- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Rabbim.saglikla.dogurmayi nasip etsin.Kızlar fetal dna test sonucumuz çıktı...şükür iki bebeğim de iyi...bilmeyenler için yazıyorum..fetal dna testleri bir kaç marka..bazısı almanyaya bazısı amerikaya gidiyor..benim yaptırdığım verifi test..Amerikaya gidyor ve on gün içinde sonuç geliyor...Down sendromu ayrıca,tirozomi 13-18 bakılıyor bir de cinsiyet için y kromozomu taranıyor...amniyosentez gibi riskli bir uygulama değil..sadece anneden kan alınıyor..2li 3lü 4lü test yapılmıyor bu yapılınca..tek sıkıntı pahalı..ama tüm hamilelğiniz boyunca kafanız rahat etsin istiyorsanız baktırın..bu arada y kromozu var ben de yani bebeklerden en az biri kesin erkek..umarım doktor yanılmaz diğeri de kızdır...sizden de güzel haberler duyalım inşallah canlarım..
3000 tlRabbim.saglikla.dogurmayi nasip etsin.
Ne.kadara yaptırdınız bu testi ?
Hayırlı uğurlu olsun. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Tüm dualarım sizinle..Kızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Ben söylemedim kuzum-))Ananası bende çok duydum Yeşilada ve Zaza ablalardan. Ama transfer olduktan sonra mı yemeye başlanıyor önce mi orasını bende bilmiyorum
Insallah Hayall cimİNşallah pozitif haberlerin ile bize dönersin cenım
Yesilcim gözün aydin. Saglikla bebislerin geliyorlarKızlar fetal dna test sonucumuz çıktı...şükür iki bebeğim de iyi...bilmeyenler için yazıyorum..fetal dna testleri bir kaç marka..bazısı almanyaya bazısı amerikaya gidiyor..benim yaptırdığım verifi test..Amerikaya gidyor ve on gün içinde sonuç geliyor...Down sendromu ayrıca,tirozomi 13-18 bakılıyor bir de cinsiyet için y kromozomu taranıyor...amniyosentez gibi riskli bir uygulama değil..sadece anneden kan alınıyor..2li 3lü 4lü test yapılmıyor bu yapılınca..tek sıkıntı pahalı..ama tüm hamilelğiniz boyunca kafanız rahat etsin istiyorsanız baktırın..bu arada y kromozu var ben de yani bebeklerden en az biri kesin erkek..umarım doktor yanılmaz diğeri de kızdır...sizden de güzel haberler duyalım inşallah canlarım..
Yok canım benim daha dün bir bugün iki belirti olmaz .perşembe inşallah hayırlı haberlerini paylaşırsın senin az kalmışCanım bugün benim 9.gün sanırım. Transfer gününü sayıyorsak 10. Ben gününü bekleyeceğim test için. Persembe dedi merkez.Hicbir belirti yok bende. Sende varmı birşeyler?
Kızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Çok Üzgünüm çok, bu durumda ne diyeceğimi şaşırdım, başın Sağolsun canım Allah sabırlar versin.Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Canım benim çok zor bir durum Allah sabır versin söyleyecek kelime bulmak zor. melek onlar Allah verdi Allah aldı ne diyebiliriz başınız sağolsun canımMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Küçükken ölen çocuklar ana babaları ile karşılaşınca ellerinden tutup anne babaları cennete girinceye kadar onlardan ayrılmazlarmış.Acını anlıyorum diyecek söz bulamıyorum.Sabredip hamd edip sevabını Allahü tealadan bekleyeceksin.rabbim mükafatını verecektir inş.Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Başın sağolsun canım Allahım sabırlar versin inşMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Canım kardeşim başın sağolsun..avutacak bir cümlem yok..aciz kaldı kelimelerMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Çok üzüldüm ağlattın bizleri de.acın bizlerinde acısı.Rabbim sabır versin inş. Allah kimseye evlat acısı vermesin.Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Ahhhh çok üzgünüm çok. Ne söylesem boş. Allah sabır versin canım..Malesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Çok üzüldümMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Ben de Bir kuzumu topraga verdim. Sen iki kuzunu.. . Ne kadar acı Allahım. Gözlerim doldu çok üzüldüm. Yüreğim yandı inan. Acını paylasıyorum. Rabbim size sabır versin. Tez vakitte kucagınız dolsun inşallahMalesef miniklerimin minicik kalpleri dayanamadı kızlarım can parçalarım melek oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın kendi evladını toprağa vermek kadar acısı yokmuş. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.
Yesilada çok tşk ederim:) hikayem sana çok benziyor aslında hala okumaya devam ediyorum .yalnız biz kktc ye gidemiyoruz eşim gençliğinde orada okurken başına iş gelip diport olduğu için gidemiyoruz ilk baştan bizde bilmiyorduk dr. ibrahim tekin ile ilk önce ist da görüştük tedaviye başladık eşim sperm için gitmeye kalkınca öğrendik bende onsuz gidemem böylece başka merkezler arayış içine girdik gürcistanda denedim olmadi bakalım şimdi valla şaşırdım artık iyiki burada varsınızCanım sen de hoşgekdin bizi ancak aynı şeyleri yaşayan aynı yolda yürüyen aynı özlem için Yanan anlar..burda Zaza başta olmak üzere çok deneyimli aklı başında arkadaşlar var..umarım sen de bundan sonraki ilk denemede bebeğine kavuşursun..benim de üçüncü donasyonda oldu..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?