Canım mutlaka doktora git baktır..sinirsel tutulmuş filan da olabilir ama telefon filan olmaz Pazartesi muhakkak git hem bebeğe bakılır belki de başka doktora gönderir..en azından ağrı kesici verir..

Benim embriyolarım yine 5. Güne gitmedi 3. Günden sonra gelişimleri durdu. İsyan etmek istemiyorum ama çok yıprandım. Artık canım o kadar acıyor ki
Canım sanırım senin donasyon değil kendi yumurtan...eşinde sorun varsa donasyon da işe yaramaz..Benin eşime sperm fish testi yaptırdık çok ayrıntılı bir test ve mutlaka Çıkıyor hasar varsa..erkekler bizim gibi değil benimki sperm vermeye bile gitmedi evde halletti ben ısı kaybı olmasın diye koltuk altıma koyup spermi öyle götürdüm tahlile,düşün yani..o yüzden tatlı dille ikna et bence DNA hasarı ve sperm fish baktırın..akıntıya kürek çekmek olur yoksa..Emeklerine parana umutlerına yazık..allah yardımcın olsun

Evet ben sorun kendimde sanıp donasyona karar vermiştim. Şimdi senin donasyonla da olmaz dediler önce eşinin tedavi görmesi gerekiyor dediler. İnanılmaz ikilemde kaldım. Kendimi donasyonla evlat sahibi olmaya alıştırmıştım şimdi o bile hayal

Pes etme sakin Allah buyuktur herseye.care var

Hayal değil..erkeklerin sorunu daha kolay çözülüyor..önce tahliller sonra ona göre tedavi...sen de her türlü tetkikini yaptır canım hsg histereskopi vs..benim üçüncü donasyonda oldu Şimdiki gibi bilinçli olsaydım negatif sonucunu almadan yaptırırdım tahlilleri tetkikleri..bu zor ve uzun bir yol ama sen iste yeterki..tabiki olucak alalhn izniyle..

2 başarısız denememden sonra tüpümde sıvı biriktiğini farketti başka bir doktor ve birde eşimin sperm problemini farketti. 2 denemeyi yapan Ankaranın en ünlü prof u. Neden bizimle bu kadar oynuyorlar anlamıyorum.

Benim de sıvı varmış her iki tüpte kapatıldı önce kontrol edilse Boşu boşuna transfer yaptırmazdık diyorum ya aşırı zor işimiz allah yardımcımız olsun

Benimde tuplerimde sivi birikmisti ve ben iki.tupumude aldirdim embriyonun tutunmasinda cok.buyuk engelmis bu keske bunu.butun.doktorlar.transfer oncesinde hastalarina soyleseler ya ben.negative aldiktan sonra tuplerimi aldirmistim

ya ama bak bir sey diyecegim benim de kendi yumurtamla 5 i goremiyordu ama her zaman dr lar yumurta sorunlu dedilerki hakikaten oyle olmali cunku donasyon ile oldu... Ben de 3 gunden sornasi sperm diye bilip kocama her turlu testi yaptirdim amasonuc ortada... O pek oyle degil yani...

Daha önceki merkez sperm sağlıklı demişti ama bu seferki merkez IMSI yle seçtik, spermlerin başları olması gerektiğinden büyük armutsu görüntüde ve granüllü dedi. Daha önce 9 yumurtadan 3 ü dölleniyordu bu sefer 9 da 7 döllendi. Sizde de durumlar buna benzer miydi? Özel mesaj atmaya çalışıyorum size ama mesaj kutunuz kapalı sanırım

Kendi yumurtamla denediğimde benimde embriyolarım 3. Gün birinci kalite olup 5 e gitmiyorlardı sperm kaynaklı olduğu söylenmedi hiç ben de okudum böyle şeyler hatta yumurta donasyonu yaparken korktum sperm kaynaklıysa yine gitmezse diye ama 5. Gün birinci kalite embriyolar oldu yum donasyonunda yani yumurta kaynaklı

Bluebubble test yaptınmı? Valla canım seni çok merak ediyorum ne yaptın? İnşallah güzel haberler paylaşırsın Allahım inşallah.
Canım ben de seni merakla takip ediyorum benim de Bahçecide bi tane 4 bb donmuşum var sen de bana umut olacaksın inşallah güzel haberlerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…