arkadaşımda 350 tl ye yaptırdı geçen hafta.. bu konuda biraz canımız sıkkın.. sürpriz bir bebek.. doğal.. ve o zamanlar zor bir süreçten geçiyordu arkadaşım son adet tarihini hala hatırlamıyor. aşağı yukarı bir tarih var elinde. eğer o doğru ise gelişimi yavaş demiş.. başka birşey dememiş ama hali tavrı pek olumlu değildi diyor. bu hafta kendi dr ilede görüşüp olayı kesinleştirip tekrar gidecek yarından sonra.. Allah tüm hamilelerimize yardımcı olsun...
bu arada onun 18 yaşında preeklampsi nedeni ile sonlanmış 6aylık bir gebeliği var.. sonrada 2 yıl önce bir düşüğü.. yani bu konularda sabıkalı biraztelaşımız o yüzden...
928 lere çıktı ama şimdi 728 ....
Sevgili dilada bu yaz rehavetinde senin denemen bir serinlik verdi sayfamiza... Takipteyiz seni.. Sonucunu hayirlisiyla bekliyoruz..
Sevgiyle kall
Cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor...Hamilelikle ilgi hiç bir emare yok ve moralim çok bozuluyor.Umarım Allah hepimizin yüzünü güldürür.
arkadaşım ne yazıkki sağlıklı bir gebeliğin yok. bence doktorunla görüş.
ne yazıkki benimkide sağlıklı değil. 7 haftalık olması gerekir iken ultrason görüntüsü 5 haftalık. muhtemelen düşük yapacağım.
ama pes etmek yok arkadaşım. yine yeni yeniden. bu arada bu benim 4 donasyonum..
bu ne olumsuzluk böyle .. kendi kendinize düşük bile bekliyorsunuz..
belirti olması şart değil sanırım moral bozukluğu kötü.. bence sakin ve olumlu ol.. hayırlısını dile ve sabret..[/teşekkürler inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
arkadaşım ne yazıkki sağlıklı bir gebeliğin yok. bence doktorunla görüş.
ne yazıkki benimkide sağlıklı değil. 7 haftalık olması gerekir iken ultrason görüntüsü 5 haftalık. muhtemelen düşük yapacağım.
ama pes etmek yok arkadaşım. yine yeni yeniden. bu arada bu benim 4 donasyonum..
Bu siteyi okumak güç veriyor insana.. iyi dilekleriniz için çok teşk ediyorum. bende sonucu merakla bekliyorum. ağır kaldırmıyorum. ve bişeye uzanmıyorum. bunun dışında çok ta bişeye dikkat etmiyorum. henüz bişey hissetmiyorum. umarım herşey yolundadır. bu progestan kapsüller o kadar çok çamaşırıma akıyor ki bazen korkuyorum. 25 temmuz test tarihim.. sonu hayırlı olur inşallah..
duruada ne diyeyim büyük şanssızlık senin adına üzüldüm canım geçmiş olsun bidaki denemende ikizin olsun acısı çıksın kendine iyi bak öptüm..kıslar bta hcg değerim katlanması gerekirken düşüyo...
canım sanada geçmiş olsun bugün olumsuz haber çok burda inşallah busefer son olsun hakkında hayırlısı ama ümüdim var inşallah senindeolacak allah büyük..arkadaşım ne yazıkki sağlıklı bir gebeliğin yok. bence doktorunla görüş.
Bu siteyi okumak güç veriyor insana.. iyi dilekleriniz için çok teşk ediyorum. bende sonucu merakla bekliyorum. ağır kaldırmıyorum. ve bişeye uzanmıyorum. bunun dışında çok ta bişeye dikkat etmiyorum. henüz bişey hissetmiyorum. umarım herşey yolundadır. bu progestan kapsüller o kadar çok çamaşırıma akıyor ki bazen korkuyorum. 25 temmuz test tarihim.. sonu hayırlı olur inşallah..
arkadasım lütfen bazı seyleri bilmeden yorum yapma.
iki tane doktor teyidi aldım. biri kürtaj dedi diğeri ilaçlarla düşürelim dedi.
gayet gerçekçi ve olumlu biriyim. öyle olmasa 5 ciye hazırlanmam.
merhaba arkadasim,
Seni takip edip 4. olmasi sebebiyle guc aliyordum. Ama yine de devam demen nedeniyle tebrik ediyorum. Sorum acaba bu denemelerde bazi testler yaptirdn mi? Yani dusuk veya tutunmaya engel olabilecek ihtimaller hakkinda. Enfeksiyon(clomedia CMV IGG) , kan pihtilasmasi, Protein c ve s gibi. bende ilk denemede tutmayinca burda yapilan testlerde hic beklemedigim sonucla karsilastim. Kan pihtilasmasi direkt bebegi besleyen damarda kanin agir akisi nedeniyle, taransferin ilk gunu baslayan ve 9 ay kullanilacak kani sulandirici igne yapmam gerekiyor. Aksi halde dusuk olmasi cok yuksek bir ihtimal. Burda bir tup bebek doktoru tesbit etti. Simdi hazirlaniyorum. Ramazandan sonra ins bende yavru vatana gidecegim.Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.
Ne güzel haber tek yumurta ikizilerinin olması.. Cennet gibi..diğer yandan Paradoxxx adına uygun bir durumdasin..Hangi yolu seçeceğini iyi düşün.. Bu sitede redüksiyona iyi bakmayan arkadşlar vardi.. Biride papatya galiba...
Başka bir doktorada danış ihmal etme...
Ne karar verirsen ver senin hayrına olsun...kendini suçlu hissedeceğin bir konuma kenni düşürmemek için iç sesini dinle.. Senin ve bebeklerinin sağlıgı ön planda olarak eşinle ortak karar ver derim..
Sevgiylebkal..
Merhaba Dilada,
Sen de Hitde yaptirmis din degilmi? Ben uzun süre foruma bakamadim. Öyle kalmisti aklimda. Transferin hayirli olsun. Bende heyecanla transferimi bekliyorum. Az kaldi.Yemeneicmene dikkat ediyormusun?
arkadasım lütfen bazı seyleri bilmeden yorum yapma.
iki tane doktor teyidi aldım. biri kürtaj dedi diğeri ilaçlarla düşürelim dedi.
gayet gerçekçi ve olumlu biriyim. öyle olmasa 5 ciye hazırlanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?