canım ama hidrosalpinksle denemen doğru değil embriyolarını mahf ediyorIki tane kaldı canım aslında 3 tane ama biri 2yle başlayan kalitedeydi onu saymıyorum. Gynolife merkezim. Ben şimdi merkezle ilgili hiçbir eleştiride bulunamam çünkü çok başıma buyruk hareket ediyorum. Tüplerinide bağlat demişlerdi onuda yapmadım. Aynı benim derecemde hidrosalpenksi olan bir arkadaşım tüp bebekle doğumunu yaptı heralde ondan havalara girdim :) ama herkesin vücudunun kimyası farklı sonuçta. Neyse bakalım bu embriyoları hicbiryerime dokundurtmadan kullanmayı planlıyorum. Yine olmazsa ozaman düşüneceğim ameliyatı.
8699550820019Peki siz kaan aydosun verdiği antioksidan ve klomen tedavisini eşinize uyguladınız mı?
OLEEEEEYYYYYY bebiş geliyorValla gülüm idrar dan baktım pozitiv ama güvenemiyorum işte . Dün 10.günü olarak kan verdim ama sonucunu halâ alamadım belki yarın çıkacakmış, düşünün yani yarın 12.gün testi yapacam sonucuda ancak haftaya belli olacak heralde. Gelde delirme bu memlekete bu sisteme, paskalya osten bayramı dolasıyla benim kadın dr.um tüm haftayı kendilerine tatil yapmışlar. Bu yüzden ev doktorumla olanda bu
Gözün aydın Canımmm oldu oldu işte hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. MAŞALLAH bebişeeOldumu kızlar. Küçük pencere kontrol penceresi, büyük pencere benim sonucum
OLEEEEEYYYYYY bebiş geliyor
çok sevindim aına pablocum
bak dedimya sana embriyo kalitesine bakma tutacağına bak
çok şükür tutundu
rabbim sonuna kadar hamileliyini korusun
POZİTİF HEM DE KOCAMAN POZİTİF ÇOK TEBRİK EDERİM:)NE KADAR5 ÇOĞALDI ORAN..DUAM TUTTU ART ARDA POZİTİFLER..NEGATİF ANA ARKADAŞLARIN DA SON NEGATİFİ OLSUN İNŞALLAH...GÖZÜN AYDIN CANIM:)
Pabloum okadar kaliteli ve dondurulmuş embriyo gördümki ve hala evlatsızımCanım inşallah dediğin gibidir, şu 11 gün zor geçti içime kapandım ya hadi olmassa sil baştan başla. Ardından dondurulmuşların var ise insanda ister istemez bi güven duygusu oluşuyor. Benim tüm umutlarım yıkıldı tek umudum icimdekiler. Daha önceden ZY2009 arkadaşımızın başına gelmiş ne tesadüfki ikimizde aynı merkezdeyiz. Hersey okadar güzel gidiyorduki merkez kaliteli temiz güvenim sonsuz lakin bi yerde terslik olmalı ,yumurtanın kalitesiz olmasında kabul etmesini beklerdim. Bana enson söylenen eğer 12.gün sonuç negatif ise sizi doktor beyle tekrar görüştüreceğiz dendi.
Yeşilim inşallah dediğin gibidir, sonuçları kendi gözlerimle görmedikce inanamıyorum. Son dakika kötü bir süpriz olmaz inşallah. Resim gerçekten pozitivmi yani?POZİTİF HEM DE KOCAMAN POZİTİF ÇOK TEBRİK EDERİM:)NE KADAR5 ÇOĞALDI ORAN..DUAM TUTTU ART ARDA POZİTİFLER..NEGATİF ANA ARKADAŞLARIN DA SON NEGATİFİ OLSUN İNŞALLAH...GÖZÜN AYDIN CANIM:)
Pabloum okadar kaliteli ve dondurulmuş embriyo gördümki ve hala evlatsızım
onunçin hiç canını sıkma ve sevin bebiş seninle çok şükür
Canım yüzde doksan dokuz tutmuş..tabiki gerisi rabbime kalmış..ben 15,haftam yarın bitiyor olmasına rağmen yine allaha emanet diyorum..allah kucağımıza almayı nasip etsin...sonucunu rakamsal olarak görüncede kese bekleyişi oluyor sonra da kalp atışı...hep bişeyler var:)Yeşilim inşallah dediğin gibidir, sonuçları kendi gözlerimle görmedikce inanamıyorum. Son dakika kötü bir süpriz olmaz inşallah. Resim gerçekten pozitivmi yani?
Gözün aydın Canımmm oldu oldu işte hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. MAŞALLAH bebişee
Pablocum positif cok sevindim :)))
Benimde böyle silikti. Bu pozitif demek endişelenme:) hayırlı olsun canım:)Valla gülüm idrar dan baktım pozitiv ama güvenemiyorum işte . Dün 10.günü olarak kan verdim ama sonucunu halâ alamadım belki yarın çıkacakmış, düşünün yani yarın 12.gün testi yapacam sonucuda ancak haftaya belli olacak heralde. Gelde delirme bu memlekete bu sisteme, paskalya osten bayramı dolasıyla benim kadın dr.um tüm haftayı kendilerine tatil yapmışlar. Bu yüzden ev doktorumla olanda bu
Pablocum positif cok sevindim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?