Canım sağlıkla büyüt allah onlara ve size uzun ömür versin hayırlı kısmetli sağlıklı olsunlar inşallah .
meleklerinle allaha emanet olun rabbim bizlerede nasip etsin bu güzelliği
[/QUOTE]
Amin canım,buradaki ve isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin Rabbim

Canım sağlıkla büyüt allah onlara ve size uzun ömür versin hayırlı kısmetli sağlıklı olsunlar inşallah .
meleklerinle allaha emanet olun rabbim bizlerede nasip etsin bu güzelliği
[/QUOTE]
Sen de güle güle büyüt canım gözün aydın darısı başımıza :)

Gözün aydın arkadaşım. Ben de 34 haftalık doğurdum. Çabucak buyuyorlar. Güle güle büyüt hayırlı evlat olsunlar inşallah. Buradaki tüm arkadaşlarım bu guzelliği yaşasın ınsallah

O iki meleklerini benim için içten kokla ve öp
Çok şükür bu güne
Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın

Hamileler karvanına katıl inşallah

Yaaa cook sevindim Gözün aydın. Bu bahar ne güzel geldi. Son zamanlarda bir çok bebis haberi aldık. Allah tamamına erdirsin.

Hadi hayirlisi canim Bebislerle dön insallah

Kızlar selam,
Climara patchlerin 8.gunu bugün. Aranızda daha önceden patch kullanmış olanlara sormak istiyorum. Sanırım patch ler bana ağır geldi. Patchleri belime yapistiriyorum.Kalcamda kizarikliklar başladı. Merkezle konustum Estrofem hap ile degistirebiliriz dediler. Yarın karaciger ve böbrek fonksiyonlarina baktiracagim. Benzer bir sey yasayan var mı?

Merhaba arkadaşlar zorlu sıkıntılı uzun bir süreç sonunda bir mutlu son da benden gelsin, 1 nisan da minicik bir prensesimiz oldu şükür hastaneden çıktık şu an evdeyiz herşey yolunda ve şükürler olsunki rabbime böyle güzel bir evlat nasip ettiği için , Darısı tüm arkadaşlarımızın başına, Allahım isteyen herkese cennet kokulu mis bebişini nasip etsin
İçinizdeki mücadeleci ruhunuzu ve umudunuzu asla kaybetmeyin lütfen

Çok güzel maşallah rabbim uzun ömür sağlık versin hayırlı evlat olsun allaha emanet olun

Merhaba,
Ben de Ankara'da deniyorum tüp bebek şu an. Ben tam tersi biliyordum, hap daha ağır oluyor, bazı insanlarda mide bulantısı yapıyor diye onlara climara patch veriyorlar. Ama sizin deriniz hassastır belki.
Benim Cuma günü (yani dün) 7.7 mm çıktı rahim kalınlığı, günde 4 tane estrofem kullanıyorum. Doktorum az bulunca kalınlığı climara patch bana da ekledi. Küçücük bir flaster bant, nasıl etki edecek diye düşünüyorum Hayret, siz de "bana ağır geldi" diyorsunuz.

Benim göbeğimin yanına yapıştırdılar.

Aynen canım ilaçlar bir kısım ilaç daha önce daha sonra da pregestron5 gün kala

Keşke benim Doktor da transfer için progesterona başlatsaydı. Doktorum 7.7'yi yeterli bulmadı, climara patch ekledi, eğer Pazartesi'ye kadar 8.5 mm olmazsa iptal edecek transferi. Çok sıkıldım beklemekten ama yapacak bi şey yok. Doktor'un işine karışılmıyor...

Masallah Allah saglıcakla büyütmeye nasşp ersşn. Hayırlı evlat olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…