Canım sağlıkla büyüt allah onlara ve size uzun ömür versin hayırlı kısmetli sağlıklı olsunlar inşallah .Merhabalar Sevgili Anne Adayları;
Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra 17 martta 34 haftalıkken ikizlerden kız 2000 gr,erkek 1660 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi..Hala hastanedeler ama iyiler çok şükür...Onları ilk gördüğüm andan itibaren bütün kaygılarım ve korkularım son buldu..Şimdi artık kucağıma da alıyorum ve mis gibi kokularını aldıkça hiçbir şeye değişemeyeceğim inanılmaz bir güzellik yaşıyorum...
İnancın ve azmin önüne hiçbirşey geçemiyor ve inanıyorum ki bize desteğini ve emeğini hiç eksik etmeyen Zaza başta olmak üzere buradaki tüm anne adayları sonunda bu duyguyu yaşayacak,dualarım sizinle..Çok girip yazamadım ama inanın herzaman burası hep aklımda ve dualarımda oldu..Çok şükür bu sıralar güzel haberler de epey var sanırım..
Sevgili mavisufi sen ve güzel kızların da hep aklımda ..Hamilelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan seni bir türlü tebrik edemedim,kusura bakma..Senin de yardımların ve desteğini hiç unutamam..
Sevgili Morkanatlarım,ne mutlu sana ki sen de zorlu mücadelenden mutlu sonuç alıp bebeklerine kavuşmuşsun ,inanılmaz sevindim..Sizler ve bebekleriniz sağlıkla,mutlulukla kalın..
Merhabalar Sevgili Anne Adayları;
Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra 17 martta 34 haftalıkken ikizlerden kız 2000 gr,erkek 1660 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi..Hala hastanedeler ama iyiler çok şükür...Onları ilk gördüğüm andan itibaren bütün kaygılarım ve korkularım son buldu..Şimdi artık kucağıma da alıyorum ve mis gibi kokularını aldıkça hiçbir şeye değişemeyeceğim inanılmaz bir güzellik yaşıyorum...
İnancın ve azmin önüne hiçbirşey geçemiyor ve inanıyorum ki bize desteğini ve emeğini hiç eksik etmeyen Zaza başta olmak üzere buradaki tüm anne adayları sonunda bu duyguyu yaşayacak,dualarım sizinle..Çok girip yazamadım ama inanın herzaman burası hep aklımda ve dualarımda oldu..Çok şükür bu sıralar güzel haberler de epey var sanırım..
Sevgili mavisufi sen ve güzel kızların da hep aklımda ..Hamilelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan seni bir türlü tebrik edemedim,kusura bakma..Senin de yardımların ve desteğini hiç unutamam..
Sevgili Morkanatlarım,ne mutlu sana ki sen de zorlu mücadelenden mutlu sonuç alıp bebeklerine kavuşmuşsun ,inanılmaz sevindim..Sizler ve bebekleriniz sağlıkla,mutlulukla kalın..
Canım sağlıkla büyüt allah onlara ve size uzun ömür versin hayırlı kısmetli sağlıklı olsunlar inşallah .Merhabalar Sevgili Anne Adayları;
Gözün aydın arkadaşım. Ben de 34 haftalık doğurdum. Çabucak buyuyorlar. Güle güle büyüt hayırlı evlat olsunlar inşallah. Buradaki tüm arkadaşlarım bu guzelliği yaşasın ınsallahMerhabalar Sevgili Anne Adayları;
İnşallah canımfresh ti.gynolife. inş darısı bana olur bende ikizlerini dogururım
O iki meleklerini benim için içten kokla ve öpMerhabalar Sevgili Anne Adayları;
Hamileler karvanına katıl inşallahAranıza geç katıldım ama burada çok güzel bir ortam var. Bir sürü bilgilerinizden faydalandım. Herşey için hepinize teşekkür ederim.Bende pazar akşamı kıbrısa gidiyorum. pazartesi yumurta toplama işlermi olacakmış. Lütfen dualarınızda bana da yer verin.
Yaaa cook sevindimCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
Hadi hayirlisi canimBenimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Çok güzel maşallah rabbim uzun ömür sağlık versin hayırlı evlat olsun allaha emanet olunMerhaba arkadaşlar zorlu sıkıntılı uzun bir süreç sonunda bir mutlu son da benden gelsin, 1 nisan da minicik bir prensesimiz oldu şükür hastaneden çıktık şu an evdeyiz herşey yolunda ve şükürler olsunki rabbime böyle güzel bir evlat nasip ettiği için , Darısı tüm arkadaşlarımızın başına, Allahım isteyen herkese cennet kokulu mis bebişini nasip etsin
İçinizdeki mücadeleci ruhunuzu ve umudunuzu asla kaybetmeyin lütfen
İnşallah Zaza ablaHamileler karvanına katıl inşallah
Kızlar selam,
Climara patchlerin 8.gunu bugün. Aranızda daha önceden patch kullanmış olanlara sormak istiyorum. Sanırım patch ler bana ağır geldi. Patchleri belime yapistiriyorum.Kalcamda kizarikliklar başladı. Merkezle konustum Estrofem hap ile degistirebiliriz dediler. Yarın karaciger ve böbrek fonksiyonlarina baktiracagim. Benzer bir sey yasayan var mı?
Benim göbeğimin yanına yapıştırdılar.Kızlar selam,
Climara patchlerin 8.gunu bugün. Aranızda daha önceden patch kullanmış olanlara sormak istiyorum. Sanırım patch ler bana ağır geldi. Patchleri belime yapistiriyorum.Kalcamda kizarikliklar başladı. Merkezle konustum Estrofem hap ile degistirebiliriz dediler. Yarın karaciger ve böbrek fonksiyonlarina baktiracagim. Benzer bir sey yasayan var mı?
Aynen canım ilaçlar bir kısım ilaç daha önce daha sonra da pregestron5 gün kala
Masallah Allah saglıcakla büyütmeye nasşp ersşn. Hayırlı evlat olsun ınsallahMerhaba arkadaşlar zorlu sıkıntılı uzun bir süreç sonunda bir mutlu son da benden gelsin, 1 nisan da minicik bir prensesimiz oldu şükür hastaneden çıktık şu an evdeyiz herşey yolunda ve şükürler olsunki rabbime böyle güzel bir evlat nasip ettiği için , Darısı tüm arkadaşlarımızın başına, Allahım isteyen herkese cennet kokulu mis bebişini nasip etsin
İçinizdeki mücadeleci ruhunuzu ve umudunuzu asla kaybetmeyin lütfen
Merhaba,
Ben de Ankara'da deniyorum tüp bebek şu an. Ben tam tersi biliyordum, hap daha ağır oluyor, bazı insanlarda mide bulantısı yapıyor diye onlara climara patch veriyorlar. Ama sizin deriniz hassastır belki.
Benim Cuma günü (yani dün) 7.7 mm çıktı rahim kalınlığı, günde 4 tane estrofem kullanıyorum. Doktorum az bulunca kalınlığı climara patch bana da ekledi. Küçücük bir flaster bant, nasıl etki edecek diye düşünüyorumHayret, siz de "bana ağır geldi" diyorsunuz.
Ankarada hangi merkezde deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?