Hayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite
Hayırlı olsun canım inşallah sendende 12 gün sonra güzel haberler alacağız, Rabbim senide gülenlerden eylesin yavruna kavuştursun

Benimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Süper canım transfere kadar 11-12 mm olur tahminen:) git al bebelerini sen de..bu ara üst üste hep pozitiflerimiz sizlerin de öyle olacak inşallah :)

Hayırlı olsun tedavin inş.

Süper canım transfere kadar 11-12 mm olur tahminen:) git al bebelerini sen de..bu ara üst üste hep pozitiflerimiz sizlerin de öyle olacak inşallah :)
Yeşilim çok sağol canım inşallah bu yolda emek veren herkesin dilegi muradı gerçek olur Allah gülenlerden eyler

Çok şükür rabbime
Allah bu gebeliğini kucağına almayı nasip etsin canım kardeşim

İnşallah güzel,sağlıklı bebeklerine kavuş

Okulonceci den haberi olan var mı
İyi akşamlar ben henüz doğum yapmadım haftanın yarısını hastanede yatarak geçiriyorum sancılarım var devamlı şuan ölçümlerde 35 haftalık oldu. Doktorlar 37 ye kadar dursun diyo. Bakalım dayanıyorum :) Uzun zamandır kendimle ilgilenmekten buraya hiç bakmadım.

Çok şükür rabbime
Allah bu gebeliğini kucağına almayı nasip etsin canım kardeşim
Allah razı olsun canım inşallah rabbim sendende bize güzel haberler duyursun güzel gelişmeler olsun bende gidiyorum dersin inşallah dört gözle bekliyorum sen bizim iyilik meleğimizsin dualarım ve dualarımız seninle

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yerinde büyüsünler kucağına gelsinler inşallah hayırlısıyla

Ohh çok şükür sendende haber aldık
Az kaldı yavrularına kavuşuyorsun inşallah

Ooo maşallah maşallah kesinlikle katılıyorum bende geçen yıl rahum inceliği olmuştu transfer iptal oldu ki bende rahim inceliği olmazdı neyse okudum arastrdim ve nar suyu ictim önce kendim sıktım sonra baktım zor oluyor hazır aldım ama etkisini hemen gösterdi. Pozitif haberinizi de duymak dileğiyle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…