çok sevindim maşşalah inş böyle sağlıklı güzel büyür inş

Canım gözün aydın Allah sağlık versin yavrularınızı size bağışlasın hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar inşallah

ohhh çok şükür

Teşekkür ederim. Murakami evet ananas yemeye de başladık. Kaçıncı gün gebelik testine bakabiliyorduk. İlk 5 gün dolunca mıydı.
Burasi 10.gun dedi.

Kızlar fetal dna test sonucumuz çıktı...şükür iki bebeğim de iyi...bilmeyenler için yazıyorum..fetal dna testleri bir kaç marka..bazısı almanyaya bazısı amerikaya gidiyor..benim yaptırdığım verifi test..Amerikaya gidyor ve on gün içinde sonuç geliyor...Down sendromu ayrıca,tirozomi 13-18 bakılıyor bir de cinsiyet için y kromozomu taranıyor...amniyosentez gibi riskli bir uygulama değil..sadece anneden kan alınıyor..2li 3lü 4lü test yapılmıyor bu yapılınca..tek sıkıntı pahalı..ama tüm hamilelğiniz boyunca kafanız rahat etsin istiyorsanız baktırın..bu arada y kromozu var ben de yani bebeklerden en az biri kesin erkek..umarım doktor yanılmaz diğeri de kızdır...sizden de güzel haberler duyalım inşallah canlarım..

Sonucuna sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftada yapılıyor senin 14 hafta sanırım

İNşallah pozitif haberlerin ile bize dönersin cenım

Kaderdaşımız aramıza hoşgeldin. İnşallah hepimizin evlatları olur

Canım rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah. Sağlıkla dünyaya tutunurlar inşallah

Bunu ilk defa duydum ablacım. Sağlıkla evlatların dünyaya gelsinler inşallah

Gozun aydin :)

Bluebubble, canım bugün senin 10.günü olmalı durumun nasıl herhangi belirti varmı canım hiç test yaptınmı ?
Canım bugün benim 9.gün sanırım. Transfer gününü sayıyorsak 10. Ben gününü bekleyeceğim test için. Persembe dedi merkez.Hicbir belirti yok bende. Sende varmı birşeyler?

Cok dua edecegım sızın ıcın. Rabbım saglıkla evınıze goturmeyı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…