadelenden mutlu sonuç alıp bebeklerine kavuşmuşsun ,inanılmaz sevindim..Sizler ve bebekleriniz sağlıkla,mutlulukla kalın..
[/QUOTE]
Canım sağlıkla büyüt allah onlara ve size uzun ömür versin hayırlı kısmetli sağlıklı olsunlar inşallah .
meleklerinle allaha emanet olun rabbim bizlerede nasip etsin bu güzelliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…