Arkadaşlar merhaba...
Forumu ara ara bir süredir okuyordum. Bu ilk mesajım. Aranıza yeni katılıyorum yani...
38 yaşında 4 yıllık evliyim. İstanbulda yaşıyorum. Biz de negatif 3 tüp bebek denemesinden sonra yumurta donasyonuna karar verdik.
Forumdaki güzel haberleri okudukça heyecanim da arttı :)
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var. Doktorunuzu seçtikten sonra Kıbrıs ile nasıl iletişime geçtiniz?
Ön görüşme için Kıbrısa mı gittiniz yoksa burada bir doktora mı yönlendiriyorlar?
Halil İbrahim Tekin haftada 1 gün İstanbula geliyormuş diye duydum ama?
Deneyimli arkadaşlar merakımı giderebilirlerse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba...
Forumu ara ara bir süredir okuyordum. Bu ilk mesajım. Aranıza yeni katılıyorum yani...
38 yaşında 4 yıllık evliyim. İstanbulda yaşıyorum. Biz de negatif 3 tüp bebek denemesinden sonra yumurta donasyonuna karar verdik.
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var. Doktorunuzu seçtikten sonra Kıbrıs ile nasıl iletişime geçtiniz?
Ön görüşme için Kıbrısa mı gittiniz yoksa burada bir doktora mı yönlendiriyorlar?
Şimdiden teşekkürler...
Kızlar bir sorunun var ; ben günde 4 tane estrofem kullaniyorum ilacın prospektusunde 'estrofem hamilelikte endike değildir.tedavi sırasında hamilelik oluşursa tedeviye hemen son verilmelidir.''simdi cok tedirginim dr.a sordum kullanmaya devam et dedi .hamile olup kullanan varmı .yardimci olur musunuz.
Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba...
Şimdiden teşekkürler...
canım aynı şeyi bende okudum aynı senin gibi düşündüm ama doktorların kullanın dedikten sonra vardır bir bildigi bize karezlerimi var ben günde 2 defa kullanıyorum sabah akşam galiba bebekler 3 aylık olasıya kullanılıyor mecbur kullancaz faydası var onun bence ..
Kızlar bir sorunun var ; ben günde 4 tane estrofem kullaniyorum ilacın prospektusunde 'estrofem hamilelikte endike değildir.tedavi sırasında hamilelik oluşursa tedeviye hemen son verilmelidir.''simdi cok tedirginim dr.a sordum kullanmaya devam et dedi .hamile olup kullanan varmı .yardimci olur musunuz.
Teşekkürler.
Bu ayın 14 ünde dr.a gidicem bebisimi görmeye yalnız cok tedirginim erken menopozda nasıl 3 tane yumurtan oldu derse ne diycem:s senin dr.la görüşmen nasil geçmiti ben düşündükçe strese giriyorum .bana yardimci olur musun canim.teşekkürler.
Bu ayın 14 ünde dr.a gidicem bebisimi görmeye yalnız cok tedirginim erken menopozda nasıl 3 tane yumurtan oldu derse ne diycem:s senin dr.la görüşmen nasil geçmiti ben düşündükçe strese giriyorum .bana yardimci olur musun canim.teşekkürler.
arkadaslar ben oglen fitilimi aldiktan sonra karin agrim basladi ve pembe sivi akinti geldi ve hala devam ediyor aranizda bu durumu yasayan arkadas varmi ne yapmami tavsiye edersiniz klinikte kimse yoktu ve haftasonu oldugu icin ne yapayim bilemedim
Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim
su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931
mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti
gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla
Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde
dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......
HASKIZ VE BEBEKLERI ........
beni sorarsanız hani demiştim ya üç sonra denicem diye vazgeçtim...seneye deniycem iş yerimde müdürle görüştüm beni üç ay ücretsiz izne çıkarıcak...o yüzden seneye nisan ayına kaldı..sıkı bir diyete başladım....hedefim 40 kilo vermek biraz çok ama :))))...5 kilosunu verdim bile bakalım hayırlısı
Canim pembe akintimdan birgun sonra kirmizili pembeli karisik kanamam oldu karin agrilarim devam etti wc haric hic kalmiyorum kanamam azaldi artik sadece mendile silince geliyor yani pedimi batirmayacak gibi az geliyor hakkimda hayirlisi ne diyeyim canim prognex igneye basladim arti magnezyum tablet kullaniyorum destegin icin tesekkur ederim canim umarim sende iyisindir sevgi ile kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?