sağol canım allah razı olsun darısi tüm isteyenlerin başına inşallah sağ sağlim sağlıkla burada herkes için duacıyımÇok şükür canım maşallah güzel haberlerini aldık gözün aydın :) Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin. Darısı bizlere hayırlısıyla.
Hayırlı olsun canım inşallah sendende 12 gün sonra güzel haberler alacağız, Rabbim senide gülenlerden eylesin yavruna kavuştursunHayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite
Aminn inş Allah razı olsunHayırlı olsun canım inşallah sendende 12 gün sonra güzel haberler alacağız, Rabbim senide gülenlerden eylesin yavruna kavuştursun
Süper canım transfere kadar 11-12 mm olur tahminen:) git al bebelerini sen de..bu ara üst üste hep pozitiflerimiz sizlerin de öyle olacak inşallah :)Benimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun tedavin inş.Benimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Yeşilim çok sağol canım inşallah bu yolda emek veren herkesin dilegi muradı gerçek olur Allah gülenlerden eylerSüper canım transfere kadar 11-12 mm olur tahminen:) git al bebelerini sen de..bu ara üst üste hep pozitiflerimiz sizlerin de öyle olacak inşallah :)
Sağol canım inşallah hepimizin ki hayırlı olsunHayırlı olsun tedavin inş.
Çok şükür rabbimeCanım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
Rabbim seninde yüzünü güldürsün tez zamandaHayırlı olsun.çok sevindim.benimde transferim yapıldı bugün.2 tane kondu.embrıyo senin kaçtı.benim orta kalite
Bebek63 nerde yaptırdın?benım 3BC tutma olasılığı varmı sizce
Onlar senin cennet meleklerindiSağ olun allah razı olsun
İnşallah güzel,sağlıklı bebeklerine kavuşBenimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
İyi akşamlar ben henüz doğum yapmadım haftanın yarısını hastanede yatarak geçiriyorum sancılarım var devamlı şuan ölçümlerde 35 haftalık oldu. Doktorlar 37 ye kadar dursun diyo. Bakalım dayanıyorum :) Uzun zamandır kendimle ilgilenmekten buraya hiç bakmadım.Okulonceci den haberi olan var mı
Allah razı olsun canım inşallah rabbim sendende bize güzel haberler duyursun güzel gelişmeler olsun bende gidiyorum dersin inşallah dört gözle bekliyorum sen bizim iyilik meleğimizsin dualarım ve dualarımız seninleÇok şükür rabbime
Allah bu gebeliğini kucağına almayı nasip etsin canım kardeşim
Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yerinde büyüsünler kucağına gelsinler inşallah hayırlısıylaİyi akşamlar ben henüz doğum yapmadım haftanın yarısını hastanede yatarak geçiriyorum sancılarım var devamlı şuan ölçümlerde 35 haftalık oldu. Doktorlar 37 ye kadar dursun diyo. Bakalım dayanıyorum :) Uzun zamandır kendimle ilgilenmekten buraya hiç bakmadım.
İnşallah zazam inşallah, el açıp dileyen tüm kardeşlerim Allah hepimizi kavuştursun.İnşallah güzel,sağlıklı bebeklerine kavuş
Ohh çok şükür sendende haber aldıkİyi akşamlar ben henüz doğum yapmadım haftanın yarısını hastanede yatarak geçiriyorum sancılarım var devamlı şuan ölçümlerde 35 haftalık oldu. Doktorlar 37 ye kadar dursun diyo. Bakalım dayanıyorum :) Uzun zamandır kendimle ilgilenmekten buraya hiç bakmadım.
Ooo maşallah maşallahBenimde bugün ilk rahim kontrolüm vardı. Valla ilaç dozuma göre pek umutlu değildim ama rahim gerçekten güzel cevap vermiş. Bugün 8.günüm ilk dört gün 1 tablet, ikinci dört gün 2 tablet aldım kontrolde rahim 3 katman 7mm olmuş. Kendi doktorum çok beğendi ,murat beye yazdık sonuca harika dedi, ilaç dozumda aynen 2 olarakta devam edecekmişim. Tabi bu 8 gün boyunca günde iki su bardagı nar suyu içmeyi ihmal etmedim sabah ve akşam olarak, gerçekten cok faydası olmuş Rabbimin nimetlerinin faydaları işte . Şimdilik herşey yolunda gidiyor Cumartesi Allah izin verirse kıbrısa uçuyoruz pazartesi sperm verilecekmiş. Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
inş.dedıgınız gibi olur .nasip bakalımBebek63 nerde yaptırdın?
Dondurulmuşmuydu yoksa freş?
Hiç stres yapma burda bir arkadaşım 3bc ve 2 kalitedd olan embriyolardan ikizlerini doğurdu
Allah ol desin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?