merhaba arkadaşım. bende hit te yaptırdım.
bizi kıbrısa çağırmışlardı.
ilkinde ben direk mail attım hit e hemsiresi nevin hn geri döndü. sonra bizi kıbrısa davet ettiler.
rahim filmim yoktu onu çektridik. sonra eşimden sperm aldılar. embriyo hazır oluncada bizi davet ettiler.
ilkinde bizim kimyasal olmuştu. bunda çok şükür tuttu.

benimde bu arada 4. denemem daha önce iki kezde doğusta denedik ikiside tutmadı.

Ben firdevs hn.da yaptirdim telefon ile iletişime gectik bulunduğun sehirdeki bağlantılı olduğu dr.a gittik donasyon için kullanılması gereken ilaçlara başlaniyor bu arada kibtista havaalanından aldirip otele götürüyorlar yani tüm organizasyonu onlar yaptilar.ben memnun kaldım firdevs hanimlada irtibata geçebilirsiniz.
Hoscakalin.

Bende firdevs hanımın o uğurlu ellerinde buldum mutluluğu :) sanada içtenlikle tavsiye ediyorum :))

Kızlar bir sorunun var ; ben günde 4 tane estrofem kullaniyorum ilacın prospektusunde 'estrofem hamilelikte endike değildir.tedavi sırasında hamilelik oluşursa tedeviye hemen son verilmelidir.''simdi cok tedirginim dr.a sordum kullanmaya devam et dedi .hamile olup kullanan varmı .yardimci olur musunuz.
Teşekkürler.

canım aynı şeyi bende okudum aynı senin gibi düşündüm ama doktorların kullanın dedikten sonra vardır bir bildigi bize karezlerimi var ben günde 2 defa kullanıyorum sabah akşam galiba bebekler 3 aylık olasıya kullanılıyor mecbur kullancaz faydası var onun bence ..

canım bende doguş hastanesi firdes hanım sayesinde çok şükür şuan ikizlerime hamileyim istersen firdevs hanımı tavsiye ederim genede gönlün kimden yana olursa pozitif sonuç alacagın yer olsun sende bizim kervana hamişler kervanına biran önce katılman dileklerimle..

Bu ayın 14 ünde dr.a gidicem bebisimi görmeye yalnız cok tedirginim erken menopozda nasıl 3 tane yumurtan oldu derse ne diycem:s senin dr.la görüşmen nasil geçmiti ben düşündükçe strese giriyorum .bana yardimci olur musun canim.teşekkürler.

Canim bende günde 5 tane kullaniyorum ve gebeligin 3.ayina kadar kullanacaksin dediler sen kafana takma vardir doktorlarin bir bildigi ....

Canim aciklama yapmak zorunda degilsin diye düsünüyorum hem neden olmasin hic cocugu olmaz denen bayanlarin ikiz dogurdugu mucizeler okumuyormuyuz gazetelerde bizde onlardan biriyiz)) Allahin taktirini kim sorgulayabilirki ......

Sen kimseyi kafana takip stres yapma tedavi oldum ostrojen yüklemesi yapildi ve oldu dersin ......

Bebeklerim gelin ve has kız sorularını cevapladiginiz icin cok teşekkür ederim ve forumdaki diger arkadaşlarım iyi ki varsınız.

arkadaslar ben oglen fitilimi aldiktan sonra karin agrim basladi ve pembe sivi akinti geldi ve hala devam ediyor aranizda bu durumu yasayan arkadas varmi ne yapmami tavsiye edersiniz klinikte kimse yoktu ve haftasonu oldugu icin ne yapayim bilemedim

canım herkeze dogru izah etmek zorunda degilsin salla gitsin istambulda bi merkezin adını söyle uzun süre tedavi olup tüp yapılıp tuttugunu söyle çekiniyorsan ne bilecek sanki sen hem merkezden yönlendirildigin seni muane eden doktor yokmu benim kendi yumurtam olunca firdevs hanımın yumurta takibi için yönlendirdigi doktara devam ediyorum hem kimseye sallamak zorunda kalmıyorum doktor durumu biliyor valla adam hiç işin orasını karıştırmıyor eşimle gidiyoruz ultrason yaparken eşimide çagırıyor tek tek anlatıp gösteriyor ikimizede iyi birisi ...

arkadaslar ben oglen fitilimi aldiktan sonra karin agrim basladi ve pembe sivi akinti geldi ve hala devam ediyor aranizda bu durumu yasayan arkadas varmi ne yapmami tavsiye edersiniz klinikte kimse yoktu ve haftasonu oldugu icin ne yapayim bilemedim

canım yat fazla kalkma nolur nolmaz belki bazılarından tutundukları için oluyormuş sen genede dikkat et benden öyle bişey gelmedide sol kasıgımda aşırı degişik bi agrı var bazen kıpırdatmıyor bile o niye bilmiyorum doktor bişeyde bulamadı gece uykumdan kaldırdı şittetli oluyor bazen hiç geçmiyor güye rahim genişlediginden deniyor ama bukadarmı şittetli olur ne bileyim allah yardımcımız olsun hepimizin..

canım tebrik ederim seni....Allah kucağına almayı nasip etsin.....çok sevindim inan....

beni sorarsanız hani demiştim ya üç sonra denicem diye vazgeçtim...seneye deniycem iş yerimde müdürle görüştüm beni üç ay ücretsiz izne çıkarıcak...o yüzden seneye nisan ayına kaldı..sıkı bir diyete başladım....hedefim 40 kilo vermek biraz çok ama :))))...5 kilosunu verdim bile bakalım hayırlısı

Tesekkur ederim kizlar dunu yatarak gecirdim ve bugun daha iyiyim ara ara karin agrilarim var insallah o da gececek dua edip bekliyorum .....

Canim hakkinda hayirlisi olsun bende 3. den sonra 1yil ara verdim 4.deneme icin ve kafam daha rahatti inan evet korkularim vardi yine olmazsa ya diye ama araliksiz yaptigim denemeler kadar baski altindada hissetmedim kendimi bol spor yap hem kilo verir hemde kan dolasimin duzenlenir bol protein agirlikli beslen inaniyorumki daha huzurla baslayacaksin yeni tedavine hem bedenen hem ruhen yenilenmis olarak sana bol sans diliyorum ve guzel haberlerini bekliyorum Rabbim bebek kokusuna doyursun sevgi ile kal....

Canim pembe akintimdan birgun sonra kirmizili pembeli karisik kanamam oldu karin agrilarim devam etti wc haric hic kalmiyorum kanamam azaldi artik sadece mendile silince geliyor yani pedimi batirmayacak gibi az geliyor hakkimda hayirlisi ne diyeyim canim prognex igneye basladim arti magnezyum tablet kullaniyorum destegin icin tesekkur ederim canim umarim sende iyisindir sevgi ile kal..

Kızlarr testlerinizi yaptırmışsınızdır mutlaka ama bana daha önce hiç böyle detaylı testler uygulanmamıştı ( yeni başlayacaklar bütün hormon testlerinizi yaptırmayı unutmayın yönlendirilmezseniz siz yönlendirin doktorunuzu..hastanede çalışan bir tanıdık var o saolsun bir sürü detay baktı kanımdan ve haşimoto tiroidi bulundu şuan her şeyin yanı sıra bununlada uğraşıcam allah beterinden korusun yan etkileri önüne geçilmezse biraz fena canınızı sıkmak istemem ama dikkatli olun..... özellikle bu aşılamadan önce kullandığımız ilaçların tetiklemiş olabileceğini söyledi doktorum.. Tsh 10.37 çıktı .. Hepinize acil şifalar :)) haskız sende kendine çoook dikkat et meleklerin kazıları devam ediyor sanırım :))

canım geçmiş olsun yat wc harici çok dolanma bakalım belki geçer kötü bişey degildirde genede dikkatli ol belli olmaz allah korusun magnezyumu kim dedi sana benimde aşırı agrım var sol kasıgım çok fena şittetli bi agrı durmadan gelip gidiyor idrarımı yaparken agrılar sarıyor kasık bölgesini pazar acile gittik baktılar düşük tehlikesi görmüyorum dedi doktor idrarda temiz çıktı ne agrısı anlamıyorlar oturup kalkarken içerlerim patlıcak gibi oluyor şaştım bu işe birisi başka topikte banada magnezyumu tavsiye etti agrılara iyi geliyormuş oda ikiz bebekler dünyaya getirmiş hamileligi süresince magnezyum tablet kullanmış hergün doktora danışmadan alsammıki ne bileyim iki gündür evde antibiyotik vardı gebelikte zararsız olandan onu kullanıyorum belki intihap var yumurtalıgımda diye napıcagımı şaşırdım valla allah beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…