Cnm merhaba,
Doktorum bana 20. haftada magnezyuma başlayacaksın dedi.. şimdiye kadar da bir şikayetim olmadı allaha şükür...
Bu magnezyum krampları önlüyormuş ve toz şeklindeymiş suya karıştırıp içiyormuşsun... Sanırım sana verilen de bu ...
Ben o tarz toz şeklinde ilaçları sevmiyorum tadı nasıl kolay içilebilir mu?
Cnm merhaba,
Doktorum bana 20. haftada magnezyuma başlayacaksın dedi.. şimdiye kadar da bir şikayetim olmadı allaha şükür...
Bu magnezyum krampları önlüyormuş ve toz şeklindeymiş suya karıştırıp içiyormuşsun... Sanırım sana verilen de bu ...
Ben o tarz toz şeklinde ilaçları sevmiyorum tadı nasıl kolay içilebilir mu?
canım tadı iyiydi limonataya benzer bişey oldu suya karıştırınca bugün başka bi doktora gittik agrılarım için yumurtalıklarımda kisttikler varmış o yumurta toplamadan olan bişeymiş üç dört ay çekersin geçer sonra dedi yapacak bişey yok dedi bebişlerim iyi çok şükür napayım artık onlar iyi olsunda ben böyle idare edicem magnezyumu sorduk sakın içme dedi ona çok erken biz onu daha sonra veriyoruz dedi şimdi kanama filan yapabilir dedi heralde dedigin gibi 4-5 aydan sonraymış napayım artık sancılara katlanıcam inşallah kendiliginden geçer valla çok ızdırap içindeyim agrılardan bunada şükürde allah beterinden korusun..
aysevi canım allahtan başka şey isteseymişim olacakmış seni gördüğüme çok sevindim
geriye dönük okumaya çalıştım fakat sizlerde fazla girmiyorsunuz eskisi kadar
sen neler yapıyorsun
bilmiyorum geriye dönük okudunmu benim de kanamam olmuştu hemde fazlaydı kaybetme korkusyla ölecektim şuan ikizlerimi bekliyorum sen gönlünü ferah tut herkeste oluyormuş bu kanamalar tuttuğunun belirtisi oluyormuş 10 gün yattım sadece wc kalktım ben bunun 5 günü hastanede yattım diğer günler evdeydim inşallah korkulacak bişey olmaz dikkat et kendine bol bol sıvı tüketmen gerekiyormuş kanama olduğunda bide yatak istirahatı sevgiyle kal allah yardımcın olsun...
Dun bebelletimi gordum 3 kese var biri tek yumurta ikizi olabilir dedi Dr.keselerin gorunmesine cok sevindim AMA 3 tane olmasi uzdu Beni cunku rediksiyon yapilacak. Birde Dr.artik estrofem kullanmana gerek yok dedi.
Durum Boyle .
Saglicakla kalin .
Dun bebelletimi gordum 3 kese var biri tek yumurta ikizi olabilir dedi Dr.keselerin gorunmesine cok sevindim AMA 3 tane olmasi uzdu Beni cunku rediksiyon yapilacak. Birde Dr.artik estrofem kullanmana gerek yok dedi.
Durum Boyle .
Saglicakla kalin .
Kırk yaşındayım.İki kez tüp denemem olmuştu.Bu ilk donasyon denemem.hayırlısı ile hamile kalırım inşallah...Selam, haberine çok sevindim..
Bu ara yaz rehaveti var kimseden ses çıkmıyor.
Denemen hayırli olsun.. Bundan sonra dinlen kendine daha çok dikkat et.. Sıcaklardan kaçın.
Yaşını hatırlayamadım. Birde kaçınci denemen olduğunu yazarsan sevinirim..
Kalbimiz senle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?