Yok onu anladım canim. Eşinin gitmesi hallolmaz mı diye sormuştum. Peki nerede devam edeceksiniz canım
Cnm merhaba bende adet olduktan sonra tedaviye bakü de başlıyorum rabbim kısmet ederse daha bütün sayfaları bitiremedim ama az kaldı en azından çok bilgi sahibi oldum yazan bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarada teşekkürü bir borç bilirim hepsinden allah razı olsun.

Nacizane birsey önerebilir miyim? Belki doktorunuza sorarsiniz. Bana konuzasyon yapılmıştı. Yani rahim ağzından bir parça çıkarttılar. Jinekologum bu işlemi yaptiktan sonra hamile kaldığın zaman belli bir aydan sonra rahmi dikmeyi öneririm. Bebegin düşmesini ve komplikasyonları engelker demiştim. Elbette benim uzmanligim degil sadece aklıma geldi. Sizde de işe yarar mı acaba. Bu arada ben de vazgecmeyin diyenlerdenim. Tabi demesi kolay biliyorum. Önce bir zihninizi ruhunuzu temizleyin rahatlatın. Hazır hissettiginizde tekrar deneyin derim. Ben de pozitif enerjiye inananlardanim. Bu kadar insanin guzel enerjisi ve duası üzerinizde. Ben de en içten dileklerimle size sağlıklı bir annelik diliyorum.

Hayirli olsun simdiden.Bakude nerde yapacaksiniz biraz bilgi verir misiniz sartlari maddi acidan nasil

Hayirli olsun simdiden bakude hangi merkez biraz bilgi verir misiniz

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Yazdıklarınız bana hiç veriyor. Kendi doktorum kontrole 20 gün sonra gel demişti gidince en ince ayrıntısına kadar her şeyi soracağım. Bebeklerimi kaybettikten sonra o kadar çok sorguladım ki neden? niçin? nasıl? Dikilseydi daha kalırlar mıydı? İç sesim hiç susmuyor hastanede rahimi dikişli olan hastalarda vardı onun da çok çözüm olmadığını gördüm, maalesef ne olacaksa ne yaşanacaksa o yaşanıyor. Açıkçası bir daha denemeye korkuyorum ama denemezsem de hayatım boyunca bir yanım eksik kalacak gibi hissediyorum

Hastane de şahit olduğum bir olayı daha anlatayım. Aynı benim durumum da olan rahim açıklığı ile gelen bir hasta daha vardı. 21. Haftadaydı ben 22. Haftada. Onun 22. Haftada suyu ve kanaması geldi hemen Doğuma aldılar birincisi malesef hiç yaşamadı ama sancısı devam etmeyince rahimi dikip ikinciyi yaşatmaya çalışıyorlar hala. Bende de aynısını yapacaklardı ama benim sancı hiç dinmedi 5 dk içinde diğer bebeğim de doğdu. İnşallah kimse böyle bir olay yaşamaz ama bu da yaşanılabilecek bir durum. Şimdi 24. Haftaya girdiler bebeği hala direniyor. Hastanede böyle bir olay bir kere yaşanmış. Bebek 36. Haftada sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş. Allah ömür verdiyse yaşatıyor

Allah hepimize bebeklerimize sağlık versin gerçek günü saatinde doğumu nasip etsin elimizden geleni yapıp Allaha dua ediyoruz yiyiyecek ekmeği olan yaşıyor çok zor ve zor olan yoldayız. Allah hepimize bu yolda kolaylıklar eylesin

Bende de hem iyi hem kötü haber var...önce iyi bebeklerim çok iyi bugün periontılog randevum vardı..ayrıntılı bakıldı herşey yolunda cinsiyetler de artık net..bir kız bir oğlan..allahım hepinize böyle nasip etsin..kötü habere gelince şekerim çok yüksek( şeker ilacı Başladık Cuma günü..periontolog ilacı kullan biley olmaz dedi kendi doktorum karşı ilaca sonra insülin başlıcaz dedi..ben periontoloğu dinledim..diyetisyene gittim..hwrşey yasak( hamileyken bari rahat yiyip içeyim diyordum yok artık öyle sefa..bugğn mesela 195e çıktı..yarı aç yarı tok olmama rağmen..yine de buna Şükür iki hafta sonra insülin için karar verilecek..korkuyorum bebeklerim için kendim için gebelik zehirlenmesi filan olur diye ama diyete harfiyen uyup pozitif düşünmeye çalışıyorum..alalhım sağ Salim kucağıma versin..aklınıza gelirsem bana da bebeklerime de dua edin olur mu..allah hep iyi Haberler verdirsin...sevgiler güzeller...

Kuzenim de ikiz doğurdu. Hamileyken insülin kullandı , diet yaptı. Hayatımda gördüğüm en güzel bebişleri doğurdu . 1,5 yaşına geldi ponçikler. Darısı başına canım. 1 kız 1 erkek de en ideali olmuş. . Maşallah .

Ay allah bağışlasın benim için de bi öpün:) inşallah ben de alırım kucağıma sağ Salim :)

Merhaba Arkadaşlar
Daha öncede yazdım sizden b fikir istemiştim ama yine çok dardayız ..
Bizde sperm donasyonu yapmak istiyoruz..Ama gelgelelim ki bir türlü netleşemiyoruz ..hem ben çok korkuyorum hem de eşim çok korkuyor ..Kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama ya birileri duyarsa yada şüphelenip ortaya çıkarsa diye ..İkinci olarak yok ona benziyor buna benziyor diye sürekli konuşacaklar bu durum bizi yada eşimi etkiler mi diye..Yada hiç kimse bilmese anlamasa bile bu yalan bir ömür nasıl söylenir insanı yormaz mı yada bizi tüketir mi..Veya çocuğa söylememek haksızlık olmaz mı ..Söylesek de kendini kötü hisseder mi..Acaba ona baktıkça ara sırada da olsa bir yabancı birini görürmüyüz ..Yada tüm bunları düşünüyorum diye çocuğu gerçekten istemiyormuyum diye kendime soruyorum belki de çocuk çok istesem aklıma bunlar gelmez di ..Birden diyoruz tüm bu yüklerden kurtulalım boşanalım herşey bitsin ..Onu da yapamıyoruz birbirimizi çok seviyoruz..Bir taraftan da yaşım 38 iyice zaman kaybediyorum ..Anlayacağınız öyle dardayız ki anlatamam..Hangisi doğru karar bizi ne mutlu eder ..Bir psikolojik destek alsak diyorum böyle şeyler kolay da konuşulmuyor ..donasyon da bir de diyorum ki Allah’ın bize Yada bana çizdiği kadere karşı mı da geliyorum ..Tevekkül etsem ona da bir yerden sonra yine isyana giriyorum oda Günah arkadaşlar ne olur benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..Anlayacağınız beynim yandı düşünmekten
Bu arada bir çocuğa anne ve babalık yapmak için bu yolda mücadele veren gönlü kocaman insanları tebrik ederim .İnanıyorum ki mutluluğu hak ediyorsunuz ..Hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum

Canım bebeklerin iyi olduğuna çok sevindim akrabamda aynı şey oldu insülin. Kullandı gebelik şekeridenmiş doğumdan sonra herşeyi normale döndü bebekte iyi kendide İnşallah kolaylıkla atlatırsın sende Rabbim şifanı versin yanında olsun

Sağol canım :) allah razı olsun

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Evet bu sayfa cidden bana da çok şey öğretti hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden

Boşanmakmı? Kimse kusura bakmasın ama doğmamış bir çocuk asla evlilikten daha kıymetli olmamalı. Eğer öyleyse bence yanlış insanla evlisiniz demektir.

Kızlar birşey soracağım. Transfer sonrasında progesteron değeri kaçın altında olmamalı bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…