Canım benim çok acı çektin yaran yeni zaman her şeyi tedavi edicek inşallahBelki çok mu çok erken ama bir umuda bağlanmak hayata bağlanmak adına size bir konuda danışmak istiyorum. Kendimi toparlayıp iyileştikten sonra bir kez daha denesem mi diyorum? Yoksa bunu düşünmek için çok mu erken ? Uzun bir süreç olacak yine farkındayım. Bir yandan da yaşadığım olaylar beni o kadar korkutuyor ki bir daha olumsuz sonuç olursa dayanabilir katlanabilir miyim bilmiyorum. Hastane de olduğum sürece çok acı çektim hele ki Doğum o kadar zor oldu ki aynı şeyleri yaşama düşüncesi beni güçsüz bırakıyoracaba benim için hayırlı değil, bu kadar yaklaşmışken bile kucağıma almak nasip olmadıysa zorlamanın anlamı yok mu diye düşünüyorum kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim
Çok şükür bebiş tutundu gerisi Allaha tevekkül et ve dua etMerhaba taktir ettim sizi ne kadar guzel bizleri ifade etmissiniz bende bu formu sessizce takip edenlerdenim benim 7 nci tup bebek denemem 2 kendi yumurtalirim sonuz negatif 5 kezde donasyon dun transferin 10 gündü kan tahlilin 81.4 cıktı allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bunu ancak yaşayanlar bilir su an sevinemiyom bile acaba bundan sonra ne olcak bazılarının yazdıklarını göz yaşımla okudum bazılarını ise kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim insallah herşeyin hayirlisini versin kizlar
Genetiyi bozuk spermi hiç bir takviye düzeltmiyor malesefAhh şu erkekler! Halbuki sorunu öğrenseniz belki de bir kaç aylık takviye/tedavi ile kolayca çözülecek.İnşallah ikna olur.
Estagfurullah doktor ve embriyologda aynı şeyi söyledi ama tabi eşim kabullenmiyor bunu. Belki test yaptırmaya ikna olur. Umarım test problemli çıkarsa bile bir çözümü bulunur
Eşinin dna hasarına bakıldımı?Estagfurullah doktor ve embriyologda aynı şeyi söyledi ama tabi eşim kabullenmiyor bunu. Belki test yaptırmaya ikna olur. Umarım test problemli çıkarsa bile bir çözümü bulunur
Hiçte öyle düşünmeEvet ben sorun kendimde sanıp donasyona karar vermiştim. Şimdi senin donasyonla da olmaz dediler önce eşinin tedavi görmesi gerekiyor dediler. İnanılmaz ikilemde kaldım. Kendimi donasyonla evlat sahibi olmaya alıştırmıştım şimdi o bile hayal
Ankaranın demek olar tüm proflarını gezdim hepside olmasa çoğu para peşinde2 başarısız denememden sonra tüpümde sıvı biriktiğini farketti başka bir doktor ve birde eşimin sperm problemini farketti. 2 denemeyi yapan Ankaranın en ünlü prof u. Neden bizimle bu kadar oynuyorlar anlamıyorum.
Kalbi güzel arkadaşım çok teşekkür ediyorum.Canım benim çok acı çektin yaran yeni zaman her şeyi tedavi edicek inşallah
Lütfen şuan dinlen iyice tüm hücrelerin tazelensin,gebelikte yükselen tüm hormonların normaya gelsin,sonra tabiikide yola devam
Ama için rahat olsun senin rahmin bebiş taşıya bilecek güce malik
Sadece bundan sonra transfer tek embriyo olsun
Senin güzel sonucunu ve o sonucu kucağına alacağına inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum
Bu bilgiler bize okadar önemlikiya ama bak bir sey diyecegim benim de kendi yumurtamla 5 i goremiyordu ama her zaman dr lar yumurta sorunlu dedilerki hakikaten oyle olmali cunku donasyon ile oldu... Ben de 3 gunden sornasi sperm diye bilip kocama her turlu testi yaptirdim amasonuc ortada... O pek oyle degil yani...
Tutunmayı kolaylaştırıyormuş canım..Merhaba .transferden sonra ananas yediğini yazmıştı bazı bayanlar. Neye faydası var acaba tutunmasını kolaylaştırmak ve sağlamlaştırmak için mi .yoksa sadece kabız olmamak için mi iyi geliyor.
Bu böyle oldu diye hep böyle olucak diye şey yok.bence çok sağlıklı kadınsın sadece çoğul gebelikte bu riskler var.Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Yazdıklarınız bana hiç veriyor. Kendi doktorum kontrole 20 gün sonra gel demişti gidince en ince ayrıntısına kadar her şeyi soracağım. Bebeklerimi kaybettikten sonra o kadar çok sorguladım ki neden? niçin? nasıl? Dikilseydi daha kalırlar mıydı? İç sesim hiç susmuyorhastanede rahimi dikişli olan hastalarda vardı onun da çok çözüm olmadığını gördüm, maalesef ne olacaksa ne yaşanacaksa o yaşanıyor. Açıkçası bir daha denemeye korkuyorum ama denemezsem de hayatım boyunca bir yanım eksik kalacak gibi hissediyorum
Karbonhidratı tamamen çıkar hayatından bol su ve sabah akşam metformin etken madeli ilaçla çok iyi olucakBende de hem iyi hem kötü haber var...önce iyi bebeklerim çok iyi bugün periontılog randevum vardı..ayrıntılı bakıldı herşey yolunda cinsiyetler de artık net..bir kız bir oğlan..allahım hepinize böyle nasip etsin..kötü habere gelince şekerim çok yüksek( şeker ilacı Başladık Cuma günü..periontolog ilacı kullan biley olmaz dedi kendi doktorum karşı ilaca sonra insülin başlıcaz dedi..ben periontoloğu dinledim..diyetisyene gittim..hwrşey yasak ( hamileyken bari rahat yiyip içeyim diyordum yok artık öyle sefa..bugğn mesela 195e çıktı..yarı aç yarı tok olmama rağmen..yine de buna Şükür iki hafta sonra insülin için karar verilecek..korkuyorum bebeklerim için kendim için gebelik zehirlenmesi filan olur diye ama diyete harfiyen uyup pozitif düşünmeye çalışıyorum..alalhım sağ Salim kucağıma versin..aklınıza gelirsem bana da bebeklerime de dua edin olur mu..allah hep iyi Haberler verdirsin...sevgiler güzeller...
Doktorum başından beri üçüz çok riskli diye istemiyordu ama demek benim için ikiz de riskliymiş. Allah nasip etmedi mi olmuyor. O kadar da iyi bakıyordum kendime ama 4-5 gün öncesinde nezle olmuştum dudağım falan uçuklamıştı demek vücut direnci düştü ve enfeksiyona açık bir hale geldiBu böyle oldu diye hep böyle olucak diye şey yok.bence çok sağlıklı kadınsın sadece çoğul gebelikte bu riskler var.
Gebeliyin ileri zamanlarda kaybı ya enfeksiyon(virüs,bakteri)yada anti fosfolipid sendromundan,genelde otoimün hastalarda oluyor
Transferin kaçıncı günü?Kızlar birşey soracağım. Transfer sonrasında progesteron değeri kaçın altında olmamalı bilen varmı?
Zazacim 12.gün pozitif aldık. Kibristaki Doktorum progesteron baktırmami söylemedi ama burda hastanede baktılar 8.2 çıktı. Kadın doğumcu 5in altında istemiyoruz 8 güzel dedi.14.gün katlandı değer 15.gün kahverengi akıntım oldu ve 16.gün değer düşmeye başladı. Kimyasal gebelik yani. Şimdi aslında doktoruma kabahat bulmuyorum çünkü ben enjeksiyon istemedim sadece jel kullandım. Sadece sonraki denemede napip edip enjeksiyon kullanayimmi diye sordum. 8 düşük demekki. Sağol canım cevap yazdığın içinTransferin kaçıncı günü?
Eğer 5 günü ozaman 10-12 altı olmasa daha iyi
Pirinç makarna her türlü hamur işi Beyaz ekmek kepekli ekmek yemiyorum..sadece yemeklerde ekşi maya ya da köy ekmeği..meyve bile azalttım gümde iki kere..ilaca da başladım umarım düşer zazam..Karbonhidratı tamamen çıkar hayatından bol su ve sabah akşam metformin etken madeli ilaçla çok iyi olucak
Canım çok geçmiş olsun..allah bi daha göstermesin bundn sonraki ilk seferde evladına kavuş..ben hiç fitil kullanamadım hep enjeksiyon..50mg gü de iki ampül..üç ay kullandım şimdi haftada bir purluton depot..ben de enjeksiyonun daha etkili olduojna inanıyorum canım..Zazacim 12.gün pozitif aldık. Kibristaki Doktorum progesteron baktırmami söylemedi ama burda hastanede baktılar 8.2 çıktı. Kadın doğumcu 5in altında istemiyoruz 8 güzel dedi.14.gün katlandı değer 15.gün kahverengi akıntım oldu ve 16.gün değer düşmeye başladı. Kimyasal gebelik yani. Şimdi aslında doktoruma kabahat bulmuyorum çünkü ben enjeksiyon istemedim sadece jel kullandım. Sadece sonraki denemede napip edip enjeksiyon kullanayimmi diye sordum. 8 düşük demekki. Sağol canım cevap yazdığın için
Hiç üzülme benim arkadaşım insulin kullandı doğuma kadar gayette sağlıklı bebisi oldu. Hemde doğum öncesiyle doğum sonrası kilosu aynıydı. sağlıklı beslenmek zorunda kaldığın için fazla kilo almadan geliyor bebisler. Ama diyete uymak gerçekten zor o konuda kolay gelsin arkadaşım.Pirinç makarna her türlü hamur işi Beyaz ekmek kepekli ekmek yemiyorum..sadece yemeklerde ekşi maya ya da köy ekmeği..meyve bile azalttım gümde iki kere..ilaca da başladım umarım düşer zazam..
Almanyada yaşayan arkadaşımı anlatıyım sanaDoktorum başından beri üçüz çok riskli diye istemiyordu ama demek benim için ikiz de riskliymiş. Allah nasip etmedi mi olmuyor. O kadar da iyi bakıyordum kendime ama 4-5 gün öncesinde nezle olmuştum dudağım falan uçuklamıştı demek vücut direnci düştü ve enfeksiyona açık bir hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?