pablocum tutunmuş embriyo eğer güzel ilerlerse demek her şey yolundaKızlar bugün bende 12.gün kanı verdim sonucu ya yarın yada pazartesi verilecekmiş, vallahi bunlar beni ikinci kez kanser edecekler.
Ama 10.günü kan sonucu belli olmuş
B-HCG 43 yazıyor. Bu ne demek arkadaşlar lütfen çok korkuyorum kimyasal olmasından bana bi değerlendirin lütfen
Pablo için rahat etsin diye yine test yap(idrar) ikinci çizgi git gide koyulaşırsa demek her şey yolundaCanım ya yarın. yarın olmassa mecbur pazartesi tabi hafta sonu heryer kapalı.
Ya bu sonuç beni korkuttu çok düşük gibi rakam
zaza ben spermde de sorun oldugunu dusunmuyorum. Bak benım esımınde iyi degıl dı bın tane de dna hasar va yesılada ne yapttırsı ise :) yaptırdık.. DR bana dedı kı bız bır tane bıle sperm bulsak yeter ve 3.cü günden sonra sperm va hıkaye dedı.. Bakın oyle olsa nasıl bu bebekler ıcımde olsun benım.. Adam aynı , sperm aynı... Bu tamamen rabbım OL dıyecek olacak... Zaza sen bence bir sakinle bastan herseyı oku. Kocama muhakakkak yone de proxeed plus ya da benzerı sabah aksam ıcır hıc vazgecme sen de devam et coq10 balık yagı ve impryl ıc. Cok fsrkedıyor rahım gercwkten. 3 ay kur yapın hıcbır sey yapma sonra bır ay bırak ve sonra kı ay gıdın kıbrısa. Icımden boyle gexıyor senın ıcın.Bu bilgiler bize okadar önemliki
Benim eşimin spermiylede donasyon 5 güne geliyor ama sonuç olumsuz oluyor
Eşimin sperm sayısı 1 mln ve morfolojı sıfır
tutunması ıcın enteresan bor sekılde bence alakalı. Ilk deda yedım hergun hıc usenmwden ve xok sukur hepsı tutundularMerhaba .transferden sonra ananas yediğini yazmıştı bazı bayanlar. Neye faydası var acaba tutunmasını kolaylaştırmak ve sağlamlaştırmak için mi .yoksa sadece kabız olmamak için mi iyi geliyor.
transfwrden sonra 3 gunde 1 yaptırın . Hatta bana 3 gunde bır onu yaptırıp + gunde 2 kere ceınone jel verdılerCanım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorum
çok teşekkür ederim canım kardeşimzaza ben spermde de sorun oldugunu dusunmuyorum. Bak benım esımınde iyi degıl dı bın tane de dna hasar va yesılada ne yapttırsı ise :) yaptırdık.. DR bana dedı kı bız bır tane bıle sperm bulsak yeter ve 3.cü günden sonra sperm va hıkaye dedı.. Bakın oyle olsa nasıl bu bebekler ıcımde olsun benım.. Adam aynı , sperm aynı... Bu tamamen rabbım OL dıyecek olacak... Zaza sen bence bir sakinle bastan herseyı oku. Kocama muhakakkak yone de proxeed plus ya da benzerı sabah aksam ıcır hıc vazgecme sen de devam et coq10 balık yagı ve impryl ıc. Cok fsrkedıyor rahım gercwkten. 3 ay kur yapın hıcbır sey yapma sonra bır ay bırak ve sonra kı ay gıdın kıbrısa. Icımden boyle gexıyor senın ıcın.
canım ladiyez sen nik isminimi değiştinBu reduksıyon ısı canımı sıkıyor. Artık herkese malıyetlı de olsa tek ya da max ıkı embryo transfer edın dıyecegım. Korkuyorum ınsA sıkıntısız atlarız. Allah yardım etsn.
Evet kendi yumurtamla denedim abla doktor bey cumartesi günü gelecekmiş.zizu kuzum çok üzüldüm
sen kendi yumurtanla denedin değilmi
doktor döndümü sana
İnşallah Birumut73Çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede mucizeni yaşarsın.
İki negatifte de yıkıldım...hem umut hem emek hem para uçtu gitti...ama sonra aynı sen gibi toparladım kafamı...allahım sana da en kısa sürede nasip etsin anneliği...Hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hep en ufakta birşey olsa cevapladınız. Herkes kaderini yaşıyor. Bu sefer olmadı ama Rabbim bir kapı açar inşallah. Ozaman yine deneyeceğim. Moralim dün çok bozulmuştu ama bugün moralim iyi. Bu negatifi görmemiz lazımmış diyorum kendi kendime. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah anne olmak isteyen herkes muradına erer.
Merhaba sizin kaçıncı gün kanda negatif çıktı Ve sonra pozitif oldu?Ben 3. Gün embriyosu ile 9. Gün test yaptırdım 1.20 çıktı doktorum test gününü bekle dedi ama bugün 10.günüm tekrar yaptırmak istiyorum acaba bir günde artar mohic takilma benim de negatif di sonra hoop postitif oldu
Hiç olumsuz düşünme umudum oldun bile çok şükür hamilesin bence kimyasal da değil değer katlanacak inşallahCanım ya yarın. yarın olmassa mecbur pazartesi tabi hafta sonu heryer kapalı.
Ya bu sonuç beni korkuttu çok düşük gibi rakam
Aynen öyle oldu benim de..endokrine gittim..eutrox başladık 5-6 filan oldu sonra kullana kullana düştü..şimdi..0,90 hiç merak etme..Kızlar 10.gün kanı B-HCG 43 çıkmıştı ya
TSH 3.43 çıkmış çokmu yüksek çokmu kötü?
FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43
Ev doktoru L-Throx 25 Mikrogramm tablet verdi günde bir tablet al dedi. Sizce tsh sonucum beta sonucunu etkilermi? Yada etkiledimi? Transfer öncesi 1.30 larda olan tsh nasıl bi anda bu kadar yükselmiş?
L Tyroxin 50 lik bende kullaniyorum ilaca basladigin an düzeliyor Merak etme... diger günün ki kani cikmadimi hala?Kızlar 10.gün kanı B-HCG 43 çıkmıştı ya
TSH 3.43 çıkmış çokmu yüksek çokmu kötü?
FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43
Ev doktoru L-Throx 25 Mikrogramm tablet verdi günde bir tablet al dedi. Sizce tsh sonucum beta sonucunu etkilermi? Yada etkiledimi? Transfer öncesi 1.30 larda olan tsh nasıl bi anda bu kadar yükselmiş?
L Tyroxin 50 lik bende kullaniyorum ilaca basladigin an düzeliyor Merak etme... diger günün ki kani cikmadimi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?