Kızlar bugün bende 12.gün kanı verdim sonucu ya yarın yada pazartesi verilecekmiş, vallahi bunlar beni ikinci kez kanser edecekler.

Ama 10.günü kan sonucu belli olmuş
B-HCG 43 yazıyor. Bu ne demek arkadaşlar lütfen çok korkuyorum kimyasal olmasından bana bi değerlendirin lütfen

Bildiğim kadarıyla 12. Gün 50 nin üzerinden olması gerekiyor. Yani sizin tahminen 80 üzeri olacak

CANIM 43 LE KİMYASAL OLMAZ...GÖZÜN AYDIN..ÖNEMLİ OLAN İKİ KAT ARTMASI 12.GÜN

Benimde sonucum bugün çıktı ve malesef negatif çok üzgünüm gerçekten
Canım çok üzüldüm...kendini toparlayıca bi bak tekrar araştır..sprem donasyonu en düşük başarı oranı ne yazık ki..embriyo transferi çok daha başarılı..lütfen vazgeçme...vazgeçseydim karnımda iki yavrum olmazdı..olacak...

Gerçekten sperm donasyonunda gebelik elde etmek çok zor.Benimde 1 kurtaj 2 negatifim var.Niye böyle acaba ?

Canim kimyasal degil, katlancak insallah... Pazartesi niye netice cikiyor bugün daha persembe

Canim kimyasal degil, katlancak insallah... Pazartesi niye netice cikiyor bugün daha persembe

Canım ya yarın. yarın olmassa mecbur pazartesi tabi hafta sonu heryer kapalı.

Ya bu sonuç beni korkuttu çok düşük gibi rakam

Gerçekten sperm donasyonunda gebelik elde etmek çok zor.Benimde 1 kurtaj 2 negatifim var.Niye böyle acaba ?
embriyonun yüzde sekseni yumurta...sperm donasyonuna kadar giden yolda çoğunlukla belli yaşlarda kadınlar oluyor..yumurta çok kaliteli olmadıktan sonra fsh,amh çok iyi değer olmadıktan sonra embriyo donasyonu yapılmalı bence..tabiki örnekler var mesela morkanatlarım..ikiz bebeği doğdu sperm donasyonuyla ama oran genel anlamda çok düşük...18-19 yaşşalrında sağlıklı bi kadının yumurtasıyla 35 yaşındakş kadının yumurtası bir olamaz elbette...

Canım ya yarın. yarın olmassa mecbur pazartesi tabi hafta sonu heryer kapalı.

Ya bu sonuç beni korkuttu çok düşük gibi rakam
değil canım arat bak ben baktım çok var bu değerler 10.günde...tek bebek sanırım..12.gün dğeri önemli biizm için katlarsa zaten sorun yok...:)

Vazgeçmeyeceğim ama benim maddi imkanım yok gibi birşey bu parayı 7 senede zor biriktirmiştik. Ne yapacağımı bilmiyorum

Vazgeçmeyeceğim ama benim maddi imkanım yok gibi birşey bu parayı 7 senede zor biriktirmiştik. Ne yapacağımı bilmiyorum
inanki çoğumuz aynı durumdayız..araba sattık biz 70 bibn gitti toplam..hala da borcumuz var..para bi şeklde bulunuyor..alalhım bir dahakine elini boş koymasın..gerçekten üzüldüm..başına gelmeyen hiç kimse bilemez bunu

Evet çoğu kişi bu yolda birsürü para harcıyor ama ne satacak bi malımız var ne de arabamız. Ama Rabbim büyüktür. Hiç ummadığımız yerden kapılar açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…