inşallah sorunsuz bir gebelik geçirir ve sağlıkla kucağına alır...

928 lere çıktı ama şimdi 728 ....

arkadaşım ne yazıkki sağlıklı bir gebeliğin yok. bence doktorunla görüş.
ne yazıkki benimkide sağlıklı değil. 7 haftalık olması gerekir iken ultrason görüntüsü 5 haftalık. muhtemelen düşük yapacağım.
ama pes etmek yok arkadaşım. yine yeni yeniden. bu arada bu benim 4 donasyonum..

Cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor...Hamilelikle ilgi hiç bir emare yok ve moralim çok bozuluyor.Umarım Allah hepimizin yüzünü güldürür.

Sevgili dilada bu yaz rehavetinde senin denemen bir serinlik verdi sayfamiza... Takipteyiz seni.. Sonucunu hayirlisiyla bekliyoruz..
Sevgiyle kall

Bu siteyi okumak güç veriyor insana.. iyi dilekleriniz için çok teşk ediyorum. bende sonucu merakla bekliyorum. ağır kaldırmıyorum. ve bişeye uzanmıyorum. bunun dışında çok ta bişeye dikkat etmiyorum. henüz bişey hissetmiyorum. umarım herşey yolundadır. bu progestan kapsüller o kadar çok çamaşırıma akıyor ki bazen korkuyorum. 25 temmuz test tarihim.. sonu hayırlı olur inşallah..

Cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor...Hamilelikle ilgi hiç bir emare yok ve moralim çok bozuluyor.Umarım Allah hepimizin yüzünü güldürür.

belirti olması şart değil sanırım moral bozukluğu kötü.. bence sakin ve olumlu ol.. hayırlısını dile ve sabret..

bu ne olumsuzluk böyle .. kendi kendinize düşük bile bekliyorsunuz..

Canım sanırım bizim donasyonlarda yakın tarihlerde yapılmıştı benim 15 haziran ve ilkdonasyondu bugün 2 ayrı yerde beta hcg ölçümü yaptırdım ve hızla düşüyo sonuçlarım doktor diğer ilaçlarımı kesti ama bende gebelikle birlikte haşimoto tiroidi oluştuğu için düşük ve ölü cenin olasılığını arttırmış şimdi tsh oranımı düşürmeye çalışıcam kürtaj diilde kese küçük olduğundan vücudum kendisi atarmış regl olmayı bekliycem daha sonra tekrar deneriz dedi doktor ama o miktarı bile borçla bir araya getirmiştik yine aynı senfoni.... bakalım herşeyin hayırlısı bukes biraz daha zamana ihtiyacımız var allah sanada güç kuvvet ve sabır versin üzülmemeye çalış her şerde bir hayır varmış bakalım bakalım eminim bizimde olacak kendine dikkat et :)

Merhaba Dilada,

Sen de Hitde yaptirmis din degilmi? Ben uzun süre foruma bakamadim. Öyle kalmisti aklimda. Transferin hayirli olsun. Bende heyecanla transferimi bekliyorum. Az kaldi.Yemeneicmene dikkat ediyormusun?

kıslar bta hcg değerim katlanması gerekirken düşüyo...
duruada ne diyeyim büyük şanssızlık senin adına üzüldüm canım geçmiş olsun bidaki denemende ikizin olsun acısı çıksın kendine iyi bak öptüm..
canım sanada geçmiş olsun bugün olumsuz haber çok burda inşallah busefer son olsun hakkında hayırlısı ama ümüdim var inşallah senindeolacak allah büyük..

sanada hayırlı olsun trasverin inşallal bebişlerin sıkıca tutunur sana iyi haberlerini almak dileklerimle..

arkadasım lütfen bazı seyleri bilmeden yorum yapma.
iki tane doktor teyidi aldım. biri kürtaj dedi diğeri ilaçlarla düşürelim dedi.
gayet gerçekçi ve olumlu biriyim. öyle olmasa 5 ciye hazırlanmam.

merhaba arkadasim,

Seni takip edip 4. olmasi sebebiyle guc aliyordum. Ama yine de devam demen nedeniyle tebrik ediyorum. Sorum acaba bu denemelerde bazi testler yaptirdn mi? Yani dusuk veya tutunmaya engel olabilecek ihtimaller hakkinda. Enfeksiyon(clomedia CMV IGG) , kan pihtilasmasi, Protein c ve s gibi. bende ilk denemede tutmayinca burda yapilan testlerde hic beklemedigim sonucla karsilastim. Kan pihtilasmasi direkt bebegi besleyen damarda kanin agir akisi nedeniyle, taransferin ilk gunu baslayan ve 9 ay kullanilacak kani sulandirici igne yapmam gerekiyor. Aksi halde dusuk olmasi cok yuksek bir ihtimal. Burda bir tup bebek doktoru tesbit etti. Simdi hazirlaniyorum. Ramazandan sonra ins bende yavru vatana gidecegim.Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

canım pıhtılaşma sorunu bulunmadı bende. daha önce bakılmıştı onlara. bir dünya testler yapıldı. benim şüphem eşimin spermlerindemi acaba sorun var. sanırım Aysevidede öyle bir sorun olmuştu. ama artık uğramıyor.
benim ilk iki doğuş şevket beydi. onları açıkçası çokta saymıyorum.
bu son iki hit te idi. ilki kimyasal buda gelişmedi işte keseyi gördük yolk sac gördük ama gelişmiyor. 7 haftalık olması gerekirken hala 5 hafta gösteriyor.
bu gün beta hcg yaptırdım 6000 lerde çıktı anlamıyorum. iki gün sonra tekrarlamamı söyledi hit. ona göre ne yapacağımıza karar verilecek. buradaki hemen kürtaj dedi. hit önermiyorum. rahmi inceltir ilaçla düşük yapacaksın dedi. bakalım artık bekliyoruz. a

tam yakaladım derken yine elim boş kaldı ya.. ama pes etmicem. yaşım 35 eninde sonunda yakalarım inşallah..

Selam kızlar

Efsuneciğim yakın ilgine hayranım İyi ki varsın.
Paradoxu hiç tanımıyorum ama evet reduksiyona karşıyım ancak hamileliği ne kadar ağır geçiyor ona bakmak lazım. Ben ilk çocuktan sonra neden millet tek çocuk yapıyor demiştim insanın başına gelmeyince anlamıyormuş ama yine de karşıyım. Paradoz yaşın kaç bir de bu üçüzleri taşıyacak bir tempoda olabilecekmisin yani çoğunlukla istirahat yapabilcek misin ? Bir de doğum sonrası mutlaka bir yardımcın olması gerekecek bunu karşılayabilecek misin Bunlar önemli. Firdevs h da 10. haftayı eden bekleyelim dedi ?

Benimdeolacak Çok üzüldüm arkadaşım tekrar geçmiş olsun Evet ilaçla olsun bece İlk bebeğimi kürtajla aldıran biri olarak tavsiye etmiyorum sonrasında ki iki bebek de ard arda düştü. Allah düşmanıma yaşatmasın . Elbet vardır bunun arkasında bir enden ama yine de yaşatmasın . İradeni ve azmini hep koru.

duruada saa da geçmiş olsun arkadaşım Yine de Allahtan ümit kesilmez bana da sorarsan.

Görüşürüz kızlar . Hayırlı haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. Hamişliği devam edenleri de.

arkadaşlar malesef bugn kanamam oldu.. eşim tekrar deneriz diyo ama bence zor görünüyo...

Günaydın kızlarrrrrrr..........HASKIZ ı merak ettim....uğramadı....haberi olan var mı.........?Rabbim verdiğiniz mücadeleden galip çıkarsın sizleri.....çok öpüyorum.....

Merhaba Dilada,

Sen de Hitde yaptirmis din degilmi? Ben uzun süre foruma bakamadim. Öyle kalmisti aklimda. Transferin hayirli olsun. Bende heyecanla transferimi bekliyorum. Az kaldi.Yemeneicmene dikkat ediyormusun?

evet canım hit e yaptırdım. seninki ne zaman ? kahve asitli içecekler içmiyorum bol bol su içiyorum.. eskisi gibi besleniyorum. transfer cuma gerçekleşti. 2 saat klinikte daha sonrada otelde dinlendim ertesi gün döndüm.pazar dinlendim ptesi öğleden sonra işe başladım. ağır kaldırmıyorum birde bişey almak için uzamnıyorum. hayırlısı allahtan olsun bugün e2 ve progesteron istendi onu yaptırdım sonucu bekliyorum.. senide heyecanla takip edicem yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…