Canım benim çok acı çektin yaran yeni zaman her şeyi tedavi edicek inşallah
Lütfen şuan dinlen iyice tüm hücrelerin tazelensin,gebelikte yükselen tüm hormonların normaya gelsin,sonra tabiikide yola devam
Ama için rahat olsun senin rahmin bebiş taşıya bilecek güce malik
Sadece bundan sonra transfer tek embriyo olsun
Senin güzel sonucunu ve o sonucu kucağına alacağına inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum

Çok şükür bebiş tutundu gerisi Allaha tevekkül et ve dua et

Estagfurullah doktor ve embriyologda aynı şeyi söyledi ama tabi eşim kabullenmiyor bunu. Belki test yaptırmaya ikna olur. Umarım test problemli çıkarsa bile bir çözümü bulunur
Estagfurullah doktor ve embriyologda aynı şeyi söyledi ama tabi eşim kabullenmiyor bunu. Belki test yaptırmaya ikna olur. Umarım test problemli çıkarsa bile bir çözümü bulunur
Eşinin dna hasarına bakıldımı?

Hiçte öyle düşünme
Eğer sperm hasarlıysa eşini ikna et ve sperm donasyonuna gir kendi yumurtanı kullan
Morkanatlarımı hatırla 39-40 yaşında kendi yumurtasıyla ikizlerine kavuştu
Darısı sana

Ankaranın demek olar tüm proflarını gezdim hepside olmasa çoğu para peşinde
Nolursun git cem akarsuya çok dürüst doktor
Para peşinde deyil
Nolur beni dinle bak kendinde beyeniceksin ve farkı görüceksin

Kalbi güzel arkadaşım çok teşekkür ediyorum.

Bu bilgiler bize okadar önemliki
Benim eşimin spermiylede donasyon 5 güne geliyor ama sonuç olumsuz oluyor
Eşimin sperm sayısı 1 mln ve morfolojı sıfır

Merhaba .transferden sonra ananas yediğini yazmıştı bazı bayanlar. Neye faydası var acaba tutunmasını kolaylaştırmak ve sağlamlaştırmak için mi .yoksa sadece kabız olmamak için mi iyi geliyor.

Bu böyle oldu diye hep böyle olucak diye şey yok.bence çok sağlıklı kadınsın sadece çoğul gebelikte bu riskler var.
Gebeliyin ileri zamanlarda kaybı ya enfeksiyon(virüs,bakteri)yada anti fosfolipid sendromundan,genelde otoimün hastalarda oluyor

Karbonhidratı tamamen çıkar hayatından bol su ve sabah akşam metformin etken madeli ilaçla çok iyi olucak

Doktorum başından beri üçüz çok riskli diye istemiyordu ama demek benim için ikiz de riskliymiş. Allah nasip etmedi mi olmuyor. O kadar da iyi bakıyordum kendime ama 4-5 gün öncesinde nezle olmuştum dudağım falan uçuklamıştı demek vücut direnci düştü ve enfeksiyona açık bir hale geldi

Transferin kaçıncı günü?
Eğer 5 günü ozaman 10-12 altı olmasa daha iyi
Zazacim 12.gün pozitif aldık. Kibristaki Doktorum progesteron baktırmami söylemedi ama burda hastanede baktılar 8.2 çıktı. Kadın doğumcu 5in altında istemiyoruz 8 güzel dedi.14.gün katlandı değer 15.gün kahverengi akıntım oldu ve 16.gün değer düşmeye başladı. Kimyasal gebelik yani. Şimdi aslında doktoruma kabahat bulmuyorum çünkü ben enjeksiyon istemedim sadece jel kullandım. Sadece sonraki denemede napip edip enjeksiyon kullanayimmi diye sordum. 8 düşük demekki. Sağol canım cevap yazdığın için

Karbonhidratı tamamen çıkar hayatından bol su ve sabah akşam metformin etken madeli ilaçla çok iyi olucak
Pirinç makarna her türlü hamur işi Beyaz ekmek kepekli ekmek yemiyorum..sadece yemeklerde ekşi maya ya da köy ekmeği..meyve bile azalttım gümde iki kere..ilaca da başladım umarım düşer zazam..

Canım çok geçmiş olsun..allah bi daha göstermesin bundn sonraki ilk seferde evladına kavuş..ben hiç fitil kullanamadım hep enjeksiyon..50mg gü de iki ampül..üç ay kullandım şimdi haftada bir purluton depot..ben de enjeksiyonun daha etkili olduojna inanıyorum canım..

Pirinç makarna her türlü hamur işi Beyaz ekmek kepekli ekmek yemiyorum..sadece yemeklerde ekşi maya ya da köy ekmeği..meyve bile azalttım gümde iki kere..ilaca da başladım umarım düşer zazam..
Hiç üzülme benim arkadaşım insulin kullandı doğuma kadar gayette sağlıklı bebisi oldu. Hemde doğum öncesiyle doğum sonrası kilosu aynıydı. sağlıklı beslenmek zorunda kaldığın için fazla kilo almadan geliyor bebisler. Ama diyete uymak gerçekten zor o konuda kolay gelsin arkadaşım.

Almanyada yaşayan arkadaşımı anlatıyım sana
İlk donasyonla kıbrısta 2 embriyo kondu biri tuttu ama gelişmedi kürtajla aldılar
2 donasyon yine kıbrısta 3 embriyo konuldu
Üçüde tuttu hata biri ikiye bölündü beşiz gebelik oldu.almanyada yaşadığı için gebelik takibi ordaydı ve doktorlar 12 haftada mutlaka 3 bebeği reduksiyon yapıcaz dediler
Oda razı oldu ama ne yazık geride kalan iki bebeğide enfeksiyon nedeniyle kayb eti
Dinlendi sonra yine kıbrısa yüz tuttu ve 7 denemede eli boş çıktı ve hatırlatıyım bu 7 denemeyi 3 farklı mrkezlerde yaptırdı
Artık bütün piskolojısı alt üst olmuştu acabalar içinde mahf oldu canım arkadaşım
Sonra çehoslovakiyada merkez buldu ve orda alman doktoru rahminde sorun yok olucak dedi.eşi sperm verdi dondurdular ve almanyaya döndüler.4-5 aya donörü bulup çalıştılar ve 5 tane iyi blast dondurdular
Transfer ancak tek tek yapıyorlar
Katiyen çoğul gebeliye karşılar(çok büyük risk)rahminizi kayb ede bilirsiniz.
İlk transferi kimyasal gebelik.canım arkadaşı ona bile mutlu oldu.demek rahmin tutunma penceresi açık.ikinci transfer giderken doktora yalvardı iki koy diye yok ki yok tek transfer yaptılar.o tek embriyosu çok şükür içinde artık 12-13 haftalık oldu.maşallah çok sağlıklı ve güzel gidiyor,rabbim isteyen her kese yaşatsın
Belki bu yazdıklarım sanada iyi gelir diye ayrıntılı yazdım canım arkadaşım
Tez bir zaman iyileş ve yavruna kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…