Çok çok üzgünüm başınız sağ olsun ne diyeceğimi bilemedim sözün bittiği yer inanın sizinle ağlıyorum rabbim çok büyük sabırlar versinÇok üzüldümbaşınız sağolsun
Inşallah cnm benim dua etmekten başka çare yok rabbim hepimizin kucağını doldursunKaderdaşımız aramıza hoşgeldin. İnşallah hepimizin evlatları olur
Allah YARDIMCINIZ olsun Rabbim bebeklerine ve sana güç kuvvet versin inşallahKızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Canım allah Sabırlar versin ben o acıyı bilirimMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
hayall nasıl sana teselli verim hiç bilmiyorumMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
:)) Çok doğru dedin bee ablacımBen söylemedim kuzum-))
Allah ol desinde istersin 1 ton ananas ye-)))
Aminn canim benimmmInşallah cnm benim dua etmekten başka çare yok rabbim hepimizin kucağını doldursun
Melis bende hit ile görüşmeye gideceğim İstanbul’a . Nasıl buldun doktoru canimYesilada çok tşk ederim:) hikayem sana çok benziyor aslında hala okumaya devam ediyorum .yalnız biz kktc ye gidemiyoruz eşim gençliğinde orada okurken başına iş gelip diport olduğu için gidemiyoruz ilk baştan bizde bilmiyorduk dr. ibrahim tekin ile ilk önce ist da görüştük tedaviye başladık eşim sperm için gitmeye kalkınca öğrendik bende onsuz gidemem böylece başka merkezler arayış içine girdik gürcistanda denedim olmadi bakalım şimdi valla şaşırdım artık iyiki burada varsınız
Ne yazsam az ve eksik gelecekMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.. Çok çok üzgünüm.. Allah sabırlar versin canım..Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Allah rahmet eylesin. Cok üzgünüm...Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Benımde dorduz ve bana da reduksıyonyapılavak malaesef... Bır rahat nefes alamadım. Bır oh cekenıyorum. Cok uzgubum. Hayal et ıcın hergun dua ettım. Bu reduksıyonu beceremıyorlar mı acabahayall nasıl sana teselli verim hiç bilmiyorum
yüreyim yandı
her gün size dua etim
rabbim acını çabuk unutursun
yerini doldursun
inan senin reuksiyonun olunca okadar heyecan yaptımki
aynı şeyi almanyada yaşayan bir arkadaşımında başına geldi
beşiz gebelik oldu 12 haftada 3 bebeye reduksiyon yaptılar
18 haftada 2 bebesi ölü doğdu
inan sen 20 hafta olunca çok sevindim artık bebekler yaşadı diye
ama ne yazıKİ olmadı
Çok çok üzüldüm arkadaşım.Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Bu durumları doktorunuzla konuşunBenımde dorduz ve bana da reduksıyonyapılavak malaesef... Bır rahat nefes alamadım. Bır oh cekenıyorum. Cok uzgubum. Hayal et ıcın hergun dua ettım. Bu reduksıyonu beceremıyorlar mı acaba
Hayal ett, çok ama çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Sana bol sabır diliyorum. Çok ama çok üzüldümMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Çok üzüldüm arkadaşım Allah sabır versin acını hafifletme sebebini en kısa zamanda yasatsinMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Kaderdaşımız aramıza hoşgeldin. İnşallah hepimizin evlatları olur
Ist selda hmm var hemşiresi bakayım teli duruyorsa atarim ben ben sanaMelis bende hit ile görüşmeye gideceğim İstanbul’a . Nasıl buldun doktoru canim
malesef dort de la gorustum dordu de reduksıyon taraftarıBu durumları doktorunuzla konuşun
Bebekleriniz çok çok değerli
Sağlığınız izin verirse taşıyın
Okadar gördüki çoğul gebeliği taşıyıp ve doğuran
05488606000 ben bu telden ulaştım birde adres veriyim vali konağı plaza b blok daire 1 no177 nişantaşı istanbulMelis bende hit ile görüşmeye gideceğim İstanbul’a . Nasıl buldun doktoru canim
Bu telden aradim cnm sonra adres verdiler istanbul ön görüşme ve muayene hayırlısı olsun cnn benim05488606000 ben bu telden ulaştım birde adres veriyim vali konağı plaza b blok daire 1 no177 nişantaşı istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?